10

Boko

преди 10 месеца

Я, Митовчето, можело да брои и смята за "конституционното" мнозинство! Значи е "грамотно" и има ценз да е депутат!

9

dada

преди 10 месеца

До Анонимен 1 Къдравата Сю отдавна точи лиги

8

наблюдател

преди 10 месеца

Митов, два гласа - на Карадайъ и Пеевски - оправят ли ви? Щото тези двамата не правят дпс-то, ама подкрепата за вас нещо много ги окуражи да искат да се тикат в комисии и вие да ин обяснявате, че били нужни и важни за реформи. Аре, у лево. Ако наистина ще работите за България, и без дпс-то можете. Простата математика го показва. Без алабализми. Пеевски трябва да е по-нисък от тревата, натискайте го, не му позволявайте да надига много-много глава, щото иначе не знам.

7

Ще има

преди 10 месеца

Порции и за Пеевски и Доган значи, яснооо

6

пришълецът

преди 10 месеца

Ердоганите и дпс сте дънна платка по света на бабата:)))

5

Анонимен

преди 10 месеца

Е да, Пеевски да каже и одобри Промяната съглсувано с Боко ха ха

4

Анонимен

преди 10 месеца

Не мисля така. А и това означава да няма реформа , ако от дпс зависи. При добри реформи , те няма да могат да си осъществяват " дейностите " .

3

Козъгъзъ дуписе

преди 10 месеца

Вай алах! Доживяхми, берекет, мемлекет, сюнет, иширет!

2

Анонимен

преди 10 месеца

Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт. (чл.11, ал 4.)Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или....Чл. 44., ал 2

1

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя го гласяха за премиер след бацон