17

Анонимен

преди 10 месеца

То дело няма.Има досъдебно производство,за да се"заметат" следите под чергатаКакто винаги до сега"нашите"вПрокуратурата ще "замажат"положението и ще скрият факти и доказателстваЦветните революции вече не са на модаАко съпротивата срещу правителство се окаже много силна ще има и майдан с кръв и жертвиИ тук се полагат основите на нацизмаНяма време за друга идеологияА тои е изпробван и им върши работаС такава идеология враг не ти трябват,защото ти си враг на самия себе си.Най добре го знаят еврейте

16

Анонимен

преди 10 месеца

Ако вТурция изборите бяха спечелени от опозицията, американците щяха да хвърлят всички сили за да осъществят преврата до край.ИвБГщяха да загубят интересНоЕрдо спечели и тук се наложи да се прокара проамериканското правителство за да бъде изолиранаТурция.Затова и днесДПСсе снишиха по ниско от тревата в парламента.Защото те помогнаха на Едро да спечели, както той помогна на тях тукТурцияиБГпо време на избори и там и тук са като скачени съдовеОчеваден факт По200хил.гласуват и тук и там . няма лошо

15

Анонимен

преди 10 месеца

Причината за смъртта е ясна.Но поръчителте и изпълнителите на "поръчката"са неизвестни,въпреки че се знае кои са съзаклятниците +един посланик.И така и ще останат, неизвестни.Но ще влязат в българската история,като врлагове и няма да бъдат качени на пиедестал а ще бъдат изхвърлени на бунището и.Винаги така се е случвало с предателитеВероятно ще повлекът на там и двете коалиций, съзаклятници,които извършиха нацоинално предателство днес в ПарламентаИ те ще се озовават на същото бунище.Бог е с нас

14

Анонимен

преди 10 месеца

Причината за смъртта е ясна.Но поръчителте и изпълнителите на "поръчката"са неизвестни,въпреки че се знае кои са съзаклятниците +един посланик.И така и ще останат, неизвестни.Но ще влязат в българската история,като врагове и няма да бъдат качени на пиедестал а ще бъдат изхвърлени на бунището и.Винаги така се е случвало с предателите.вероятно ще повлекът на там и двете коалиция, съзаклятници,които извършиха нацоинално предателство днес в Парламента.И те ще се озовават на същото бунище.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Новия американски посланик затова е изпратен,за да прочисти службите и да постави техни агенти в тях.Явно нашата мафия е "настъпила"техния интерес и се налага спешна"корекция".Още повече че в съседна Турция,изборите минаха в противовес на американския интерес.Затова и в БГ, днес мина проамериканското правителство.Не е ли очевидно че се изчакваха изборите в Турция за да се състави и приеме ново правителство в БГ. Ако не беше така,то щеше да е факт преди резултата от изборите в Турция.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Новия американски посланик затова е изпратен,за да прочисти службите и да постави техни агенти в тях.Явно нашата мафия е "настъпила " техния интерес и се е налага спешна"корекция".Още повече че в съседна Турция,изборите минаха в противовес на американския интерес.Затова и в БГ, днес мина при американското правителство.Не е ли очевидно че се изчаква изборите в Турция за да се състави и приеме ново правителство в БГ. Ако не беше така, то щеше да е факт преди резултата от изборите в Турция.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Ангел Христов е политическа жертва т.е.жертва на политици съзаклятници +американски интересиВ БГ-тото.Не слушайте какво ви казват от тук,от там.Всичко е лъжа за да се замаскира убийство.Самият опит за тайно погребение през нощта е сигурно доказателство,че не е трябвало да има скандал.Истината е че смъртта му е причинена умишлено,за да изкарат службите виновни за всичко и да ги прочистят,т.е.да ги заменят с"наши"хора,който ще са свързани с ЦРУ.И с просто око се "вижда"дългата ръка на ЦРУ

10

анонимен

преди 10 месеца

Някой знае ли за какво се води делото , та ги разпитват? За убийство явно не е . Човека е починал от инфаркт. Очевидно не е и за укриване на издирвано лице. Укриваният трябва да е жив. Пушилка някаква.

9

Анонимен

преди 10 месеца

А личната карта от кога му е. И на другия

8

Алекс

преди 10 месеца

Не се е върнал.През цялото време си е живял в къщата.Само го писаха избегал.Закривайте цирка с разпити,следствие и т.н.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Починали са го, както и Къро в Южна Африка

6

Анонимен

преди 10 месеца

д-р Васил Бачев не е знаел, че братът Галев е издирван? Извикали го добри хора незнайно къде, незнаейки за кого и той установил смъртта, ни лук ял, ни лук мирисал. Никой нищо не знае. Този брат сам самичък си е действал, горкия. И от толкова работа се е споминал. Пък сега смяна на министри. Всичко ще оттече. Всяко чудо за 3 дни. Както и чудото с нипорочното влизане в страната.

5

Анонимен

преди 10 месеца

ей тия и след смъртта си не спират да тормозят народа, на това му се вика караконджул - досущ като шефа ми...

4

Ано

преди 10 месеца

Каквото и да било, какъвто и да е бил - МВР няма никакви права да задържа труп и да отлага погребението. Още повече, че трупът не е извършил каквото и да е престъпление. Ако родата намери читав адвокат ще осъди МВР-ето като стой та гледай. Ще има да плащаме пак ние данъкоплатците.

3

Лекарки саботаж

преди 10 месеца

Изобщо, ако не му бяха издали смъртен акт можеха и да го поразпитат. Можеше и самопризнания да има. А сега е трудно. Трябва да ги съдят за обструкция на полицията.

2

Нагъзаки

преди 10 месеца

Шефове на болници,на погребални,кметове,попове,на милицията всички омотани!Типична мафиотска структура!Да разпитат и в родилното какви ги вършат щото явно от рождение до гроб веригата е осигурена!Сицилианската мафия ряпа да яде пред дупенишката!

1

СС

преди 10 месеца

Абе този човек как е починал с изтекла лична карта ...