18

Опита показва

преди 10 месеца

Кравар иска диалог само ако не може да те унищожи.

17

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Иран вече имат и те хиперзвукови ракети,а Северна Корея вече имат обхват на балистични ракети до New York.Амриканците лапкат отрастъци!

16

Бай Дрън

преди 10 месеца

Конфуций, то и Русия няма хиперзвукови оръжия. Това е маркетингов трик. Кинжал така или иначе намалява скоростта си в последната фаза на полета, за да се елиминира вредната плазма предмракетата, което заглушава всякакви радари, датчици...за насочване. Хиперзвукова е единствено в средната си част от полета, където може и да маневрира за заблуда на противника, стига разбира се да се писме като балестична ракета. Никой не е измислил истинска хиперзвукова ракета в крайната част от полета.

15

Бай Дрън

преди 10 месеца

Последната среща на Путин с Байдън беше такава ;)))

14

Конфуций

преди 10 месеца

Ква я мислехме, ква станааааа, вече и Китай след Русия има свръхзвукови ракети а щатите още няма. Май изоставаме с оръжията, които ни осигуряваха такова предимство.

13

Случаен минувач

преди 10 месеца

Приятелят на твоя приятел е и твой приятел. Приятелят на твоя враг е твой враг. Врагът на твоя приятел е и твой враг.Обаче: ВРАГЪТ НА ТВОЯ ВРАГ Е ТВОЙ ПРИЯТЕЛ. Това може да се каже за отношенията между Китай и Русия в момента.

12

Анонимен

преди 10 месеца

До 13, БРИКС е мъртъв Русия е пред колапс а Китай е пред икономическа и социална криза

11

BONZO

преди 10 месеца

"Постигнато е съгласие за съхраняване на двустранната комуникация."Това съгласие го разбирам, като подреждане на папките в архивите им.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Да, още малко и да повярваме. Китай все още не са назначили посланик във Вашингтон и най-вероятно визитата дедо Байден през Юли ще бъде отменена. А и Блинкен нещо последните три пъти получава отговор, че неговото обаждане е важно и го пускат на 9ти коловоз. След икономическата среща на Брикс на 14ти Юни ще се разбере колко са се разбрали със САЩ.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Да да, Сигурно!-:))) Абе Ейййй!!!

8

славянин

преди 10 месеца

През август в Южна Африка ще се проведе среща на членките на БРИКС, на която ще се обсъжда механизма на приемане на 30-те нови държави подали молби за членство! Г.вдарите са в шок и ужас и отчаяно търсят сътрудничество с Китай, само че безнадежно са закъснели!

7

Анонимен

преди 10 месеца

А и близък съюзник на Чината е и момчето с ракетите дето отдавна им се кани.А вече има и балистични ракети който могат да достигнат и американска територия,че знае и слабите им МЕСТА.И точно това е най-страшното,щото като нищо ще ги оцели без даже и да се усетят.Пък и да се осетят може да е късно и язък за хубавата им държава.Та умната,това момче изобщо не се шегува.А Папа Франциско отново е в болница.Много му се събра и на него.Всеки ден молитви за МИР отправя а никой не го чува.Страшно става.

6

славянин

преди 10 месеца

Г.ведарите се напъват да създават азиатско нато против Китай, но искали сътрудничество с него!

5

Joker

преди 10 месеца

Разделят Русия, както през втората световна САЩ, Англия и Русия разделят Европа!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Оно китайският министър има 250 заместници,тоя явно е младшият помощник на старшият писар...

3

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо не се връзва тази новина с постъпките на Китай.Онзи ден китайски кораб препречи пътя на американски кораб преминаващ през тайванския проток на по малко от 130 метра.Чината твърди че Тайван е техен а чичо Сам(Джо) твърди обратното.Остин пък се зарече,че Чината трябва да се подчини на САЩ,ама Мили пък каза че с това шега не бива,щото боя ако започне изхода е неизвестен.Може би е прав,защото САЩ никога не са печелили война в Азия.Пък и Малайзия,Сингапур,Виетнам и Кампучия не искат азиатскоНАТО

2

до 1 от славянин

преди 10 месеца

''Сътрудничеството'' им се изразява в съхраняване на двустранната комуникация, тоест ще си говорят понякога, а също и в провокативни срещи между корабите им в тайванския пролив!

1

Обяснявам

преди 10 месеца

Разбрали са се да се редуват, когато изнacилвaт русия. Китай ще го прави на черни дати сутрин и на нечетни следобед. А САЩ точно обратното. На ротационен принцип.