71

Анонимен

преди 1 година

Руснаците потопиха собствените си отбранителни позиции. МОЗЪЦИ... Ще се отече водата и ще изсъхне за 2 седмици и няма пречки за украинската контраофанзива. Колкото повече глупости снася Кремъл, толкова по модерно въоръжават Украйна.

70

Анонимен

преди 1 година

Преди 6 месеца руски сапьори минираха Каховската ВЕЦ. През последните 2 седмици евакуираха документи и техника от отбранителните си позиции на левия бряг на Днепър. Рано сътринта на 6 юни 2023, войници от 1ви батальон на 205та мотострелкова бригада от Будьоновск, Ставрополски край, по заповед от Главното си командване, съгласувано с Кремъл, дистанционно взривиха стената и ПОТОПИХА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОТБРАНИТЕЛНИ ПОЗИЦИИ. СЛАВА БОГУ, ЧЕ НЕ КОМАНДВАТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ...

69

Анонимен

преди 1 година

До Курабийков 65. Те па щото краварите не си събориха двете кули.

68

хи хи хи

преди 1 година

На Hapkoмана му вярваме, колкото на Буча. Тоя пак си е сменил дилъра

67

Анонимен

преди 1 година

До Ха-ха-хаами к'ви са бе да не са налосаксонси или краварски

66

РУСОФОБСКИ МИСИРКИ

преди 1 година

Разрушения от урките язовир Нова Каховка снабдява с вода Кримския полуостров, както и Запорожката АЕЦ, която също е под руски контрол. Южния бряг е по-нисък и сътветно е по наводнен. Там се намират и първите отбранителни линиии от фронтовата линия на руснаците. Сами си правете изводите за лъжците новинари!

65

СМЕХ...

преди 1 година

АМИ , ЯСНО Е ---ЧЕ С ТОВА ИСКАТА ДА ВЪЗПРЕПЯТСТВАТ НАСТЪПЛЕНИЕТО НА ВСУ!РУСНАЦИТЕ НЕ ОЦЕНЯВАТ СВОИТЕ ЗАГУБИ ----ВАЖИНИ БИЛИ "ЗАГУБИТЕ НА ПРОТИВНИКА"....ТАКА Е ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ИВАН ГРОЗНИ , ЖИВОТЕЦА В РУСИЯ Е "КОПЕЙКА"!

64

Анонимен

преди 1 година

да, бе, да :) те руснаците сами ще си взривяват язовира :) нали за това оставиха десния бряг на Херсон, щото зеления още преди месеци ги заплаши с това наводнение

63

Курабийков

преди 1 година

Тавариш Путин има богат опит в подривни дейности. Когато щеше да става президент взриви няколко къщи на мирни руснаци, представяйки го като деяние на чеченците, а после се изяви като спасител.

62

Ехаа

преди 1 година

не им се получи контрата и почнаха с гадостите... това е.

61

Анонимен

преди 1 година

Щом няма убити чебурашки, значи е ясно кой е взривил стената на ВЕЦа...

60

Да бе

преди 1 година

Те руснаците си спряха сами водата за Крим! Смях!

59

до трола с ВПН 57

преди 1 година

Дали си вярваш на глупостите?

58

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти и терористи ще разрушат абсолютно всичко докато бягат обратно към Мордор.

57

Ха-ха-ха

преди 1 година

Друзя много скоро ще разберете че Крим, ГЕС Каховка и АЕС Запорожие не са руски. Тавариш Путин вече го разбра и затова пусна водата.

56

Кремъл

преди 1 година

Аз вярвам на Кремълската пропаганда! Лавров на преговорите в Анкара..."Русия не е нападала Украйна"! Както да не си мислите че това е някаква война? Това си е "специална военна операция"...!Ако това беше ракета, там всичко е под видео наблюдение ,включително от спътник! Язовирът е взривен отвътре ,където са окупаторите!

55

Русия

преди 1 година

Путин обвини Украйна за взривяването на язовир Каховка. Хайде сега помислете КОЙ има интерес да взриви язовира който водоснабдява Крим и АЕЦ Запорожие които са руски а наводненията са върху левият бряг на Днепър който е руски и там са разположени руските отбранителни позиции ? Ако Русия искаше да навреди на Украйна, дали не беше много по лесно и ефективно да взриви Киевското водохранилище и да удави Киев !

54

ало ало

преди 1 година

тез на снимката не им се получава банкета, много отчаяни ми се виждат!

53

анонимен

преди 1 година

значи ако не беше тоя взрив, великата контраофанзива щеше да се състои и хохлите щяха да превземат москва! тюх, язък! почвайте пак подготовка половин година, просете оръжие...ама путин няма да ви чака вече!

52

Анонимен

преди 1 година

А къде е Залужни?