192

АНГЕЛ

преди 11 месеца

Прави партия незабавно че докато ти изтече мандата ще сме най долната прислуга на САЩ

191

Българин

преди 11 месеца

Тоя все повече ми заприличва на жена в менстру ация ,не знае какво и е и какво иска.

190

Анонимен

преди 11 месеца

Това за политиката не е истина ценности няма. Политиката е наука на безумието . Нейна радост е хаоса , нейно сияние е анархията.

189

Посолството

преди 11 месеца

Не знам какви обещания е давал в Посолството, там не се шегуват, чайчета, стълби, прозорци ужас.

188

Гражданин

преди 11 месеца

На тоя герой му се иска да има избори по пет пъти в годината,да се похарчат 1 милярд,знаейки много добре че нито една партия не може да събере121 депутата и после вика че много бил загрижен за българския народ,голям хитрец си ти Андрешко

187

Ганди

преди 11 месеца

Абе Радев,нали ги упрекваше защо няма правителство,а пък сега ги упрекваш защо има и че били продали избирателите си,голям наг лец си ти другарю фетфебел ,харесва ти да командериш цялата държава нали ти си по голяма напаст и от Бойко

186

На Радев теориите

преди 11 месеца

Той не бил за Путин ,просто не искал да помагаме на Украйна ,че войната по- бързо да свърши ! Само че ще свърши със много бърза победа на Путин и пълно държавно унищожение на Украйна ! Другите били военолюбци ,а той генерала знаел по-добре от тях цената на живота и затова е за пълен неутралитет и не намеса защото Руснаците много лошо бият ---това ако е позиция на смел натовски генерал и главнокомандващ българската армия ,леле мамо ,направо да сваляме панталонките като видиме непобедимата армия !

185

ПУТИН СРЕЩУ САЩ

преди 11 месеца

Просто се стигна до обединение срещу Путин -- явно има голяма сила във България и много хора на високи постове са готови да играят за него ,ТЕ няма как дори и със референдум да ни променят западната ориентация ,но пречат навсякъде където могат представят ЕС като НЕ ЕДИННО дърпат ни към някаква неутралност при все че сме членове на НАТО ,Против помощ за Ъкрайна са със което са си директно за ПУТИН ! Ама те не казват ,че са за ПУТИН ,а че са против да помагаме на Украйна !!!

184

Алекс

преди 11 месеца

Много силно и точно изявление на Президента.Точно в целта.Той е боец и няма да се уплаши от разни фалшиви герои и клоуни/Проостто Киро,Тиквун и т.н./.

183

Бай Иван 2

преди 11 месеца

Що бе радеф? Иска ти се още служебни кабинети? Ама нали преди това каза че непременно трябва да има редовно правителсто"?Сега кво не ти харесва а?

182

...

преди 11 месеца

Радке, айде седни си вече на заддника и не излизай от правомощията, че стана досадна.

181

Спас

преди 11 месеца

По БНТ страхотна пропаганда срещу правителството без срам и без прикритие.Поканили потомъка на БСП В.Василев,Президентски човек и един от Възраждане.Срещу тях само Малинов.Плюс шефа на възраждане и водещата с удобни въпроси.Падение.Тези руски бандити ще умрат - накрая американците пртаковаха руснаците поне за сега.

180

Анонимен

преди 11 месеца

Радев продължава да налива вода в огъня. Той си мисли, че е принципен и справедлив, а аз го виждам злобен и разединяващ. Но кой се интересува от моето мнение. Аз съм един обикновен гражданин.

179

Да си роб е завинаги

преди 11 месеца

До #44 или там както ще го цензурират "Най-умопомрачителното е, че говори от името на избирателите на ГЕРБ/ДБ/ПП", Ами то мъжко дупе веднъж се е... ама яко. Особено такива дупета дето не четат програмите им. Хайде честито да им е и особено на техните деца и внуци, измежду които мъжки я има я няма. Най много такива на евнуси.

178

Анонимен

преди 11 месеца

Радев каза това, което всички виждаме, но малко хора смеят да го кажат.

177

suso

преди 11 месеца

Очаквах да ги поздрави! Жалко, така показа, че не стои над политическите партии!

176

Отчаяно

преди 11 месеца

Така отчаяно навремето ревеше и за Грипените. Сега, защото изтърва властта.

175

Анонимен

преди 11 месеца

Кралицата е сърдита

174

Отврат

преди 11 месеца

Тия цитира ГЕРБ, как ПП-тата "сринали" държавата, ама го е треснала деменцията, че точно той ги назначи! Що са са си "предали" избирателите, а всъщност, тази коалиция е точно заради него, че го тресе маниакална алчност да обсеби цялата власт! Радев все се прави на вода ненапита, а всъщност, той е най големите зло, под чийто юмрук станахме за смях из цяла Европа! И не само...

173

Анонимен

преди 11 месеца

Ооо, горкичкото Резидентче, сега какво ще обяснява на Мутрофанова..