47

Fool

преди 10 месеца

До 41 Мда - Грозни е развалина бе тавариш, къде видя как изглежда сега? На двете снимки които показват рашковците с новите блокове. Грозни е на 70% развалини. Не се излагайте поне, ставате смешни...

46

Azz

преди 10 месеца

Пишете за 22000 украинци, които се евакуират. А не пишете за 80 населени места в Русия, които ще бъдат залети! И че в Крим няма да има вода сега!! Лоши руснаци...

45

Анонимен

преди 10 месеца

Чудех се аз защо онзи ден даваха нашите как изпращат за Украйна мостопоставячи и лодки, лято идва, дъждовете спират.. А то защо било!

44

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците въобще не взривиха стената за да забавят контраофанзивата на украинците. Ама никак! -----///----- Контраофанзивата е на съвсем друго място, няма нищо общо с тези територии, коото сега реката залива.

43

Анонимен

преди 10 месеца

До Мда Е, по десетина Леопарда на ден, за тридневна "специална операция"? Колко да загубят?

42

Анонимен

преди 10 месеца

До Мда60 са леопардите, още са си толкова. Все още не са влизали в бой.

41

Анонимен

преди 10 месеца

През 41-ва Чекистите от НКВД взривиха дневпровското водохранилище като отстъпваха и убиха хиляди техни войници, мирни украински селяни и ***. Сега внуците им вървят по техните стъпки. Времето минава, руският фашизъм - НЕ !

40

perkly

преди 10 месеца

До *** 41- Грозни е също толкова мизерен в действителност, колкото е лъскав външно.

39

Мда

преди 10 месеца

И укрите колко Лепарда получиха , 200 ли ?!Ако продължават да губят по десетина дневно не ги виждам къде са тръгнали.

38

Мда

преди 10 месеца

Споко , скоро всичко ще е Русия и ще бъде възстановено ,както беше възстановен Мариопул.Може да погледнете в Гугъл и как изглеждаше Грозни след войната на руснаците срещу чеченските главорези и как изглежда сега след като Москва вложи милиарди за възстановяването на града.

37

На война

преди 10 месеца

На война като на война! Какво ревете толкова те урките не реват колкото вас много сте се загрижили! От укроландия нищо няма да остане и план маршъл няма да има за тях после нищо че ги лъжат сега! Пустош транзитна зона между умрелия ЕС и просперираща Русия! Американците доста добре я нагласиха този път Европа със помака на Русия!!балъци бол!!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Руските терористи на антихриста Путин втора година палят и грабят Православни земи!Да горят в Гейената ВоВеки

35

Анонимен

преди 10 месеца

Запорожка АЕЦ и поне но 100 км нагоре по течението .........

34

Мда

преди 10 месеца

Абе укрите като взривиха Керченския мост не беше ли военно престъпление ?!!Ами Северен поток 2 ?!!

33

Хаха

преди 10 месеца

Вчера 8 унищожени Леопарда произведени в Германия и 3 френски танка от общо унищожени 150 бронирани машини и около 1500 укри изпратени на 2 метра под Земята. Това настъпление върви отлично хаха

32

Български адвокат

преди 10 месеца

Русофашистите ги хвана страх от контраофанзивата в Херсон и бомбиха язовира. Ще ги съдим за военни престъпления

31

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо ми убягва здравият разум. За чии *** Руснаците ще взривяват язовир на на на територия, който е важен осигуряването на ток и вода на Крим и множество други критични обекти, които пак са техни?

30

Колю

преди 10 месеца

"Водата около взривения язовир "Нова Каховка" се е повишила с 5 м" мали на взривен язовир да се повиши водата нещо не е у ред.

29

Бай Дрън

преди 10 месеца

Спираме да четем официални и спонсорирани медии като тая и почваме да мислим :) Пичове, мислете, не четете. Наблюдавайте следващите дни какво ще стане и ще разберете кой е взривил стената. Ако нищо не стане, насочваме се натам, където би навредил язовира. Крим? Но тия спонсорирани медии няма да ни дадат отговорите.

28

Шефрет

преди 10 месеца

Сега Русия да излее малко радиоактивен остатъчен материал от АЕЦ Запирожие във водоизточниците на укрите за да светят вечер като циферблата на часовник)