24

Анонимен

преди 10 месеца

Изглежда тук повечето мислите с долната си половина! Ако коментиращите ходехте на театър, щяхте да видите колко интерес има. Не можеш да сравняваш огромната индустрия на Холивуд с липсващата такава в България. Ако зависеше от вас - само кючек и Бигбрадър! После да не плачете, защо ви бият по улиците, убиват децата ви или стават убийци, наркомани....но главите ви няма да проумеят, че всичко в живота е свързано с културата на индивида.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Ицето доказа, че е по-лесно да си политик, отколкото певец.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Важното е да има пари за украинците и за оръжие. Духовността и българщината не са важни.

21

Ванката

преди 10 месеца

Не съм чул холивудски или бродуейски продукции да са на издръжка на държавата. Държавни пари само за музеи, библиотеки и документалистика. А театри, опери и киноиндустрия са длъжни да се издържат. Като имат добър продукт, ще печелят.

20

aaa

преди 10 месеца

Нали чухте какво каза Асен Василев за музейните работници!? За прахосъбирачи пари няма. Промяната идва, затваряме музеи и театри, стига прахосани пари.

19

Анонимен

преди 10 месеца

25 лв билет за театър .. тия взимат повече от средната заплата, ама мрънкат ли мрънкат ..

18

Анонимен

преди 10 месеца

Аман от тея некадърници!!! То няма читава постановка, то няма читав актьор, теа пак за пари реват... кат не им харесва, да грабват мистриите и лопатите и аре

17

някой

преди 10 месеца

Какво ревете? Когато оня *** смотан политически назначения шеф на театър изгони Морфов - вие къде бяхте? В театрите само шитове на наши хора, операта пълна скръб и Карталов, народните ансамбли заминаха. Къде ви е културата за която пари искате?

16

Анонимен

преди 10 месеца

Само Азис, Софи Маслинова и сина и Енрико!!! На българите тези не ги пипайте!

15

А има ли

преди 10 месеца

Култура в България?

14

Анонимен

преди 10 месеца

Само чалгата да не спрат! Без чалга няма България :(

13

ОВчу

преди 10 месеца

Че, за кво да ходим на Театро, кога си имаме Парламент!?

12

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо културно не излъчват културните ни среди, закривай.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв бюджет, те не са го приели още. Учудващо е, че интелектуалците въобще не са ителектуални

10

Бау

преди 10 месеца

Да, коментар 8!? Аз се чудя, как при наличието на интернет, още има хора да плащат за телевизия и вестник, след като има радиа и ефирна цифрова телевизия и програмите там са достатъчни за нормалния човек! Търсиш книга - всичко от цял свят качено! Музика, филми, информация.... Света е друг, нещо ще изчезне, но нищо няма да остане същото! Решението на проблемите е комунизъм и още Ботев го е прозрял!

9

Бау

преди 10 месеца

,,Една от целите е да се предизвика недоволство, насочено към управляващите."!!! И кои са тези управляващи? Чакайте да ги гласуват и положат клетва хората! Имайте малко свян, срам и култура! До вчера били задоволени и не искали нищо от правилното правителство, защото и щерка му учи за култура в НАФТИЗ и днес скочиха срещу народното правителство! А и защо ли ви е тази култура, питам! Има банани, има тоалетни и всякакви хартии, сергии пълни с китайски и турски джунджурии и ориенталска музика!?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Че кой ходи още в музеи? И театрите си стават отживелица. Не може да продължаваш към бъдещето, когато искаш да си стоиш в миналото. Времената се менят. Това, което беше преди 40-50 години няма как да го влачим още толкова напред. Влезте в крак с времето.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Тиквата изкара лакеите си.

6

Гошо

преди 10 месеца

"Ако човек е свикнал да ходи през ден в читалнята на библиотеката .............."Такаа и кой е тоя дето през ден ходи в читалня Друг е въпроса въобще ходи ли някой по това дето му викат библиотека ,/изключвам разбира се специализираните / А това пък артистите с техните заплахи ,същите смешковци като тия на Ричард Алибегов

5

Посолството

преди 10 месеца

Не ходете днес в 12 часа пред парламента. Протеста не сме го организирали ние и ще ви спрем грантовете.