17

Синоптик ама bg

преди 10 месеца

Според прогнозите от два месеца температурите все ще се покачват, разбирате ли ха утре, ха след 2 дни, ха след седмица... и така вече 2 месеца дъжд, облаци и най-много 25 градуса ако не вали и не е облачно. Едно време по 24 май ходихме на манифестации по къси панталони и къси ръкави сега юни липите не са цъфнали, а доматите ще станат август-септември :)

16

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя сеяндурин нее ли живял през 60-те 70-те и 80-те години? 30 градуса имаше само в Петрич и Сандански през месец Юли. В останалата част от страната температурите едва достигаха 27 28 градуса. Ама сеяндурина го е хванала деменцията.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Разкарайте го този хотелиер. Прогнозата му за времето е плоска, елементарна и глупава като него

14

Питайте Грета Тумбак

преди 10 месеца

, тя ги разбира тия работи!

13

Парадокс

преди 10 месеца

В Англия отбелязаха най-студения месец Май за последните 30 години. В началото на Юни температурите се движат между 12 и 15 градуса. Започнаха да се чуват опасения, че тази година лято изобщо няма да има...

12

Анктарктика

преди 10 месеца

Тук е добре, ледниците са тук. Нивото на световните океани и черно море не е мръднало, защото първо няколко скандинавски държави и Венеция ще потънат. За сега е добре. Глобалното страхуваме и приказки са ок. Не се притеснявайте ако станем много пускат ковид или война ако ковида не трепе достатъчно. Важното е да се страхувате - така излиза.

11

Стройте перки

преди 10 месеца

и фотоволтаици, ЕС дава пари. Скъп ток. Перките спират въздушните течения, промени в климата и скъп ток, неефективн. Перките пречат на миграцията на птиците. Ползват ток и са шумни. Оборудване на перки и фото след експлоатация се съхранява в земята. Фото унищожава черноземът за 20 г. напред, няма закони за рекултивиране на земята, от фирмите ползвали тази технология. Последната година наблюдава много мъртви и дезориентирани птици. Без птици и пчели се променя цялата екосистема.

10

Анонимен

преди 10 месеца

На тоя професор или му се губят часове , или вече го гони деменцията !Как да не е имало досега такива температури ?! Имало е в това време на годината дори и по-високи температури !Аман от заплатаджии , дето се чудят как да разлаят кучетата , да оправдаят грешните си кинти ...

9

Tera

преди 10 месеца

само наивниците вярват в глупостите за глобално затопляне

8

Анонимен

преди 10 месеца

Сутрин е за печка ! Тази година няма да има лято...

7

Гошо

преди 10 месеца

И кое му е необичайното юни да е топло и да вали дъжд Каво сняг и виелици ли трябва да има

6

Анонимен

преди 10 месеца

Болен мозък!

5

ЧСИ 828

преди 10 месеца

Ами НАТОвските ни партньори не са спряли да ни пръскат. Такова денонощно пудрене не е било досега. Кемтрейлс, Сър!

4

Разтопяването на

преди 10 месеца

Ледниците охлади планетата

3

Анонимен

преди 10 месеца

Дължи се на глобалното затопляне . Затова не трабва да искаме по високи заплати и да се радваме че сме краварска колония

2

Аз

преди 10 месеца

Аз съм по Гърция. Жега та се нетрае. Вчера морето беше като огледало. Грам вятър нямаше. Даже и една вълничка. По бетономорието как дела? Носите ли ушанките?

1

Искам

преди 10 месеца

60 градуса на сянка! На места с пламъци!