35

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя има егати челото-две мравки не могат да се разминат!!!

34

Дупница

преди 10 месеца

Съдия Ели Скоклева знае всичко за Галеви и защо умират!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Верия ноемр 3 - Живял си е там с години ...

32

Анонимен

преди 10 месеца

И после как да вярваш на полицията!

31

Дилема

преди 10 месеца

Има ли МВР,няма ли?Имаше ли Гюро шапка,нямаше ли?Ами Гюро имаше глава,значи и шапка трябва да е имал...

30

Анонимен

преди 10 месеца

Въпросът не е за бандита а за държавата т.е липсата на такава корумпирана държава рекетираща по всякакъв начин народа си който няма глас нито за УРа нито за помощ .Държава с недосегаеми бандити издигнати до нац герои държава на нац.предатели започващи от онез 240 и по стълбицата надолу за това е въпросът

29

Ц. Бонев

преди 10 месеца

Питайте пр. Радев. Той знае всичко,но се прави на невинен. Питайте.Не се отказвайте.

28

сзо

преди 10 месеца

няма кво да се чудите - бустерирахме го за кромид

27

Защо

преди 10 месеца

постоянно медиите ни занимават с бивши и настоящи престъпници. Българския народ не се интересува от местните геодали които трябва да са в затвора. Но ТНА ТЕРИТОРИЯТА Е ТАКА.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Какви конспирации и загадки около тоя бандит и то най-обикновен. Направихте го легенда и митичен герой. Това той ли е, питате? Аз лично разпознах съседката.

25

Посолството

преди 10 месеца

Не ходете днес в 12 часа пред парламента. Протеста не сме го организирали ние и ще ви спрем грантовете.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Холивуд ряпа да яде и 007 също

23

Емигрант

преди 10 месеца

"А това той ли е ?"А кой е бе,нали му правихте аутопсия и устанвихте там инфаркт ли,тромб ли не ме интересува,имате и ДНК и това ли още не сте имитирали?Болестта предизвикала смъртта принудителна ли е или естествена,защото този бандит има мноооого пари,не е взел мерки срещу тромби или срещу инфаркти, не е ходил на лекар да си проверява здравето,нещо невероятно за бандит с много пари?Даже не може да се разбере той дали през тези години не е бил винаги в България!Смяна на цялата корумпирана полици

22

Анонимен

преди 10 месеца

Ако са го убили това няма да реши проблема на убийците.По хитрият от братята е още жив."По добре е да се заблудиш, че камъкът е мечка,отколкото, че мечката е камък."Първата заблуда,ще те разсмее,втората може да ти струва живота

21

Анонимен

преди 10 месеца

До Бонго Бонго Мисля, че се лъжеш.Б.Борисов беше определен около 2005 г. като лицето на управляващата партия на Германия и на ЕНП и беше такъв до края на 2018-2019г. Тогава се намесиха САЩ и за няма и 3 години се пръкнаха нови партии и ковлиции - ДБ, ПП, които набързо оспориха вече загниващата ГЕРБ. Радев заради противоречията с ББ и някои действия на прокуратурата даде рамо на трима възпитаници на Харвард, които набързо взеха властта,очертаха се като американофили и се обявиха срещу президента.

20

Лице назаем

преди 10 месеца

Всъщност Гелето не е Гелето а Бацето, а Бацето е Гелето. Трансплантацията на лице и днк са извършени в секретна лаборатория на концерна "Насекомото трейд лимитед ООД-АД". Тъй да знаете!

19

gg

преди 10 месеца

стига сте ни занимавали със смъртта на международно издирван престъпник! радвайте се, че най-накрая си е поличил заслуженото! компньонки такива!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Очевидно иде реч за пари, за много пари. Канали за дрога, органи, жени, а в момента и за оръжие.Ясно е на кои се отчита целия подземен свят. При разместване на горния слой обикновено се размества и долния. Доста често горния слой разчиства долния, когато се почувства застрашен. Само се надявам, да не ни споходи съдбата на Судан с гражданска война и двама воюващи генерали, защото като че ли натам сме тръгнали.

17

Катя

преди 10 месеца

Сценаристите от Холивуд ряпа да ядат пред българските.Сюжетоте си ги гледаме дълго време безплатно,за сметка на психичното здраве на публиката- народа

16

Max

преди 10 месеца

Ружа Игнатова може и тя да си е в имението в Бг. нека да проверят все пак, докато не е получила инсулт.