11

Анонимен

преди 11 месеца

Какви 4000 лева?! На мен през 2020 смяната на тазобедрената става ми струваше над 10000 лева, като самата става струваше доста повече от 4000 лева

10

До Грийн

преди 11 месеца

Питай някоя пострадала по този начин бабичка какъв изход предпочита. На всекиго му се живее. Познавам хора над 80 г., чиито операции за смяна на тазобедрена става минаха успешно и хората проходиха, сами се обслужват. Всичко зависи от общото състояние на организма. Впрочем, знаеш ли че пациентът сам си плаща ставата, която ще му сложат? Преди 2 години най-добрите у нас - американски, струваха 4 000 лв, а най-евтините бяха под 2 000 лв. С две думи, народът го е казал - "Парица - царица".

9

Пиян залян

преди 11 месеца

,, Страхотна " новина , типична за DNES .BG !

8

Грийн

преди 11 месеца

Когато едно животно е ранено лошо като примерно кон е добре да се гръмне както краварите правят за да не се мъчи, то е обречено. Това се отнася и за хората, примерно бабата и тазобедрените стави, смятай че щом веднъж е паднала това е само началото, обезводнени вече и приключили с живота, но ги лекуваме до последно. при тях понеже сме човечни ги изтезаваме и бутаме в инвалидна количка и падат и стават и си удрят главите и плащат за лекарства още сто пъти.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Горката мецанка. Защо не са я лекували? Ако нямат достатъчно средства, тябваше да се обадят на Бриджит Бардо. Сигурно щеше да прати медицински хеликоптер за мецаната.

6

глупави хора

преди 11 месеца

Е не можаха ли да я приспят за малко със стрличка и да я изкарат от мола? Следили били.. Нямало опаност за населението.. Глупост след глупост. И като паднала, я евтаназирали, щото така е най-лесно. Много, много глупави тез румънци, ей

5

Анонимен

преди 11 месеца

Вместо да я лекуват, румънските *** я убили. ***.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Сигурно преди това се е надрънкала с боровинково вино и... не е запазила равновесие.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Фира малко.

2

Анонимен

преди 11 месеца

ооо горкото животно - румънските сигнета са я изяли като се е контузило

1

ЖАЛКО ЗА МЕЦА

преди 11 месеца

ОТИШЛА Е ДА ХАПНЕ НЕЩО, ПЪК ТО КАКВО И СЕ Е СЛУЧИЛО !