9

Пенсионер

преди 10 месеца

***, пак няма да дадат това което обещаваха от близо година

8

Наблюдател

преди 10 месеца

Браво на Правителството.

7

До ДО 5

преди 11 месеца

Глупости ти пишеш. Като не са ти плащали осигуровки работодателите, що не пищя тогава? Щели да те изгонят, ще те изгонят, ама преди това ще си платят неплатените осигуровки. А работата в България никога не е свършвала, ще отидеш на друга. Но по-лесно е да си трае човек, да си взема под масата каквото дали, а, като стигне до пенсия, да запищи, че друг му крив. Ти се мислиш, няма кой друг да те мисли.

6

ДО 5

преди 11 месеца

НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ! Работил ли си от 89 на сам ? Да не мислиш че тогавашните работодатели плащаха осигуровки като сегашните ,а къде беше тогавашната държава да ги погне ,знаеш ли каква беше безработицата тогава ? Само като питаш за осигуровки на повечето места щяха да те изгонят ,много лъжеха ,че ти внасят осигуровки и така беше ,ЗАТОВА от 89-- ДО -2000 г всичкот рябва да се признава от държавата бандитска за СТАЖ !

5

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 4 - суша, ама то е било суша и кога е трябвало да се работи и внасят осигуровки. Който е спал на млади години, не знам що сега чака дъжд. Изключвам болни хора.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на Радев и Служебното правителство. Дани законопроектът мине преди ГЕРБ да го окастрят и пак 12 години суша.

3

Алена

преди 11 месеца

Браво, доказаните демократични лидери, като г-н Борисов, г-жа Мария Габриел, г-н Христо Иванов, Генерал Атанас Атанасов, г-н Кирил Петков, Академик Денков и г-н Мустафа Сали Карадайъ се обединиха и още от първите минути след стискането на ръцете си започнаха да работят за народа. Първо се погрижиха да няма нито един българин, които да живее старините си в лишения. Сигурна съм, че под мъдрото им ръководство просперитета на нацията тепърва предстои.

2

До Баданарков

преди 11 месеца

Баданарков, преди да размахваш баданарката, топни я в боята. Не става въпрос за минимална пенсия, а за социална такава за старост. За такива, дето или не са работили, или лев не са внесли осигуровки и данъци. Та недей сравнява с минималната където и да е.

1

Баданарков

преди 11 месеца

Е па тва е с 1/3 по високо от мин. пенсията в свръх държавата на путин. Знам, знам родните друзя ше кажат че всичко там е по евтино, обаче там масата пенсионери особенно тези дето са на мин пенсия живеят в комуналки, и наема за комуналката им е 30% от пенсията. Абе във вашия руски мир се краде като у нас, сигурно затоеа ви харесва.