12

Анонимен

преди 10 месеца

Само забавя неизбежното.

11

ЦИТАТ

преди 10 месеца

ДЕНКОВ ЗА ВЛАСТ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО С КРЪВ СЕ Е ПОДПИСАЛ.

10

ХАХАХА

преди 10 месеца

До Зозоа ДЕНКОВ КВО ПРАВИ ХАХАХА?!?!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Искам да ги попитам тези хорица от тн Правосъдие за всеки, защо не пазят независимостта на съдебната власт от политиците?!?!Така наречената реформа на съдебната власт в момента не води до нищо друго освен до париране на прокуратурата пак да не си върши работата и до навлизане на политиката в независимата съдебна власт.ИСТИНСКАТА РЕФОРМА Е ТРИМАТА ГОЛЕМИ ДА СЕ ИЗБИРАТ ПРЯКО ОТ НАРОДА.

8

Така е ..

преди 10 месеца

Гешев е прав. Остава.

7

Посолството

преди 10 месеца

Вече не си ни нужен. Важното е да запазим Борисов щял да плаща за още самолети и не си ги иска после

6

Майора

преди 10 месеца

Нещо нормално , отдавна видни присти конституционалисти казаха , че този закон е противоконституционен и представлява намеса на изпълнителната върху съдебната власт! Но явно интересите на Козяк са по важни , нощо че ако някой от нас направи същото в тях , ще му теглят шута!

5

До Зозо

преди 10 месеца

Къде бе, дай линк да я видим Деса поетеса

4

Анонимен

преди 10 месеца

И да риташ и да не риташ, отиде коня у рякатЪ. Какво си мислеше, че ще си живееш във Бояна или на Боровец в държавни вили, ще си гледаш кефа и няма да работиш? Поне да беше погнал някой политик, а такива има много, но не, ти това не можеше да си го причиниш. Сори.

3

Зозо

преди 10 месеца

Поредните компромати от ДАНС са пуснати преди броени секунди, Дясната ръка на Бойко Десислава Атанасова в участник в клип около 3 минути който в момента има 40 хиляди гледания в един от американските 18+ сайтове за видеа . Атанасова прави френска любов на двама охранители на НСО в тоалетната на парламента , и и свършват на лицето.. Наистина не знам семейството и как ще реагира, но най-вероятно Денков ще се огъне защото и за него се говори че ще пуснат запис всеки момент.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв прокурор? Осъдени мафиоти си разполагат и с имотите и с бизнеса! Какво е правил този Гешев? Спал ли е докато брат Галев си е бил у тях в личното му имение? Защо имението не е конфискувано?

1

Анонимен

преди 10 месеца

Мамините прокурорчета още сучат рушвети ...