29

Анонимен

преди 1 година

В последните си дни, служебното правителство на Радев увеличи помощите за безработните индийци многократно. Тепърва ще видим какво са големи разходи и минимални приходи.

28

Анонимен

преди 1 година

Ония 240 мързеливци в парламента, ако ги хванем да работят в земеделието или металургията, може и да излезнем на плюс с икономиката.

27

Анонимен

преди 1 година

С раздутите бюджети на ококорената Асенка е така. Ще става още по зле.

26

МУРГАВИЯ ГЪЛЪБ

преди 1 година

УВЕЛИЧИ ДЕТСКИТЕ НА РОМЧЕТАТА СЪС 100 ЛЕВА > от 1 юни от 50 на 151 лева >>>>>>> АЙДЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО ОЩЕ 1 МИЛИАРД НА ГОДИНА > ЧЕСТИТУ !

25

DEA

преди 1 година

Ma ima reshenie imitate na celata nomenclature administraciasustoiashtase ot nomenclature familiiki koito ot desetiletia vzimat pari bes nishto da izvurshvat I chrez postovetesi sa prevurnali vsichko seednoime bashtinia tovasa samo nomenclature Famili bespoleznichinovnici

24

Анонимен

преди 1 година

Е нищо де, сега Кокорчо пак ще е министър на финансите и ще ни сипе още още много от същото. Подозирам, че една от първите му популистки изцепкии ще бъде предложение за покачване на осигурителния праг и вдигане на плоския данък. Или евентуално премахването му. Ми така де, какво са се огуняли с пари тези зли програмисти, а за бедните шведи от малцинството няма пари за помощи и Телкове. За Кокорчо така се вдигат доходи - с държавен разходи, не с работа и развитие на икономиката.

23

СПРЕТЕ ДЕТСКИТЕ

преди 1 година

И ПОМОЩИТЕ ЗА РАЖДАЕМОСТ НА " ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА "

22

Анонимен

преди 1 година

Спешно се нуждаем от 73%съкращение на бюджета на МВР и 32% на държавната администрация, като всички паралелни организми към бюджета минат на пряко подчинение. В противен случай умираме и то не бавно.

21

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ за 12 години откраднаха 160 млрд. Това е републикански рекорд, а може и европейски. А защо не и световен.

20

Анонимен

преди 1 година

А при Тиквата немаше сива икономика. Даже ич.

19

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни облъчват е с гнусни герберастки?

18

пришълецът

преди 1 година

Ама верно ли?:)))и как го разбра?:)))

17

Ромо Мраз

преди 1 година

За индийците колко милиарда изразходват всяка година?Те ни ошушкват най много!

16

Анонимен

преди 1 година

Моите разходи и те надвишават приходите , защото ми стоварихте измислена инфлация , по скоро спекула .Решението - режа разходи ! Като гледам държавата , нито една депутатска заплата не е орязана !

15

Ром'с

преди 1 година

Еми още да се вдига минмална заплата,соц помощи ,майченствата и то не 24 месеца,а 60 месеца,пенсииие,заплатите на учители...па ще стигнат тези пари,Ако не Стига,то ще живеем като САЩ на версия.

14

Анонимен

преди 1 година

При опит за вдигане на данък доход - национален протест като тези в Гърция. Да видят кон боб яде ли. Българино, ако не за друго, ако си низвергнал всичко и мразиш и родината си и народа си - не мрази себе си и своето семейство. Събуди се от своя сън, изправи се и надай своя зверски рев, когато усетиш крадливата ръка на политиците в джоба си. Счупи я и стъпчи, а после и заплюй. Опази своето за да има утре за твоите деца!!! Протест до дупка, не сме касички!!!

13

ДА си намалят разход

преди 1 година

ДА си намалят разходите. Не може да експлоадират всяка година и да очакват да им ги плащаме. Не може да сед правят устата постяно да ни увчеличват еразходите на наас и данъците а теиз дето цоцат от дъжавата прекалиха.Трябват прортести. Държавата да си намлаи разходите. Нашето семейство е принудено да купува по малко. Няма от къде да вземе още приходи. Не може да се продължава да се убиват с данъци и разходи още млади хора.Големи измамници са Парламента/В Съда /В Презеденството и тн.

12

Анонимен

преди 1 година

Държавата трябва да дава пенсии само на заслужили!! Всичко друго е социализъм. И разбира се, никакви помощти за трудоспособни хора. Като и за родители без средно иши такива отказващи да пратят децата на училище. Затвор и каторга за родители каращи децата си да просят/да се продават. Гнусни твари!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Кокора, ако каже на народа да стягат колани: народът ще стегне колан около неговият врат. Че малките му подли очички да изкочат от орбитите си и да се опрвъща гнусното червено джудже.

10

ТТ

преди 1 година

Трябва да се даде на тези, които имат нужда. Аз пък мислех, че пенсии се дават на тези, които цял живот са работили, а не на тези, които имат нужда.