40

Жертвения козел

преди 10 месеца

*** на политическата мафия се поразклати и се видя, че над прокурора не е Господ а шайката политици,а около прокурора са мутри които му дишат във врата - не слушка ли и го сменяват. Това прави сега шайката политици - ще смени прокурора,защото Гешев не ще да е жертвения козел.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Платили са им на четиримата от ВСС. Говори се за по 500 000 евро на човек да предадат Иван Гешев.

38

Anonimous

преди 10 месеца

Гешев мачкай напред и да не ти пука.Да знаеш,сгънеш ли се всичко отива по дяволите.Така че смело напред,а зад гърбът ти са всички студенти по Право,Ти си носителят на Новото.Ти си Човекът!

37

Анонимен

преди 10 месеца

Колко е прав тоя милиционер, че едва ли го осъзнава. Наистина е тоталитарен преврат, защото прокуратурата е с тоталитарно управление.

36

ВЪПРОС

преди 10 месеца

А до момента каква е съдийската власт ? Демократична ли ?

35

?

преди 10 месеца

Пазителя на Мутрите и Мафията - Геша се обърна срещу тях и Прокуратурата почна да се събужда. За това корумпирания ВСС - платения от Доган и ГЕРБ орган на опазване на Корупцията ще трябва да го смени. От както е назначен Българите се опитват да го махна. Мафията сега ще направи това, което ние не можахме. Чия според вас е държавата?КОЙ ще назначи следващия прокурор?

34

Вярвах на Гешев...

преди 10 месеца

....но след тия маймунджилъци и възобновяване на "дела-ментета" от преди 3 години---ЯВНО ХОРАТА ИМАТ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ !ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ И "НАХЛУВАНЕТО В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО"---Е САМО "ПОСТАНОВКА"-- ЗА ЗАВЗЕМАНЕТО НА ВЛАСТТА" ОТ РУНДЮ И ЛЕВИЧАРСКАТА Г МЕЖ!!!!

33

Хектор

преди 10 месеца

Моята цел оттук нататък е истинска съдебна реформа............... А ДОСЕГА КАКВО ПРАВИ БЕ..........

32

Посмешище

преди 10 месеца

Прокуратурата на Гешев е посмешище. Мешерето има повече власт от колкото тази съдебна власт!

31

За какъв съд говори?

преди 10 месеца

Тотална издънка! Цялата съдебна власт. Виждате какво става - Галеви си били у тях, Маргините са си живи и здрави, Черепа си е ок. И това са само случаите за които сме чували. Колко още мафиози са се укрили от медиите?

30

toti

преди 10 месеца

Това в цялата даржава ако не се случи ,сме най големите *** в Европа !!!

29

Анонимен

преди 10 месеца

има съд и полиция какво точно работи прокурор и защо тежи на бюджета

28

Анонимен

преди 10 месеца

Да живее социализъма.И тук целта е да се подчини личността на колектива, другаре.Затуй се спрятат всякакви"събрания"на колкектива, спешно и с хъс, за да смачкат "таралежа"с гол ***.

27

Фани

преди 10 месеца

Ха,ха,ха,най- напред ченгесарите олигарсите, бандитите дето се изнесоха в Дубай ,сътвориха Барселонагейткато видяха,че няма да им се получи,нищо ,че го развяват повече от 2 год.,сътвориха пачки, кюлчета и тях ги развяват ,а Гешев ги държи на трупчета Е що бе г-н Главен прокурор?Това рекет ли е? Сплашване ли е? Две години Борисов е без имунитет и точно сега решихте ,че трябва да го искате за да го унижавате и да ,,доказвате,,"че го е страх и не бил мъж Хайде бе ,не на нас тия номера

26

Тина

преди 10 месеца

Гешев ама ти затова ли държиш вече 2- 3 години тия гейтове на трупчета,за да подхвърляш разни реплики и да каляш Борисов? Вие прокурори,съдии непрекъснато твърдите, че престъплението не е престъпление до доказването му.Жалко много низко падаш .Вижда се и прокуратурата каква е- гнусна,гнила,отвратителна

25

Нина

преди 10 месеца

А бе Гешев ,кой е тръгнал да ти превзема гнилата Прокоратура.Какъв преврат,какви 5 лева .Нещата са просто нетърпими.От 1 седмица сте се разработили и то с ала-баланизми

24

анонимен

преди 10 месеца

поразийте който който нанесе едва ли скоро ще бъдът забравени,от безконтролната прокуратура по сталинския модел

23

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев, няма какво да мрънкаш , твоят път в съдебната система свърши.От теб зависи дали ще има политически път.Има хора , които могат да ти помогнат и подкрепят в политиката.Имаш качества и да победиш така че какво толкова.Да видим след 4 г как може да им го върнеш.Тръгвай из страната, говори с хората, направи партия, има хора , които могат да те подкрепят.

22

Анонимен

преди 10 месеца

До 23 - Да, от 2014-а насам, ПОНЕ!

21

Анонимен

преди 10 месеца

Когато безчинставхте с Пепи и женица му (загубената ку4ка не заслужава, да се нарипа по име, никога някога да си види отново детето), обирайки всеки, под опелата на Б.Б., нямаше тоталитаризън, нали?