19

Име

преди 11 месеца

Все още имаме време да излезем от ЕС. Не ни трябва поредно "заробване", трябва ни независимост и сами да определяме паричната си политика!

18

Зендая

преди 11 месеца

реформи, реформи, реформи , до последния православен проруски бял българин на територията

17

РАБОТЕЩ ЧОВЕК

преди 11 месеца

"директор на Европейската фондация за подобряване на условията на живот и труд."-и какво е направила неговата служба в България?Такива синекури дал Господ в Европа.Като си спомня навремето този как трепереше като бешо обсадено НС,а сега акъл ще дава.Омръзна ми от такива ексепрти,уредили живота си до девето коляно.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Различни са хората . И то по възраст , ако е пенсионер с висока пенсия . То за него еврозоната и Шенген не е от значение . Както и ако е олигарх със сметки в Офшорна Банка също не го устройва Еврозоната и Шенген . Това ще му попречи да си обърне парите в Евро . Ще се изисква доказване на произхода им . Ще се принуди да ги обръща на малки траншове в различни банки . За всички хора Еврозоната и Шенген ще е успех. Особенно за работещите на собствена дейност в земеделие , енергетика по програми ЕС.

15

ИСКАМЕ РУБЛАТА..

преди 11 месеца

ЗА НЕЯ СМЕ ГОТОВИ ВЕДНАГА...

14

Анонимен

преди 11 месеца

А може ли референдум - дали Копейкин трябва да се занимава с политика,дали е полезен или вреден за България .Все пак трябва да видим кое мнение надделява

13

Анонимен

преди 11 месеца

Колко по дълго сме в чакалнята . Толкова повече млади хора им минава времето в празно стоене и чакане без продуктивност. Затова е необходимо еврозоната и Шенген още тази година

12

Анонимен

преди 11 месеца

До10 . И така не е . Ако тези пари се откраднат / теоритично/ пак са в България , но вече в хората , които дават ПРОДУКТИ, дават Услуги и са в свободния пазар . Част от тези пари ще попаднат и в социалните помощи . Тези пари няма да останат в спящи държавни сметки . Както се желае от политически елити с връзки на олигархисти те

11

Поли

преди 11 месеца

А моля,моля по кротко с референдумите.България не е Швейцария,такива като Костя там не виреят.Много ви се иска ама нееема да стане

10

Анонимен

преди 11 месеца

Къде се е чуло и видяло балкански Янко Шумкарят да бъде в звеното на Европа!?

9

Анонимен

преди 11 месеца

Час по-скоро да се въведе еврото е гаранция за успешното развитие на държавата!

8

АнонимеН

преди 11 месеца

БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е НА ЕВРО! НИЕ СМЕ ВЪРЗАНИ С МАРКАТА ИМАМЕ ВАЛУТЕН БОРД А МАРКАТА Е ЕВРО! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ЩЕ СТАНЕ ЩОМ МИНЕМ НА ЕВРО Е, ЧЕ ЩЕ СЕ ОТКРАДНАТ 10-КИ МИЛИАРДИ КОИТО СЕГА СА ЗАПОРИРАНИ ОТ ВАЛУТНИЯ БОРД И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПИПАТ ТЕ ДАВАТ ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ НА ДЪРЖАВАТА КАТО МИНЕМ НА ЕВРО НЯМА ДА ГИ ИМА ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ И ЩЕ СА ИДЕАЛНИ ЗА КРАДЕНЕ :D НО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ОКРАДЕН!! ГЕРБ 25% И 25% ЗА КИРО МЕНТАТA НИЕ СМЕ СРАМ И СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ НАПЪЛНО БЕДИТЕ!

7

От хората

преди 11 месеца

Бля,бля.Стига вече говорене.Референдем и каквато е волята народна,това ще е.Не бива такова съдбоносно решение за България да се взема от шепа послушковци.

6

София

преди 11 месеца

Не знам що ама с тая еврозона нещо ме гони гръцкия сценарии на фалит. Само дето тогава всички се впрегнаха да спасяват гърците, нямаше инфлации, воини, ковиди, докато сега ако се репликира върху нас, имам чувството, че ще го изядем доста дебел. Но да видим. На мен ми е любопитно, кой ще поеме отговорност ако се случат горните събития? Или всички пак ще се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.

5

8888

преди 11 месеца

Не мога да разбера, защо в медиите се дава думата на провалени политици, като същите се представят за експерти?!

4

АнонимеН

преди 11 месеца

ЕС Е ВЕЧЕ СЪЗДАДЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ ! ДОРИ ПОЛОВИНАТА ДЪРЖАВИ В ЕС ДА НАПУСНАТ ПАК ПАРИТЕ В ЕС ОСТАВАТ! ПАРИ ВЛЕЗЛИ В ЕС НЕ СЕ ВРЪЩАТ ПРИМЕР Е БРИТАНИЯ :D И ДЪРЖАВИТЕ НА ЕВРО ДОРИ ДА ИСКАТ ДА НАПУСНАТ ЕВРОТО ЩЕ СИ ПРОДАДАТ ЕВРОТО НО ПАРИ ЕС ВЗЕТИ НЕ ВРЪЩА :) ДОТУК С ХИМЕРИТЕ ЗА РАЗРАДА НА ЕС КОЕТО ИМА АКТИВИ КЪМ МОМЕНТА 20 ТРИЛИОНА ЕВРО! И В ЕС ТРЯБВА ДА СА САМО БЪЛГАРИЯ И ГЕРМАНИЯ ДРУГИТЕ МОЖЕ ДА СЕ МАХАТ :D

3

българина

преди 11 месеца

лихвите в ЕЗ по ниски ли са от тук? ако не са най важния аргумент изгърмя!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Не е, защото до 2025 ЕС ще се разпадне И официално. До тук ЕС вече не съществува, освен на формално документално основание. Остава само да се признае официално.

1

АнонимеН

преди 11 месеца

ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ! 1 ЯНУАРИ 2025-ТА Е ДАЖЕ МНОГО КЪСНА ДАТА ЗА ПРИЕМАНЕ НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ! ПРИРОДНИЯ ГАЗ СЕ СРИНА НА ЕВРОПЕЙСКАТА БОРСА И 2024-ТА Е ИДЕАЛНА ДА СЕ УРЕДИ ВСИЧКО ЗА ВЛИЗАНЕТО В ЕВРОЗОНАТА! 1 ЯНУАРИ 2025-ТА Е ДАЖЕ НАЙ-КЪСНАТА ДАТА ЗА ПРИЕМАНЕТО НА ЕВРОТОю!