26

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен, к.23 Опитваш се да оправдаеш нещо, но много елементарно подхождаш или смяташ хората за много прости. Първите 3 ваксини бяха възприети от оргнизма на хората сравнително добре, но при старите хора те доведоха до сърдечни проблеми, от които се опраеяха след 7-10 дни Бустерните дози доведоха до кризи при повечето стари хора и по-младите, боледуващи от предимно сърдечни болести. Те неправо ги сринаха и вместо да ги направят по-устойчиви на ковида, ги умориха. Докторско недомислие?!

25

Анонимен

преди 10 месеца

Ние наскоро искахме да подарим на африканските държави 2 млн.дози ваксини срещу ковид,които закупихме от фирмата на съпруга на фрау Урсула - Пфайзер, ама братовчедите отказаха подаръка. Сега МЗ и лекарите от БЛС плюс идеолога на покупката Пожарникар Боце да си вземат ампулите и да си ги заврат те знаят къде... Сега 2 млн.дози на вятъра, преди 2,5 млн. -подарени на Африка, ние станахме баджанаци на Пфайзер!

24

АНТИВАКСЪР

преди 10 месеца

Вкарай си отново, чужд генетичен РНК код. Време ти е за ново прецакване. Трябва да си в крак с НАУКАТА.

23

Златена

преди 10 месеца

... и с малки мишки са антиваксърите. Знаете какво имам предвид. Свити от ковид.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Груби, невъзпитани, нискоинтелигентни, некъпани, вмирасани - това са антиваксърите и антимаскърите

21

Няма да се бода

преди 10 месеца

Колкото и да се пънете да си пласирате бъркочите, няма да стане. Айде у лево!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Направо да степенуваме - ***, по-***, най-***, антиваксър

19

Анонимен

преди 10 месеца

ПЪРВО - никъде в това проучване от Кливланд не пише че вероятността да се заразиш се увеличава с ваксина. ВТОРО ако настъпваха сърдечни проблеми след всяка ваксина досега щяхме да имаме милиарди проблеми и починали, а няма, а и вече много малко хора се ваксинират тъй като няма актуални ваксини, също така е нормално да има починали от различни болести след ваксина, колкото е нормално да има починали след като някой е пил вода преди няколко часа - издшаш отвсякъде, ама толкова си и можеш -хахаха

18

Новото Нормално

преди 10 месеца

https://goodsciencing.cOm/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/ 1884 сърдечни пристъпи или сериозни проблеми при спортисти, от които 1310 са починали, откакто е инжектиран COVID ген. Определено не е нормално млади спортисти да получават сърдечни пристъпи или да умират, докато спортуват, но тази година това се случва. Всички тези сърдечни проблеми и смъртни случаи настъпват малко след като са получили инжекция COVID.

17

Тука Има, тука нема

преди 10 месеца

https://thegatewaypundit.Com/wp-content/uploads/FxVNtJOXwAIIDeL-768x518.jpeg Основна графика от изследването в Кливланд. Извършено сред медицинския персонал (колегите) на учените. Вече е рецензирано и официално публикувано: https://academic.oup/ofid/article/10/6/ofad209/7131292 Вероятността да се заразите се увеличава при приемане на повече дози мРНК генетични елексири на Ковид.

16

до 16 не искаш

преди 10 месеца

Давай заведи децата на бустерче, спаси баба им. Ама на всеки три месеца. Миокардитчетата са "редки" и бързо отминават, често са безсимптомни, чак до внезапната... .КОСТЕЛИВА ГОСХОЖА С КОСАТА.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Китай се готви за нова вълна от Ковид - очакват се близо 65 милиона на седмица в края на този месец - дотук с имутета - тотално разбит е. А едно проучване наскоро показа че все повече млади хора имат проблеми с паметта и концетрацията поради ковид.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Вирусът сме ние, мъжете го носят разпространяват и го предават по сексуален път. Този вирус убива и инвалидизира. Всеки който го е хванал ще попадне в инвалидна количка и гроб рано или късно. Ние сме резултат от милиони години еволюция и смесване на ретро вируси и изграждане на имунитет, ние сме и болестта и лекарството. Ние сме ходещи и говорещи торби с белтъци, които вирусите са създали и натрупали чрез селекция. Така че не ми говорете за емпатия защото такава нямате лицемери такива.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Когато не искаш да умреш, да бъдеш инвалидизиран или да предадеш вирус за който е доказано че убива и инвалидизира ТИ се бориш за доброто и това показва емпатия и разум

12

Анонимен

преди 10 месеца

АНти-ковид протокола ще бъде въведен отново за Тур дьо Франс - престижно колоездачно състезание - някъде по света все още има интелигентни хора!

11

Аз казах

преди 10 месеца

Днес.бг са като Internet Explorer 6!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Стадото овцe на 12-те овчари пропагандиращи против маски и ваксини нещо много намаля. Останаха само няколко oвчици да блеят по форумите. Това нямаше да се случи, ако се бяха ваксинирали.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде холай- нова седмица по малко болни да има и по малко прости безмозъчни антиваксърски коментари.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Ваксъри, овце такива. Свалете си двете маски, с които стоите и вкъщи, сами в колата и под душа и излезте на слънце. Не е нужно да сте покорни роби без мозък цял живот.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Антиваксъри, можете да излезете от мазето, където сте се заключили с три катинара. Ковид-19 вече не е толкова страшен, а и има вече ваксини.