66

баба мара

преди 10 месеца

в името на кокала и траншовете се обединиха сега имат и гл прокурор за чудо иприказ видяхте ли като не мислите по изборите

65

Те се

преди 11 месеца

Обединиха се в името на русофобията т.е. фашизма

64

Радослав

преди 11 месеца

Всички бивши любовници на Боко са изпълзяли в ефир да се жалват, че Боко си има нова метреса и бившите са вече употребени и забравени, но такава е съдбата на всички любовници. Каракачанка, това да това за урок, ако не надуеш шкембето с едно извънбрачно дете, няма как останеш вървежна мутреса. Следващия път ще знаеш, първо дете и тогава всичко останало, ако въобще ти се отдаде друга възможност да си мутреса на Боко!

63

Ром"с

преди 11 месеца

Как ли се чустват преданите и вярващи на Кирил и Асен гласоподаватели ,интересно ми е..предадени,изпързаляни,подведени,***,васали на SАЩ..и ще гласуват ли отново за ПП ?

62

ДО 77

преди 11 месеца

Какзи точно са ,,престъпленията на тиквата" бе мушморок ??Нали Рашков и другите чегъртаха две години и накрая медийнипубликации и клюки от Гугъл и Фейсбук бяха представени за факти.....Няма нито едно доказано обвинение,а така наречената правосъдна реформа си е чиста поръчка на организираната престъпност1Подаването на анонимни сигнали в социалните мрежи е поставено в култ.Няма никаква защита и проверка на подателите а наказателна мярка за оклеветяване няма!

61

Анонимен

преди 11 месеца

"Агент Иване, ти си кажи кой ти натисна Enter-a и изкара ВМРО от политиката, точно когато ГЕРБ имаше нужда от съюзник! " - Сами се излараха, сами!

60

Анонимен

преди 11 месеца

Ти 2016 каза или не каза, лично пред Слави Трифонов по телевизията, че няма да се онедините ниоога с ГЕРБ?

59

ррр

преди 11 месеца

аман от комунисти и дс агенти... няма ли да има лустрация

58

АЗ

преди 11 месеца

Тоя тю-ф-лек изпусна кокала и като че ли почна да заслабва?!

57

Българин

преди 11 месеца

Ами то и всички знаехме, че поотделно патриотите няма да влязат в Парламента , но задействаха агент Иван, и той разтури коалицията, и оттогава изчезнаха! Направи няколко сделки с оръжие и реши, че е по здравословно да коментира отстрани!

56

на всеки е ясно,че:

преди 11 месеца

1. Радев изпълнява указанията на мутрофанова, като неин подчинен.2.В интерес на България е в момента, да има правителство, различно от едноличната власт на Радев.3.русия активизира всички свои четирихилядници и прави всичко възможно за да осуети България да има правителство с работещ парламент.4.Никой не може да заличи престъпленията на Тиквата, но важното е да не се допусне мутрофанова да администрира в България, черз наведения до земя-Радев. Това вече се видя в Пловдив и бе гнусно...

55

Влади

преди 11 месеца

Агент Иване, ти си кажи кой ти натисна Enter-a и изкара ВМРО от политиката, точно когато ГЕРБ имаше нужда от съюзник! Тогава нахлуха Тошковци, Маями, Бабикяни, Кирета , Кокорчовци и държавата потъна. Кое е това задкулисие, което още дърпа конците на политици, МВР и прокуратура?

54

Анонимен

преди 11 месеца

какъв народ бре - в собственото си име бре каракачанче - ама тоя път те няма на трапезата на мо-шен-ни-ците

53

Анонимен

преди 11 месеца

БСП се отказа в последния момент. Чете ли, новините Каракачанов?

52

Учуден

преди 11 месеца

Кой беше тоя,че не се сещам?!Бесен е на Борисов,че с едно мръдване на пръста изпика македонците,но пък отне вечната дъвка от устата на охранения,мастит БЪЛГАРОФИЛ?!Изпика ги,защото решението на Макрон за членството на Македония в ЕС беше много соломоновско и добро,но както винаги трябваше Борисов да се намеси с авторитетът си и да бъде прието с помоща на мнозиство подпомогнато от ГЕРБ!

51

Анонимен

преди 11 месеца

ДС отново активира лоясалият агент Иван. В последните два дена обиколи всички продажни телевизии за да ръси нелепици!

50

Анонимен

преди 11 месеца

Много ги разбира нещата, бившата патерица на Боко.

49

Българин

преди 11 месеца

Точно това направиха крадци и измамници заедно. Прилича им!

48

Анонимен

преди 11 месеца

Джонката:До 65. Правилно е да се пише "външен министър" независимо дали е жена или мъж.

47

Прав е

преди 11 месеца

Парите не миришат!