55

Анонимен

преди 7 месеца

Какво стана с тоя случай, защо затихна?

54

Анонимен

преди 1 година

Нещо много хора започнаха да умират по странни обстоятелства, откакто имаме нов посланник в "посолството"...

53

Радослав

преди 1 година

До 59: за 12 години в Румъния осъдиха ефективно повече министри отколкото роми за джебчийство в България по време на управлението на ромският барон Боко! Какво си седнал да хвалиш този дърт комунист?

52

Пич

преди 1 година

"И какво? Боко най-големия злодей на България? Недай си Боже да го елиминарат в буквален или в преносен смисъл и Ви уверявам, че ще разбереМЕ"кон боб яде ли"" Я стига си дрънкал глупости, бе. Логиката на крепостния роб - дай да си пазим феодала, че може и по-лово да стане. Я малко се съвземете и започнате да мислите като свободни и нормални хора. Какво точно ти харесва - опраскването на бизнеси ала "8те джуджета", замитането на знакови дела от Гешев, чадърът над мутрите 12 години?!

51

Анонимен

преди 1 година

И какво? Боко най-големия злодей на България? Недай си Боже да го елиминарат в буквален или в преносен смисъл и Ви уверявам, че ще разбереМЕ"кон боб яде ли". Ама много бързо. 2013-14 не Ви стигна. Последните 2 години също не Ви помогнаха да си отворите очите. Не е цвете за мирисане, ама си е направо ангел сред ордата от лапачи. А, преобладаващо крадлив народ няма как да си избере читав политик по дефиниция.

50

Посолството

преди 1 година

Не трябва да се стигне до Боко

49

Борат

преди 1 година

А се смеем като някой руски олигарх падне от балкона... Същата *** сме, ама "демократична", и с Евроценности.

48

отСидни Аавстралия

преди 1 година

Захари Потър как си, какво правиш? Много поздрави от Оз, къде си сега? В БГ ли?

47

oтСидни Аавстралия

преди 1 година

Миналата седмица Очите в Дупница от инфаркт. Тая седмица каналджии. По върховете политически урагани. Още доста 6ушони ще гърмят

46

Радослав

преди 1 година

Казаха, че ще изперат похотливеца от Банкя и не си губят времето.

45

Радослав

преди 1 година

Човека е получил инфаркт преди да посочи пред съда кой политик е замесен в схемата. Няма трафик на мигранти без политически и от там митнически чадър. Просто завързват хлабавите връзки.

44

Анонимен

преди 1 година

Свети Петър се е заел да раздава правосъдие и да наказва престъпниците,защото главния прокурор е в отпуска.Всички престъпници трябва да се покаят,да искат прошка от Бог и да спрат с престъпленията.

43

Изгубил се

преди 1 година

По пътя на Копринката

42

тъй.....тъй

преди 1 година

Доста удобно.......!

41

Сър Уилямс

преди 1 година

Знам знам, "Боко Ти-квата" го е убил нали? Заблуд-еняци см-отани! При най - големия "престъпник" беше по - добре, а сега при честните и почтените радев, киро, хасан, славчо, корни всичко е анархия, къде ви е логичното мислене бе капацитети такива?

40

Анонимен

преди 1 година

Чиста работа ей, и справедливостта е възстановена на 1000%

39

Анонимен

преди 1 година

Още не сте изпрали Боко Тиквата, а вече стана цяла гангстерска война. Чак бежанците в ЮАР разбраха, че имате ново ротационно мафиотско правителство.

38

Анонимен

преди 1 година

Убит е от полицаите по поръчка на политик управляващ този бизнес.

37

Teнгри кан

преди 1 година

"Пътя на Копринката" взе още една жертва, този път, българин!

36

Анонимен

преди 1 година

Вкарали са в ареста най-невинните!Как тези мигранти са преминали границата, как са стояли няколко дни докато ги вземат, как се оказва, че босът им бил разследван и наблюдаван , обвиняван вече за трафик, но всъщото време организира хора за да продължи дейността си! И онези отторе решиха да търсят кой да е виновен вместо тях . И не на последно място-никой от тях не е тръгнал с мисълта или целта да убие тези хора.В България истинските убиици са на свобода.