320

158

преди 10 месеца

Едно време така се излагаше Васко Кръпката, който в цялото си творчество направи една политкоректна песен и живее на нея.. Сега и тоя шушляк.. И защо влизат в парламента и дават изявления като хал хабер си нямат от тая работа.. Още по-малко си обяснявам и кой гласува за тях.

319

Край

преди 11 месеца

Рапър пише законите по които да живеем. Ох.

318

Кой е ала?

преди 11 месеца

Аз само не разбрах кой е ала и кой бала? Кирчо ли е -ала,а Кокорчо-бала или обратното? Може би тоя бездарник ще ги възпее в новия си "хит" ?

317

АоЕ

преди 11 месеца

Отначало си мислех, че българския вариант на Жълто-сински ще е Славчо ама май ще да е Ицето Хазартния. Интересно дали са му взели мерка за военна униформа или ще го показват с камуфлажна тениска? Народе, когато ти докарат войната до вратата, спомни си всеки един от народните избраници и рупачи на държавна хранилка. Заради тях сме в това положение

316

Анонимен

преди 11 месеца

Защо кметицата на София Фандъкова е издала разрешение за антидържавен "митинг" пред НС в деня на гласуване най-сетне на редовен кабинет. За да бъдат провокирани силови фашизоидни ексцесии ли ?Къде са службите и прокуратурата ?

315

Смях в залата

преди 11 месеца

Господин депутата... или си много сериозно "изветрял" или сте си лика-прилика с Киро-Истината... Ако имаш поне малко чест ще напуснеш веднага "Продължаваме Предателството", както заяви многократно!

314

Анонимен

преди 11 месеца

Лелее Ицее, чак и готините ти парчета вече не мога да слушам, като се сетя кой ги изпълнява :))))

313

Анонимен

преди 11 месеца

прекратихте промяната, надали ще има 6-ти път за ПП

312

Ицо Хазарта:

преди 11 месеца

"Напада ни съветския съюз!"

311

Един Българин

преди 11 месеца

Радев да ти е проблема. Да, залита по Русия ама вие пък залитнахте към мафията :))). Нищо хубаво не се е случило че няма да ходиш шести път при хората. Сега дори е по-лошо защото Борисов е на власт и ще си нагласи местните избори, като само София евентуално ще ви пусне. В кофти ситуация сте, но малшанс както се казва...

310

Вал

преди 11 месеца

До Русофилски пърдежи - Значи който не е съгласен с лъжливите псевдодемократи задължително е руски шпиониин или ***? Много ниско паднахте.

309

мозък личинка

преди 11 месеца

До sevБързичко да се върне към обичайните си занимания, тези които са му по сърце и е полезен. Радев е летял на софистикирана техника, има образование и у нас, и в Америка, няма да не си знае цената и да се принизява. А други цял живот се шляят по кафенета, само приказки от една телевизия в друга,, но дигат врява срещу Радев? Що за нелепица?

308

Ха!

преди 11 месеца

Нали разбирате, колко е нелепо "Ицо не знам си кой, атакува Радев"!? За въпросния Ицо нямам идея кой би могъл да гласува, но президента Радев е избран пряко от българския народ с голямо болшинство. Така че действията на някакъв безименен субект не представляват интерес за никого, освен за него, евентуално жена му, майка му и баща му. Не ни занимавайте повече с разни такива ***,!

307

тя

преди 11 месеца

На тия вече не ГЕРБ , а Радев им е виновен ! Некадърните винаги търсят причината другаде !

306

Русия

преди 11 месеца

Посолствени хора

305

Тихомир

преди 11 месеца

Ицо Наркомана, изплюща се на мегданаРадев казва е виновен, щото той не е редовена пък на Ицко Нослето, е бело като на Лена дупето, А как пък Ицко пое го целия, едновременно на Асенчо, на Боко и на Делян Дебелия?Щот е лесно да си ДУПЕтат, но не и истински депутат....и както каза Устата, ако сакате че има още.

304

алоо

преди 11 месеца

"В условите на това, че има собствено МВР, собствени служби и към момента личи, че те са използвани за да бъдат подслушвани партии и политици." Ице,гледам се възмущаваш на МВР-то на Радев,но твоите лидери не говореха ли също, че е много важно "МВР-то да си го присвоите,че да няамте проблеми(каквото и да рече това) на местните избори?!?Нещо много шизофренично ми звучиш....

303

Нова песен

преди 11 месеца

"Как ги поех заедно и на Тиквата и на Дебелия?" 😉🤑

302

Анонимен

преди 11 месеца

В парламента да лапат П е бизнес!

301

Рап фен

преди 11 месеца

Интереса клати феса,седи си в парламента,пише си текстове на песнички,каже две,три думи от трибуната един път в месеца и хоп 9 бона заплатка,лошо няма