82

Анонимен

преди 11 месеца

Това са търговски трикове.И тези схеми ще излязат наяве.Това със сигурност не е същото качество.

81

Селски Бек

преди 11 месеца

Кило сирене се прави от 6-8 литра мляко.Кило кашкавал средно около 10 литра мляко.Кило Пармезан средно от около 20 литра мляко,но трябва да зрее поне 12 месеца,за добър и качествен Пармезан се смята този който е зрял над 24 месеца.Абе българино????..Ти няма ли най-сетне да си вдигнеш потурите,да се изправиш и обърнеш,и да удариш комунистичрсткият душманин в суратя? Разгониха ти синовете,продадоха ти дъщерите,взеха на дядо ти нивите,взеха ти пенсията,и ти все още си оставаш надупен! Робия до шия!

80

Джо

преди 11 месеца

тези държавни магазини са една схема на пеевски да източва държавата. не се накраде този човек! и си мисли че възмездие няма да има (!?)

79

Анонимен

преди 11 месеца

По соца нямаше сирене правено само от вода,желатин и трансглутаминаза без грам мляко, кашкавалени заготовки идващи от вън с неясни съставки,преработени тук и пуснати в магазините с етикет "Кашкавал от краве мляко".

78

Луди ли сте?

преди 11 месеца

Читави сирене 8-9 лв.В Лидъл.Беше 11 лв. но го намалиха , след като залежа по рафтовете.И повече ще падне.....

77

Анонимен

преди 11 месеца

Ясно, в село Дивотино, Пернишко имат фирмен магазин. Все едно в Кюстендил да отворят магазин за череши по 30 лева килото.

76

Анонимен

преди 11 месеца

Ще кажа на всички които четат такива статии,не се подреждат.Купих от кашкавал на Ел Би от фирмения им магази в София на пазара Димитър Петков.Кашкавала се разтече и изтече на едни принцеси ,на вкус беше отвратителен ,леко кисела жилка ,бъркан е с кой знае какво ,мисля палмови мазнини ...Правят го явно на партиди и тези с ниските цени са тотал щета като качество,не се лъжетв

75

Анонимен

преди 11 месеца

Защо не е жив моя дядо.Спомням си как ругаеше празните магазини през соца и огромната му носталгия по препълнените бакалии преди 1944год.Казваше,че всичко друго може да си произведе ,но му липсваха прекрасните маслини и фурми.Тъй,че не се изхвърляйте носталгиците по соца.

74

Производител

преди 11 месеца

Абе то не става така тая работа , не може хората да са се разбрали за едни цени а тоя видиш ли щото е много специален да подбива ! Ще сезираме КПК !

73

Някой към 74

преди 11 месеца

Въпреки всичко няма да забравя кога цялото село деца чакахме пред пекарната палетите със хляб и играхме и се смяхме и когато вземем хляба го изяждах бързо защото беше толкова вкусен, че просто друг вариант нямаше ядеш и ревеш както се казва хахаха с чубрица и домашен сочен домат вкус който не съм опитвала от поне към 15 години и т.н.... Във всяко нещо и навсякъде и по всяко време си има хубаво и лошо, че дори и хората. Въпроса е дали имаш възможност да имаш селекция от най-доброто от всичко това

72

Анонимен

преди 11 месеца

Е то голяма реклама.... Румен Радев ви продава кашкавал.. ама в точно определени магазини и в точно определени дни.. и пак не е кой знае колко по-евтино от обичайна покупка в Кауфланд.

71

Някой към 74

преди 11 месеца

Някога ядохме много качествена храна и също и домашна произведена невероятен вкус плодове и зеленчуци. Вкусовете със днешните абсолютно нищо общо нямат. Сега всичко е изкуствен ***. Кашкавал и сирене все още харесвам повече българските и хляб също и лютеница и т.н. Друг е въпроса, че качеството на храната и някой продукти се изгубиха при разпадане и разни преходи и кражба и т.н. и да не забравяме вноса.За купоните от комунизма няма да говорим и за наши и ваши и какви *** ако не си от тях

70

Анонимен

преди 11 месеца

Може да си купите навсякъде евтино сирене но ще е МЕНТЕ!Много е просто но не е за прости хора като българите!!

69

Анонимен

преди 11 месеца

Киро Брейка продава сириние от тлените останки на Янко Шумкаря.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Никъде

67

Анонимен

преди 11 месеца

Магазините при соца бяха жива трагедия...Пълна трагедия беше целия ни Янко Шумкарник с кодовото име България! Днешните плодове ги берем благодарение на някогашното правешки управление на БКП!

66

Кирил

преди 11 месеца

Браво, така се прави, поздравления! По този начин чисто икономически, ще дръпнете цените и на другите фирми надолу, ако пък не намалят цените,ще фалират. Просто защото няма да има кой да им ги купува. P.S. Свършиха балъците!!

65

popa ot razgrad

преди 11 месеца

не си спомням да съм имал някакви проблеми с храната преди 40 години...нито като цени, нито като качество...

64

Kiro

преди 11 месеца

Bravoo

63

Анонимен

преди 11 месеца

При соца хората на село си произвеждаха всичко сами .От зеленчуци до луканка ,сирене и кашкавал.Овчето сирене беше приказно на вкус.И никога не е било жълто.Днес овчето сирене е отвратително.Предпочитам краве.Имаше смес ,но почти не го откривам.Купувам от фирмен магазин специална марка.Вкусен е,но няма общо със вкусното селско сирене някога.Магазините при соца бяха жива трагедия.