41

Правда

преди 9 месеца

Чудовищно престъпление от нечестивия блудник, измамил две жени, а после за да си прикрие греховете дори убил и жена си и нероденото си дете, разбира се че трябва да бъде осъден за двойно и предумишлено убийство и то с цялата строгост на закона.

40

Анонимен

преди 10 месеца

На тия дето не им върви с жените много им се ще и останалите мъже ( на които им върви ) да се откажат сами от отношения с жени. Ама няма.

39

до Чичо

преди 10 месеца

Точно така - да не се занимаваме, казвам аз. Защото случаите в новините са само върхът на айсберга, за който разбираме всички. А на колко хора животът им минава в мъка и никой не разбира?

38

Чичо

преди 10 месеца

Има отклонения от нормалността навсякъде в някакъв малък процент. Повечето хора са горе-долу добре и не прявят такива жестоки постъпки. Стават такива работи, ама щом ставали, дай да не се занимаваме с жени, да мислим само най-лошото, да не се женим, сакън да не проявим някаква отговорност към семейството.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Най-добре е всеки да е сам и няма да имаме такива проблеми. Всъщност хората, които не са роби на хормоните си, така и живеят. Другите са за съжаление. И чат-пат за новините.

36

Бог да прости жените

преди 10 месеца

Но, направи ли ви впечатление вторият случай? Убитата полицайка е на 58 г., а нейният любовник е на 48 г. И не тя е ревнивата, а той я застрелва, когато тя решава да се върне при мъжа си! От ден на ден започвам да се замислям дали психолози,сексолози и социолози изследват този проблем - връзките на мъже с по-възрастни от тях жени. Какъв процент от всички двойки са такива? На какво се дължат тези връзки, явно никак не са малко на брой. С какво са по-привлекателни жените, по-зрели от любовника си?

35

Анонимен

преди 10 месеца

Тия са бетер роми с тия драми.

34

6matarok

преди 10 месеца

Решил е че е по изгодно да излежи 10 години и да си излезе от колкото да изплаща издръжка 18 години и бял ден да не вижда от работа

33

Анонимен

преди 10 месеца

Жабария нали прие истанбулската конвенция , не потече ли мед по улиците ??? Май , май и там законите са прогресивни. А аборта за нищо го нямат , убийството на деца нормализирано явно , могат да убиват бебета , ама не могат да си пазят въшливите ями да не забременяват.

32

Леля чичо

преди 10 месеца

като трябва да се замъгли по някакъв начин медийното пространство и да ни разсее от политическата катастрофа в страната ни , медиите прибягват до такива шокиращи новини които нямат нищо информативно, просто битово убийство в италия ,което по никакъв начин не е свързано с БГ , може утре да пуснете новина как някой в испания си е хвърлил фаса на земята и тояа да е ШОК ,УЖАС ААААА

31

Само убийства и гадо

преди 10 месеца

Цветнокожи историй от гетото.

30

Баламурник

преди 10 месеца

На мъжете трябва да се казва още от 3 годишна възраст, че на жена вяра няма . Всеки един момент жената може да се обърне на 180 градуса. Сега е луда по теб, след 10 минути си никой. Няма нормално обяснение , но е даденост. Просто се приема и не си счупиш главата.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Продължение - сега съм нещо като оперативен директор на един автобусен завод в Канада, след толкова години огромни усилия. Имаме един служител - момче на 22 години, перфектен работник. Нямаше търпение да излезе отпуска, даде две хиляди долара за билет и хотели да види приятелката си в Германия. И онази му казала, че е срещнала друг и приключват. Като се върна, работата му порядъчно започна да куца, играх го психолог, едвам го накарах да проработи като преди, че да го спася от уволнение..

28

Анонимен

преди 10 месеца

Продължение. Чашата преля, когато една нейна приятелка ни покани на гости с преспиване, и аз пак се дърпах, защото не е възпитано да се прави като си за първи път някъде на гости, на чуждо място. Резултатът е в предния пост.Следващата пак така - голяма, луда любов, но след като след по-малко от десет дни се "дърпах" да правим, ме изгони. Пак защото се държах възпитано и уважително, го отнесох

27

Анонимен

преди 10 месеца

Това не знам какъв требва да си, че да убиеш бременната си приятелка

26

Анонимен

преди 10 месеца

Всичките са...Преди повече от 15 години излизах с една. Имах работа, всичко, чувствахме се добре заедно, ходехме по екскурзии, заведения, театри. Да, но трудно се отпусках да правим секс, исках да се опознаем, държах се изключително възпитано и уважително с нея. И за благодарност след около три месеца ме заряза точно на именния ми ден "Съжалявам, знам, че не си очаквал това от мен, но много тежко вървят нещата между нас, нядявам се да ми простиш и да си останем приятели". Пълна наглост.

25

закономерно

преди 10 месеца

До Хахаха 16 Защото щом ратифицират ИК в някоя държава, жените решават, че вече могат да се държат безнаказано нагло и задръжките им падат, побъркват мъжете, които пък са агресивни по природа (пустият му тестостерон) и става напечено. Вижте какво става в Щатите - там пък от положителна дискриминация на транитата а си се объркал да им кажеш той/тя, а са те набили или осъдили.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Мъже нарциси и в двата случая. Втория освен това и геронтофил. Да ти се не случва.....

23

Яяяя

преди 10 месеца

Филмовата класика "Развод по италиянски" от 70-те явно все още си е актуална. За справка - католицизмът е преобладаваща религия в Италия, а там развода е недопустим освен при смърт на съпрузите.

22

Гошо от работа

преди 10 месеца

Ало бре , тва е личен избор на тия двечките. Кой знае колко нормални мъже са искали връзка с тях, ама... дивото зове