121

Анонимен

преди 11 месеца

Много работа се заформи за народният съд . То сталинки , то калинки , то национални предатели то крадци то убийци , то шпиони . Крали с цели композиции с товарни вагони .

120

Анонимен

преди 11 месеца

България е решено да стане собственост на еврозоната . А българите обслужващ персонал в скъпите и имоти и военни бази. Който оцелее и без това много са. Щото до 4.5 млн. Има кво дасе желае. Щото хитри са българите . Бягат в чужбина и там оцеляват. Ама ще се върнат.

119

Еврозона

преди 11 месеца

Къде е работният Доклад на БНБ, предоставен на депутатите за вредите и ползите от еврозоната. Къде е задължителният по ЗАКОН, анализ на М Финанси за вреди и ползи от прием евро НЯМА. Защо не покажете ДОГОВОР, СПОРАЗУМЕЕНИЕ, КЛАУЗА за фиксиран курс при обмен лев евро. Защото НЯМА такива. ЕЦБ, ЕСъвет, държави ЕС решават какъв ще е обменен курс, НЕ Б-Я. Губернатор на Флорида Десантис иска отказ от въвеждане на цифрова валута. Цифровото евро е ИЗМАМАТА НА ВЕКА, един софт без покритие и КОНТРОЛ! 1984

118

Пешо с еврото

преди 11 месеца

Затуй се се цун кали фустата партиите. Да преборят народа . Да му вземат и потника щото имал два. Да не ходи по референдуми и да мълчи и да не ги гледа го как крадат . И да ходи на фронта като част от частната партийна армия .

117

Помня

преди 11 месеца

как мощно се съпротивляваха комунистите от БСП за валутния борд. Казваха за властта, че се отвоювала с кръв.

116

Анонимен

преди 11 месеца

Абе като се замислиш, направо сме си родени за Еврозоната! хахаха Престъпление е, че не са ни приели още!

115

Ивелин Михайлов

преди 11 месеца

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, народът ще предопредели на референдума за еврото ;)

114

Еврозона

преди 11 месеца

Следват дългови спирали, банкови кризи. Чака ни съдбата на Гърция.Осъдени политици и банкери няма да има, като в Гърция. Голяма част от дълговете на П-я, И-я, Ис-я, Гърция покриват МАЛКИ Д-ви. От хиляда евро гръцки дълг на човек, Ф-я даде 200 евро, Германия 270 евро, МАЛКИ д-ви 570 евро. Спасяването на Гърция, беше спасяване на ГЕРМАНСКИ и ФРЕНСКИ БАНКЕРИ и БАНКИ, отпуснали БЕЗОБРАЗНИ ЗАЕМИ на Гърция. Не можем да теглим парите си, ЕЦБ ограничава суми като в Г-я 30 евро на ден. ФИНАНСОВ ПРЕВРАТ

113

Устройва само полити

преди 11 месеца

ци и Банкери. С махането на валутният борд, започва безумно теглене на заеми от полотиците, ще докарат 200 млрд дълт, сега е 40, а беше 9 преди ББ. Тези дългове ще похарчат чрез ТЕХНИ ФИРМИ. Отпадат резервите на БАНКИТЕ и регулации за СПЕЩУЛАТИВНИ КАПИТАЛИ - чака ни 1997 г. КУРСЪТ ОБМЕН - не е фиксиран, няма Договор подписан за фиксиран курс. Поемаме Дълговете на фалиралите Португалия, Испания, Италия, Гърция. Доволни ще са Френски и Немски банкери кредити ще изкупят активи и русурски на БЕЗЦЕНИ

112

776

преди 11 месеца

Ко каза? Предопределенена е да изчезне от картата, а ти за какви евро зони бръщолевиш.

111

Икономист

преди 11 месеца

Щом е така, нека да отпусне евра на обменните бюра на родината си. Нали е шефка. При това на цял международен фонд. Че и валутен прина всичкото отгоре. Може да ги даде и като безлихвен заем или пък с лихвените проценти на банките в нейната родина. Аман от такива финансови експерти като нея. Толкова правителства се смениха, че дори и зеления чорап вече не знае колко точно са. Нито пък банкянския колко вминистри е имал. Такива негови лични. Както и неговите си лични депутати.

110

Анонимен

преди 11 месеца

Тази лелка е от клуба на Билдерберг. Знае тя много неща. И снася доклади за състоянието на икономиката ни, където трябва.

109

Анонимен

преди 11 месеца

Да, твоята родина е предназначена вечно да слугува на някого и никога да не излиза от икономическа криза. Но какво ли знае тази лелка, която благодарение на еврозоната живее като олигарх.

108

Жиката

преди 11 месеца

ЕС влиза в жестока икон.криза.

107

Анонимен

преди 11 месеца

О, боже, това звучи и изглежда като комикс.

106

Някой

преди 11 месеца

Защо тоз зор за това евро? Голям зор.

105

Анонимен

преди 11 месеца

Аиде заминахме шиш и тая се загрижи за нас не е на добре

104

Напомняне

преди 11 месеца

* за валутен курс се употребява същ. "обрАщение", с А, а когато се обръщаш към някого или правиш изявление, се пише "обрЪщение ".

103

бг до 102

преди 11 месеца

До Сталинка Георгиеватака диктуват шефовете ! братче ....а българите са прости подмазвачи ....

102

Име

преди 11 месеца

България трябва да излезе от ЕС, колкото по-скоро, толкова по-добре!