23

Финансист

преди 10 месеца

Този, когото са го подслушвали няма ли си бащино или пък фамилно име ? За това съм си изклйчил телефоните. За да не ме подслушват. А пък не съм нито еврата, нито доларите си обменил за левчетаат им на тези от БНБ. Те са разбрали, че пасивите на банките са спестявания и инвестиции на българите във валути и центове. Между впрочем, объснете им на банкерките, че има различни видове центове. Каокто и различни видове долари. Честита 2023 г.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Престъплението се доказва като са пусне на подслушващия специфична информация и се чакат неговите уличаващи действия.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Едно е запис на публична проява. Друго е престъпление по подслушване и следене на чужди лични контакти. Трето е записване за удостоверяване на собствени действия.

20

Анонимен

преди 10 месеца

До 19...Направо забранете всичко що може да записва.Както в Северна Корея.Изджегъртайте от смартфоните видеата устройството .Без камери.Записващи приложения да се забранят със закон .Видеокамери и фотоапарати , само със специално разрешения от органите на МВР . А който притежава такова устройство да подлежи на психологически тест за вярност към ,,Родината".Написал най малкото, есе към Първия ,Бойко Методиев Борисоф .Да подпише и декларация , че поне 50 години , на да разпространява записите.И то

19

Анонимен

преди 10 месеца

В Америка на такива им викат ,,защитени свидетели" .У нас им казват ,,незаконни действия".Пита се човек ..Кой е закона.Едно време ,преди да дойдат комунистите в България, всичко което изобличава престъпниците и крадците ,включително и снимки беше законно След комунистите ,снимките станаха не законни.Освен ако не са правени от и обнародвани от държавен вестник , по празниците 1 май и 9 септември .Та...за да свидетел , трябва да си одобрен.А щом си одобрен ставаш и защитен.От ,,закона"....

18

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 21 Има голяма разлика по какъв начин са правени записите. Ако се подслушва и записва телефонен разговор между други лица с някакви специални средства е съвсем различно от това да си запишеш видео среща по интернет.

17

Анонимен

преди 10 месеца

След като Радостин Василев си призна,че е направил записите,а МВР отрече да са прилагани СРС,означава,че са незаконни и следва и на него да се повдигне обвинение по същия член.Хайде да видим прокуратурата има ли двоен аршин и не са ли прави всички за нуждата от тотална реформа в правосъдието и къде ли не.Да не се окаже,че всичко в този запис е нужно да се извърши,защото повече от 30 години в България има демокрация само на думи,а в същност е тотално беззаконие, от което страдат обикновените хора

16

Трагедия

преди 10 месеца

Сега ще разследваме дали имало лиценз за ползването на специалното техническо средство за направата на записите, а не съдържанието им. Правова държава.

15

Анонимен

преди 10 месеца

А записите, на многопартийния Радостин Василев, съгласувани ли са със съдия, че да са законни и да се считат за доказателство. Толкова години ни се втълпява по медиите, че записи направени с телефон и друго техническо средство, не са доказателство.

14

Посолството

преди 10 месеца

Не не знаехме и много съ изненадааме

13

Анонимен

преди 10 месеца

Писах, че у Фейса ги подслушвали и веднага минусче :))) Повече вервам на Днес, отколкото на бука, но *** много :)))

12

Анонимен

преди 10 месеца

Трябваше 100лв гаранция да му дадат. Как ши събире мумчету 1000лв?

11

Анонимен

преди 10 месеца

И кой е "всеки"? И какво сполучи?

10

Анонимен

преди 10 месеца

В Гугъл ,законно ли е подслушването ?Защото ,там ,всички ни подслушват !

9

очевидец

преди 10 месеца

смъртна присъда за престъпниците ! ако не ви се хаби ток , има бесило . помните ли на времето Борисов какво каза ? ние ги хващаме , вие ги пускате ! а помните ли филчев , прокурора дето седеше на една маса хапваше и пийваше с доказани престъпници , а луканов помните ли , дето създаде мутрите и назначаваше милионери ??? тия създадени от бкп престъпници трябва да бъдат под земята , някои вече са но има още . тия бизнесмени как са станали такива , от спестявания ли ? как някой се събужда милионер ?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Наистина. Следене, подслушване, обработка на контрагенти. Всичко ти се пише. Хората не са глупави!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Ми като се пуснеш по пързалката, нема отърване, но за мен е загадка как прокуратурата си мълчеше досега и изведнъж скочиха като ужилени :)))

6

Анонимен

преди 10 месеца

Хич!

5

Радой Ралин

преди 10 месеца

Българийо, Българийо, от граница до граница те превърнаха в огромна баница. И тия, дето най- много трябва да бдят - ядат ли, ядат!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Нашият го прави същото в две три области! Но си е Некадърник!