33

Анонимен

преди 9 месеца

Пропуснал си,че е работила в казината на черепа,че беше в комисията по хазарта в периода на арестите,че работеше за Пепи арабина в Родина през 90те и т.н.Факти за г-ца Цветкова.Е сега е в агенцията която осигурява нашата сигурност.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Тя Ренката как са я взели в тази агенция майка й е видна комарджийка,приятелят и нямам думи,брат и с криминални регистрации Абе семейство охо бохо

31

Анонимен

преди 10 месеца

Тя и Ренета Цветкова от ДАН взе по втория начин апартамент от общината в квартал Левски.Взе общински апартамент под наем не живя и ден в него и след пет години го купи.Преди да вземе общинския купи апартамент. на морето ,но на името на майка й известната врачка Цветанка Янакиева защото за да и дадат общински не трябва да има имот на новини име.Майка й врачка тя да.........ика Абе смешна работа.

30

Банкеръ

преди 10 месеца

Е то бива ли да ги продава и да не ги опита.Винаги го гложди въпроса аджеба тия богати дечурлига за какво ми ги дават тия пари?Само,че началниците му са го сложили да ги разпространява не да ги употребява.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо няма да му направят. Може би ще го повишат в служба даже. В Бг се съдят само кo кo ш кapи за дребни суми.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Тия от ДАНС са колеги на наркоразпространителите.Е,началници са им.

27

Ревльото

преди 10 месеца

До ПП-ДБ...Ми кой"почисти"ДАНС за да са там такива като този? Шефът, дето го гласят ПП-ДБ за вътрешен министър е с разработка...

26

Ефрейтор

преди 10 месеца

Добре са ги хванали. Сега трябва и да ги осъдят за притежаване на наркотици. Вместо в дискотеките и баровете, да проверяват в държавните институции като ДАНС, БАН, МС, НС и други такива подобни.

25

Българин

преди 10 месеца

Тези наркомани от ДАНС и СДВР ще се избият. Вземете им пистолетите, че са абсолютно неадекватни. Както и депутатите и техните лидери от поредното НС. Едните полицаи хващат другите от националната сигурност с наркотици, а пък тези в парламента се бият по време на работа. Как човек за вярва на такива бюджетни служители ? За това и аз не им вярвам на такива.

24

Ханко Брат

преди 10 месеца

И той е човек и той има нужда да пуши една трева по време на работа.

23

Браво

преди 10 месеца

Добре са си свършили работата за първи път

22

Mухахаха

преди 10 месеца

Държавата на чалгата

21

Промяната на Радев

преди 10 месеца

В Радевото безвремие, служителите на ДАНС станаха наркопласьори. Време е за импийчмънт и стягане на редиците! Промяна в конституцията е нужна, безсмислената длъжност Президент трябва да се елиминира. Време е България да стане монархия както винаги е било.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Трева нека да си пуши, това не е проблем, ама тежки наркотици и после да върши полицейска работа е пълен абсурд

19

Ха ха

преди 10 месеца

Измамите на - пп са ясни техен човрк е шефа на - сдвр който гласят от посолството

18

ПП-ДБ...

преди 10 месеца

АЙДЕ ПАК РЕВЕТЕ , ЧЕ ШЕ ЧИСТИМЕ В ДАНС , ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА....ХАХАХАААА....АМА РЕВНЕТЕ СИЛНОООООООООО......ТА ДА ВИ ЧУЕ И ПУТИН!!!

17

СМЕХ...

преди 10 месеца

АЙДЕ СЕГА ---ВЕРВАЙТЕ НА ДАНС , НСО И ПРОКУРАТУРАТА ..ХА,ХА,ХА,...ЩОТО АЗ---НЕ!!!ОСТАВКА НА ЦЕЛАТА МАФИЯ ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

ПорЦелан

преди 10 месеца

Бивш колега, антенен инженер, искаше да почне работа в МВР. Правиха му проучване около месец и в деня преди да започне го хванали с трева пред Народният. Голям смях, всичко пропадна.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Ставаме като Запада. Там е нормално служители от службите да организират и участват в престъпни организации. Лека по лека нещата си идват на мястото, модернизираме се.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Сигурно е имал да връща "бърз кредит" човека.