35

@@@

преди 10 месеца

В града дето живея е 5 кинта, за догодина плановете били да стане 6.Пък сме на двата бряга на голяма река.Просто покриваме гепането от миналите години, щото ВиК-то било във фалит.Монополист дето фалира има само в БГ.

34

Няма Одит

преди 10 месеца

Къде са парите от началото на Концесията, печалбите?Водата беше 1.20 кубик преди кметът ББ да я подари на Концесия, изкупуват за стотинки. Договорът е във вреда на потребителите. Когато кралете не са имали пари за водене на войни и са взимали заеми от банкерите, банкерите са искали в замяна КОНЦЕСИИ, мини, води, земи. Една от причините да обезглавят Чарлз и др. Пазарите на Япониясае отворени с топове. Китай опиу#мни войни, Индия подкупи на местни князе. Водят се войни за Концесии, а тук даряват

33

Освен водата

преди 10 месеца

Която ще стигне 100 лв на месец с тези цени, се повиши тихо токът - прави ли ви впечатление, че ви идват едни и същи суми за ток, без разлика в месеците и 4% ново повишение, а цени на петрол и газ падат на борсите. Парното освен сметки по 200 лв. април за гарсониера, КЕВР разреши увеличение на ползван ток от Топлофикация. Спите ли???? А идва еврото с правителството на "алабалистите" ДПС ГЕРБ ПП ДБ СДС. Хранете чужди и местни феоди. Във вода газим, Вода НЯМА. Депутатите взимат 15 000 заплата..

32

В София няма причини

преди 10 месеца

Сега плащаме 60% загуби на водата, а тя идва под наклон от Искър. Фирмата не е изпълнила стари инвестиционни планове. А доскоро не плащаха и Концесионна такса. Договорът с фирмата Концесионер е подписан от Борисов, в качеството му на кмет на София. В момента цената на водата в България е по-скъпа от цената в Саудитска Арабия. Концесионерът на Соф. вода е бил изгонен от Франция, кметства Германия и Африка, когато забраняват на местните да събират дъждовна вода и започват да ги глобяват. Честито!

31

Анонимен

преди 10 месеца

Продължаваме промяната. С Тиквата и Шиши към просперитет!

30

Олимпий Панов

преди 10 месеца

То така става когато основните артерии са купени от чужди държави-вода,ток.

29

Бео Бахтер

преди 10 месеца

първо с водата, после с топлото конституцийката и накрая на фронта ... не гасувайте и слушайте "новините"

28

Анонимен

преди 10 месеца

В София щели да вложат 14 млн?! Хахаха в Испания плащам по-малко за вода и услугата е доста по-качествена

27

Реалист

преди 10 месеца

На какво отгоре вдигат цената, а всичко се ползва от "лошия" социализъм, кажете колко тръбопроводи са прекарали за 34 години, колко от старите са подменени, а за помпени станции няма изобщо какво да говорим!

26

Реалист

преди 10 месеца

Малко им е на софиенците, там е основната част от фен клуба на ПП/ДБ, така им се пада!

25

Ралчо Търговеца

преди 10 месеца

Гласиващ за ПП-ДБ , получаваш ГЕРБ и обратното !

24

питам

преди 10 месеца

и каква е точно причината за вдигането на цената , водата я докарват от ледниците ли или тръбите са златни ?!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Това са измами и с тока и с водата на новото правителство от национални предатели. Благодарение на тези измами ще се появят няколко нови милионери. Не се съгласявайте -- кевр е като печатница на пари.

22

малко поскъпва даже

преди 10 месеца

Комунистите на бай Тошо - лоши, а комунистите в Китай са добри. Щото едните са крадливи партийци, а другите са ... ??? Нали има хиляди заведения питиепродавници, да ядете и пиете ??

21

ей хюмне

преди 10 месеца

До Варненецлапай шнорхела и се потапяй ве

20

Анонимен

преди 10 месеца

Понеже не спира да вали, увеличават цената на водата!!! Да не я карате с танкери бе, барем един язовир да бяхте построили!!!

19

Мдаа

преди 10 месеца

Като разберете,коя партия прибира парите на половината ВиК в България ще ви светне,защо се случват сегашните събития.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Преди години свалиха Бойко при увеличение на тока само с 2% и имаше кървави протести. Какви са тези 46% увеличение? Хора спите ли и си мълчите?

17

до перничани

преди 10 месеца

Ей, перничани,защо търпите тази гавра- колко месеци стояхте без вода,докато непрекъснато ви призоваваха да си миете ръцете и т.н.Сега ще ви я увеличат с близо 50 %,за нещо, което рядко са ви оставяли да ползвате!Протести ясно няма да напрвите,както и ние останалите овце,но съдете ги до дупка,за много неща може да се хванете.

16

Гошо

преди 10 месеца

До Анонимен12Понеже сигурно са увеличили най малко 3 пъти заплатите на работещите във ВиК