43

Анонимен

преди 10 месеца

Мислех, че Путин ще избяга в Китай или Северна Корея, но вече сме убедени, че Путин ще избяга в България. Хубав край, хубави хора, общинари, лекари, попове са много добри. Европейски съюз, Шенген и Еврозона са на разположение на престъпниците.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Пригожин и Путин ще избягат заедно в България. В голямо имение в Ресилово и Дупница. Там хората са добри, общината е добра, поповете са добри, лекарите пазят лекарската тайна. България е превърната в убежище за престъпници от цял свят. България е новата ЮАР, Дубай, само че в Европейския съюз и НАТО. "Най-чистият път" е да бъдеш в България, докато те търсят по целия свят.

41

toti

преди 10 месеца

Редовната армия сменила ,,частната''.що за простотия в една държава...май всеки може да си има армия.пр.,,Путиновци.....и това било държава!!!

40

питанка

преди 10 месеца

Питам се дали Готвача вече не е "отписан"......? Остава му малко..., понеже му е къс акъла и дълъг езика.... Плюе по ръкатта която го храни...... и.................. е ясно !!!

39

Анонимен

преди 10 месеца

ъъъ... Вагнер не бяха ли руска ЧВК? Т.е. едни руснаци взривяват други руснаци? Не е за вярване. Вие вярвате ли?

38

Анонимен

преди 10 месеца

Русия е пътник.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Условията на контракта са следните: Западът дава на Украйна пари, а тя му дава "пушечно месо". Западът изпълнява своята част напълно, но все повече е принуден да се въвлича физически в конфликта.

36

Безхаберие

преди 10 месеца

В капутландия цари организиран хаус , в стремежа си да крадат са си загубили човешкия образ , а тук очаквайте контра преврат от Възраждане ...ало прокуратуратааа има ли пилот в самолета ?!

35

Пригожин

преди 10 месеца

До АнонименДоброволци, сражаващи се за Русия? Затова ли ги събират съвсем официално от затворите? Пригожин ги контролира изцяло. И Пригожин ще използва тази война за да вземе властта в Русия и ще бъде огромен проблем в бъдеще и за Русия и за останалия свят. А желанието на Украйна да съществува не е "простотия". По същия начин утре ще определиш и една хипотетична българска съпротива на българска територия за "простотия".

34

Анонимен

преди 10 месеца

Бахмут го взеха, само че нямат обяснение защо продължават да го бомбандират. Руски цирк

33

Повар Путина

преди 10 месеца

Тоз ко риве пак? 66 пъти взе БахмутЯмбол, а се оказа, че не е взет напълно, защото боевете продължават и роцката армия ни напред ни назад. Уж беше месорубка за укрите, а го атакуват от лятото миналата година и понеже бил месорубка за укрите, укрите есента извършиха Харковска и Херсонска офанзиви, странно нали. Сега и това настъпление, ако почне, докато драпат в Бахм, за кой ли е месорубката. Ама роцофил, логика и причинно следств връзка е като си ганин космонафт!

32

Анонимен

преди 10 месеца

Е украински мишоци от 15 месеца пълзите по целия свят и просите,а после обяснявате кой,какъв бил.Трудно се приема май ,че някой не ви харесва заради самите вас.Ами не ставате бе,за нищо не ставате и за това драпате и после руснаците що дошли да ви бият.Заслужавате си го.

31

Путинландия капут

преди 10 месеца

Каква е тая истерия в русофилските коментари? Толкова ли е зле положението в блатото?

30

Анонимен

преди 10 месеца

Абе реалиста я кажи твоята Украйна,какво общо има с България и ЕС ,че не става.много ясно.Що не е член на тоя ЕС,ами щото не става за там и като ти е толкова скъпа ей там е фронта,отиваш и си решаваш проблемите с Русия,а не да ги набутваш на всички.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Писна ми от тези руски паляЧовци! Ако ще се бият, да се бият. Ако не - да се изтеглят, че всички страдаме от тяхната авантюра. Ако техните дядовци се бяха били така, сега знамето с пречупения кръст щеше да се развява над Кремъл.

28

Тито13

преди 10 месеца

Анонимния рубаджия се мъчи да напише нещо смислено, но тъй като е полуграмотен и в момента изпада в истерия, и затова не може да напише нищо смислено! С прости думи, простият овчар критикува богатите кравари!

27

Да

преди 10 месеца

Поредният фейк

26

Анонимен

преди 10 месеца

анисия ние не сме индианци бе другарко имаш ни за голяма риба толкова се стараеш да ни правиш на балама с твоите лъжи

25

Анонимен

преди 10 месеца

До Сценарий.Малко си се объркал.Бойците на Вагнер са доброволци биещи се за Русия,а не за Пригожин и той освен да им плаща не им е никакъв.Затова и бъркаш за русофилите това,че защитаваме България от украинската простотия не ни прави русофили и кирливата Украйна няма нищо общо е ЕС.Това,че си прикриват простотия зад уж Европейски ценности не ги прави европейци и не случайно Украйна дори не е в чакалнята на ЕС и скоро няма и да бъде.

24

Сценарий

преди 10 месеца

Вагнер минава на страната на Украйна и Легионът за свободна Русия и Путин пада, а нашите русофили дърдорят че ако не беше Вагнер украинците нямаше да победят.Това не е шега Русия търси как да се измъкне от тази ситуация без да има вътрешни сътрения.