309

Кремълски Лакей

преди 10 месеца

308

Анонимен

преди 10 месеца

Късно е либе за китка, Първанка...

307

НАТО

преди 10 месеца

СРАВНЕНИЕТО НА ГОЦЕ СЪС СТАМБОЛИЙСКИ Е ТОЛКОВА НЕЛЕПО, КОЛКОТО НА ПУТИН С ПЕТЪР ПЪРВИ-СМЕШНИЦИ

306

Крас

преди 10 месеца

До мислещНякои мислят с главите си,гусин Мислещ,а ти с другите си части)

305

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера по радиото Първанов изпълни дълга си и припомни как Стоянов върна папката на Добрев с проектокабинета но никой в нищо не обвини Стоянов. Интересно в какво ли ще обвинят Радев ако постъпи като Стоянов. Думи нямам за двойните аршини на грантополучателите. Бог да ни е на помощ с този пълзящ фашизъм , както каза един не безизвестен политик.

304

989

преди 10 месеца

До Анонимен 324. Доста неточности има в коментара ти. Удроу Уилсъл на практика спасява България от това да бъде разпарчетосана и разделена между Сърбия, Гърция и Румъния. Този човек дори няма един паметник в България и малко хора знаят за ролята му .

303

Анонимен

преди 10 месеца

Ньоиския диктат е съставен от Франция като отмъщение за всички загуби които сме им нанесли, през вековете. Британия се присъединява заради отказа на Фердинад да поткрепи Британия на Дарданелите. При това Британия застава зад нас и при съединението и при независимостта. САЩ не подписва защото първоначално се е предвиждало БГ да се подели между съседните страни. Но Удроу Уилсън умира, новата и делегация подписва по късно. Поне ни помагат да оцелеем. Русия капитулира 17 г. не участва, вече е СССР.

302

Анонимен

преди 10 месеца

Подписал си, защото си нямал избор. Работодателите ти са искали Троянски кон в ЕС и НАТО за това си подписал. И днес излиза на бял свят защо си подписал. Поне да си мълчиш, а то трябва да напомниш на Путин, че си жив...

301

Анонимен

преди 10 месеца

Лайковете имат логика. Ако се разминават с логиката като в долния случай има нещо съмнително.

300

Анонимен

преди 10 месеца

Зозо и ти си на всяко гърне мерудия новината е от завчера по това време.

299

Анонимен

преди 10 месеца

Ха ха ха зозо и той изкочил от зозопарка демек от дупката от хралипката ха ха.

298

Зозо

преди 10 месеца

Хахааааа, Гоце и той изскочи от криптата. Бacи наглеца. "Големият шлем" щеше да ни зароби за векове към Блатната държава. Ай сиктир!!!

297

Анонимен

преди 10 месеца

Петър Стоянов върна папката на Николай Добрев и Георги Първанов въпреки че те бяха получили мандат за съставяне на правителство. Причината беше че нямат морално право да управляват. Никой седесар не е казал че Стоянов е нарушол конституцията. Обаче ако Румен Радев постъпи така сорросоидите ще отворят ей такава голяма уста че нарушава конституцията че е руски агент и пр .Въпреки че реално погледнато ПП нямат дори морално право да вземат мандат след като сами признават че имали 7-10 % доверие как

296

Анонимен

преди 10 месеца

Ньойския договор е показателен , кой е приятел бил на Царство България. От петте страни Германия , Австроунгария са на страната на Царство България . Русия Британия и Франция са гласували за договора подписан от Стамболийски.

295

Анонимен

преди 10 месеца

Първанов като историк много добре знае , че Царство България освобождава от Османската Империя, всичко на юг от Банско до Кавала, Одрин , Солун ,Охрид Косово до Албания. И Руската империя , Британската с Франция лишават Царска България от тия територии

294

мислещ

преди 10 месеца

Всички предатели на България започват да излизат от дупките си. Значи, сме на прав път и им е загряло яко под дупетата. Каква е тази Кремълска опорка за изпращане на войници на фронта. *** и червеи по новините и медиите. Внимавайте, че на някой май мъ се иска гражданска война, и тогава служебното правителство и президента се зазиждат. май на там вървят нещата

293

Мунчо

преди 10 месеца

Нищо не прочетох, хубаво ли беше като бяхме сателит на СССР и искахме да станем част от него? В кой съюз бипредпочел да сме Първанов - на Европейския или на Руския: Куба, Еритрея, Беларус, Северна Корея? Направо ще вържем и цъфнем, ако се отделим от Европа.

292

Анонимен

преди 10 месеца

Да се сревнявяш със Стамболийски е кощунство...

291

ЬЬЬ

преди 10 месеца

За да няма изобщо изпращане на жива сила от НАТО на фронта,трябва и България,и не само,въпреки радев,да предоставят оръжие на Украйна,за да бъде веднъж завинаги прогонен руският нашественик и да има мир.Изглежда първанов не иска или не може да разбере,че русия няма да се задоволи само с окупацията на Украйна и при една нейна победа ще иска да възстанови старият ссср.

290

да ама не

преди 10 месеца

а бе другарю архарен трипер гледай си печалбата от големия шлем и хотела в кюстендил и не се изказвай вече по неща за което нямаш нито морално право нито компетентност.