25

Анонимен

преди 11 месеца

Да внимават, че на хоризонта може да видят и народният съд барабар с Белене.

24

Хоризонта е

преди 11 месеца

Унищожаването на България!

23

Анонимен

преди 11 месеца

Хоризонта е докъдето кажат от Козяк.

22

Ще гласувам

преди 11 месеца

Вече сама Възраждане!

21

До ЕС и НАТО

преди 11 месеца

Но след това правителство броят на русофилите ще нарастне

20

ПроСоТо

преди 11 месеца

До До 17..допускаш една ...предполагам целенасочена грешка :..-България НЕ е бедна страна !...Направиха я такава В МОМЕНТА хищниците,които използваха "мътната вода" след 10-ти за да грабят и унищожават !..България е Територия,благословена от Господа !..За лош наш късмет,многоПАРАЗИТ се впи в снагата й..

19

главоч 17

преди 11 месеца

Нямам намерение да питам никого. И не мисля, че трябва да сме част от нова Австрийска, Британска или каквато и да е империя. В средата на 19-ти век в Европа е имало т.нар "малък ледников период" (прочетете), нямало е лета, настанал е глад. Спомнете си точно тогава е пикът на националнитв революции. И ! тогава големите държави НЕ спасяват. Какво ни помогнаха при ковид? Изнудваха ни само! За всичко все грешни решения. Отделно, че нямат ресурси. Защо натискат Сърбия - да и вземат лития....

18

Що се касае

преди 11 месеца

До Украъна, самите украйнски военни на въпрост от украйнска журналискта "Вярно ли е, че животът та войнизите на фронта е 4 часа?" Той по мълча и каза ДА. Изтръпнах. Но това е исгината.

17

Марчето

преди 11 месеца

С висше получи първия знак, че това, с което се е заела трябво да го спре. Иначе ще бэде пэлна катастрофа. С какви пари и като каква е разхождала дипломати с теснолинейката? Още не е станала вице и започна с гафове, а като стане - не ми се мисли

16

ПроСоТо

преди 11 месеца

Ай!...Не знаех,че писането ТУК на културни смешки е запретено !..За това изчезна и тая :..-Оженил са заю-баю за жирафката...След месец го видели,че едва диша горкия..попитали го:..-"Как е семейния живот?"..Заю отвърнал :-"Остави се,голем зор!..Катери са да цаливаш,а после припкай отзад да онождаш...Требеше да помисла преди да кажа "да".." ."..Какъв "грех" съзря в това оня или оная "с гумата",да го затри с хъс ?!

15

Анонимен

преди 11 месеца

В България нямаше реферндум за включването ни в ЕС, за НАТО също. Още по-малко се казва и истината, че ЕС се стреми да стане като единна държавна структура. Това се говори открито от години. Тези яничари са дашни да унищожат въобще държавата като такава.

14

хахахахаха

преди 11 месеца

НедЕлчева- стана пРимиер на мафията,Браво Марийке,Този не прилича на човек какви грозници са в парламента.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Очаквам знаковите лица от вече считани за управляващи коалиции да излязат и публично да кажат, че са запознати със сводките за ежедневни жертви, както военни, така и цивилни на територията както на Украйна, така и на Русия, и да заявят, че одобряват и все така ще ПОДПОМАГАТ УБИЙСВАТА и РАЗРУШЕНИЯТА. Също, че са запознати с вчерашната информация на шефа на МВР на У-на, че в тяхното население има 1,2 МИЛИОНА единици оръжие, а след сключването на мир щяло да бъде поне 3 МИЛИОНА ....

12

Анонимен

преди 11 месеца

Не трябва да ги пускаме да влязат изобщо в МС иззродите престъпни. Всички на площада да изметем русофобската иззмет в затвора.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Путин изобщо не харесва това!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Русия губи поредната си Балканска губерния.. лошо лошо. Русофилите пищят.

9

За ЕС и НАТО

преди 11 месеца

Края на Руското влияние в България вече се вижда!! Евро-атлантическо правителство, гарантиращо влизането на България в Шенген, приемане на еврото, Истанбулската конвенция, забрана на партия Възраждане. Кремъл е в шок!!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Хоризонт или стена. Ще видим.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Хоризонтът е мрак и пепел

6

Анонимен

преди 11 месеца

Ако има народ в понеделник ПЛЪТЕН кордон пред Пресидентството! Тея отре....и не трябва да бъдат допуснати да вкарат правителство! Сопи и тояги и бой по чутурите- от думи не разбират!!!!