186

Карлос Сайнц

преди 11 месеца

Не е тайна, че в Северната част на Гърция се изнесоха много от нашите ресторантьори-предприемачи и като цяло е пълно с българи, сърби и македонци.И пробват да налагат същите шмекерии като в БГ.

185

Анонимен

преди 11 месеца

Карагьозис винаги е бил алчен и лукав,но сега вече и безкрайно нагъл.Удари най-много горещите си фенове от Кърджалъка с тези цени.

184

Кириакос Мицоракис

преди 11 месеца

Упоритостта с която гръцките @нарко***мани@ хвалят почивките в Гърция показва недвусмислено, че тази страна е пред фалит и панически търси начин да си пробута скапаното море на наивници с пари от чужбина. Да ама не. Като ви е толкова хубаво морето дръжте си го за вас и се въргаляйте по плажовете ви по цял ден като октоподи. Защо само каните като роботи чужденци да ви ходят на "хубавото" море с острови. Много просто, защото сами разбирате колко ви е ска***па***ано морето в комплект с отстровите ви.

183

Коста

преди 11 месеца

Българската ивица е около 500 км - мръсно и бурно море, особенно през август. Гръцката - 11000 към-острови, заливи, полуострови - спокойно и чисто. Не ми дреме колко струва фрапето и гироса, не ги консумирам. Въпросът е в обслужването и типа клиентела - в България микс от бедняци и селски мутри с претенции. За човек, който е в графата средна класа, почивката на море в България е нещо невъзможно и ангажиращо.

182

Фъ

преди 11 месеца

Умрем си от кеф, като видя некъв смотан гърк да ми се прави на българин и да се прави на загрижен за собствеността на хотелите в България.

181

Слепок

преди 11 месеца

По-добре да дам 15 евра а сандвич в Гърция отколкото да ги похарча по нашето черноморие. Обществена "тайна" е че ПОВЕЧЕТО хотели и кръчми по нашето черноморие са направени с крадени пари от български престъпници - политици, адвокати, "бизнесмени", специални служби... и са отлична перачница на пари. Отдавна съм спрял да ходя по БГ бетонното черноморие.

180

Студио Х

преди 11 месеца

Няма страна на тази планета, която да е успяла трайно от продажба на "почивки на море".

179

Енчо Планински

преди 11 месеца

В следващите години никой няма да има пари за почивки на море, тъй че и двете страни могат да си затворят курортите поне за две години за да не губят пари.

178

Жуфияп

преди 11 месеца

България и Гърция са класически пример за двама се карат трети печели. Докато двете страни си мерим ... кой има по-голям туристически продукт наистина богатите туристи отиват на трето място.

177

Жуфияп

преди 11 месеца

Не се карайте богатите туристи не ходят нито в БГ нито в ГР. Те ходят на Маледивите.

176

Бон Бон

преди 11 месеца

Като чуя октопод на грил в Гърция и ми се иска да повръщам. Целият туристически продукт на гърците предизвиква в най-добрия случай насмешка.

175

Бълб

преди 11 месеца

Почивката в България има едно смазващо предимство - всички ти говорят на български.

174

Бълб

преди 11 месеца

Гърция е последната страна където ще отида на море.

173

Делфин

преди 11 месеца

Бил съм на няколко места на почивка, изброявам ги набързо без логика за да поясня,че все пак имам някакво наблюдение - Испания, Италия, Франция , Гърция, Бали, Малдиви, България преди 2020-та и БГ сега, Сори муци, но няма такава душевна мъка като нашето Черноморие сега.

172

Отходник от преде

преди 11 месеца

Читавите европейци избягват България дългосрочно.Те знаят мн. добре кое съсловие от техните държави посещава черноморието,и защо го посещава.България е известна туристическа дестинация,но със какво е известна? По свободните западни медии съвсем открито се пише и говори за високата смъртност по морските курорти,причинена не само поради случайни инциденти,но и заради нискокачествен алкохол.храна и най-вече наркотици.Западняка предпочите южните морета на Европа,и посещават Черното от любопитство.

171

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро нискобюджетни туристи няма да има. Така и трябва. Те трябва да работят повече че да изкарат повече БВП. И без друго са невъзпитани, шумни,цапащи, и изобщо мястото им не е на плажа.

170

до 157

преди 11 месеца

баничките вече са 2.5 - 3 лв. друг е въпросът , че никой не ги купува. палмова мазнина с извара ( поръска) ... тия ли майстори ще ми плащат сондите след години ? да си я ядат тази химия ....

169

За гърча

преди 11 месеца

Само винкел.

168

Аз нямам пари

преди 11 месеца

За изгърчени африкански ***.

167

Анонимен

преди 11 месеца

Хаха, добър опит, пак няма да ме откажете да отида на хубаво море.