212

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

Ако направи партия може и депутат да стане и не само с екзотично присъствие.Всеки направил партия като изявен противник на Борисов е печелил избори.После може и да се прегърнат.,а който не се е прегърнал като Слави е независим от който нищо не зависи.Ха-ха-ха.Бойко е като Бог непоклатим,само дето го няма на икона.

211

карачанаков

преди 10 месеца

,,По времето на управлението на Борисов обаче тя и нейният спътник в живота Веселин Денков - Весо Брадата бяха арестувани в началото на.....КОМЕНТАРЪТ Е ИЗЛИШЕН

210

Анонимен

преди 10 месеца

Тая Бакалова има много интересно досие,а мъжа и е с още по интересно!

209

Анонимен

преди 10 месеца

И на снимките от времето, когато е била миска, Борислава има физиономия на не много претенциозна селска мома. Кой ли пък я хареса до степен да я настани в къща за милиони и да й плаща издръжката? Изглежда е бил някой на нивото на нейния акъл.

208

Анонимен

преди 10 месеца

Ако всички тези устати свидетели са знаели това, което твърдят, защото са го видели с очите си, защо чак сега вдигнаха шум? И докога ще се опитват да замазват очите на народа с махленски клюки за извънбрачните деца на тази и онази бивша бръмчалка, която се е радвала на 5 минути слава, после няколко години е прескачала от легло в легло на разни баровци, след което те са я забравили заради други петминутни миски и тем подобни и името й вече не го помни никой?

207

Анонимен

преди 10 месеца

Народа знае за престъпленията на лицето Борисов, само прокуратурата нищо не знае! Ами махнете ги, те за нищо не стават, само взимат магистратски заплати! Всички вън и наново започва всичко отначало!

206

Марко

преди 10 месеца

Борислава зачена непорочно!!! Обърнете внимание на този факт от прокуратурата!! И от Ватикана обърнете внимание на този факт!!!

205

Военен брокер

преди 10 месеца

Киро е езиково обременен израстнал е в две различни езикови среди българска до 7 клас и английса и сега пак българска като резултат не владее нито единия език до ниво подобаващо на министър и премиер.Езиковите му гафове се отразяват вече на целия народ.След 1991г. директорите на службите се обявяват на всички посолства и те могат да кажат ,че са против дадено лице само ако е извършвал закононорушения в миналото .Под одобрен от послоствата значи ,че нямат дела срещу него и не се издирват там.

204

Падаря

преди 10 месеца

Тия всички заедно на неква дива вакханалия ли са били или само са светили на Бойката?

203

Анонимен

преди 10 месеца

Бойко към Просто Киро: Ти си *** и аз съм ***, затова се разбираме.

202

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Виждаме и не сме слепи ,че Толупа ,години се дереше и ревеше ,че нищо не го безпокои , кръстеше се под път, че няма нищо общо и над път, сега реве на умряло .Що така бе Търтел ?

201

МНОГО ПРОСТО

преди 10 месеца

НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА БАЩИНСТВО НА ДЕТЕТО НА МИСКАТА > АМА НЕ ГО ПРАВИТЕ

200

Вьзмутен

преди 10 месеца

За да има имунитет предаде и напрактика унищожи гербГади ми се от тоя човек

199

ПроСоТо

преди 10 месеца

мда,дет са вика "Убава рабта,ама българска"...Сега :..-Какво са захапали тая прословута история "Барселона" ?...Има ДРУГИ,МНОГО ПО-ТЕЖКИ престъпления ,извършени от Мутрягата ..Има и СВИДЕТЕЛИ,ПРЯКО УЧАСТВАЩИ в тия престъпления,които са ГОТОВИ ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ !!!!...Защо ОТНОВО се вдига пушилка за нещо,което трудно може да бъде установено,когато има БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за други,много по-тежки престъпления,извършени от Банкянския ром ?!..ПАК ЛИ ХВЪРЛЯНЕ НА ПРАХ В ОЧИТЕ?!

198

анализатор

преди 10 месеца

Чета на.лу.дн.и. умозаключения на разни"...-лози"-бойковисти.Как той си късал опашката,как пак ще надхидри наивните ПП-ДБ,калко бил велик,и пр.ПАВИАНЪТ от Банкя приключи.Жалка картинка на бабитското си прос.та.ш.ко минало,на селски уличен разбойник.Приключи и банкянската разбойническа организация.На Буци му предстоят тежки години.Краят му ще бъде много тъжен-за него.За нас ще бъде радост.Престоят му в затвора ще бъде гежък,но за сметка на това продължителен.Уверихте ли са за какъв тип гласувахте

197

ПР Акция

преди 10 месеца

Всичко е ПР, разбира се. Гешев се опитва да спаси кожата. Това не означава, че Борисов е Невинен!

196

Учуден

преди 10 месеца

До др.главен прокурор,Живея в Барцелона вече над 20 годин,Преди време си купих апартамент за 130 000,но беше ганга,както тук му казват.Истинската му цена е 300 000 евра.Испанците побесняха и казаха,че такава цена не може да бъде и ме задължиха да платя ДДС като за голямата сума!!Купих го от холандци,дет са си изградили затворено селище,но са останали недоволни и масово са разпродали всичко.Та питам,тряба ли да съм престъпник,че имам имот в Барцелона или това важи само за ББ?Щот са чудя ко стаа?

195

Nikolov

преди 10 месеца

първо извикайте тая Йовчева и нея на разпит, баща и също.. един тест за бащинство и всичко ще стане ясно много бързо. Ама трябва дупе за тия неща.. дано пак не заметат нещата под килима.

194

Пеисмиването лекува

преди 10 месеца

ха ха ха Баце нема да се бил инвестигейтироват ДНК-атно, шо чело да се изонопде че врътката е : От Баце Милионете а от Сантосдлъгокурантос били ембрионите. че се скинем да се окикитясвам. първата кофпомпа на Република Българиа е пълнасогувнянилайна. Присмиването лекува осмивания платежераст!

193

Линда галопа

преди 10 месеца

Вече и грижите за дама ли са престъпление?