9

Алех

преди 11 месеца

До месец може и да та няма

8

Анонимен

преди 11 месеца

Медицинските хеликоптери са 20 пъти повече разход за 50% по-малко работа. Хеликоптерът лети само в хубаво време. А харчи пари колкото 20 линейки. Вероятно ще спасяват по 1-2 заблудени в планината де били, през останалото време ще се возят демонстративно и ще харчат пари за подръжка и персонал.

7

Анонимен

преди 11 месеца

През лизинг се краде повече и по-незабележимо, отколкото през единично закупуване.

6

Коя година?

преди 11 месеца

За един променлив КирчУ питЪм...

5

Анонимен

преди 11 месеца

До Прокурора на Пелишат. Че кой ти е казал, че реално че има някакви специални "площадки" ? Отливат една бетонна плоча за 2000 левчета и пишат "специализирана площадка за хеликоптер" за 2 милиона. Познай къде са отишли вече парите. А идеята точно на хеликоптера е, че не му трябва "площадка" за излитане и кацане. Трябва му хангар, ремонтна работилница за обслужване, място за екипажа, за навигация и т.н.

4

Прокурора на Пелишат

преди 11 месеца

Първите медицински хеликоптери пристигат у нас по-рано от предвиденото, кое му е раното не мога да разбера? От ЕС само България няма тази опция?! Румъния има 14 и сега прави поръчка за още няколко! Имам наблюдение за Плевен и Долна Митрополия към днешна дата нищо не се прави -площадки ала бала! Господа и госпожи управляващи, и кандидати за такива така не се правят нещата !Кое му е раното уравнение с мнооого неизвестни?!

3

SS

преди 11 месеца

А досега ,защо нямахме ? Къде спахте ? Ама не спахте когато получавахте заплати за нищоправене ?

2

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 1. И гледат да не би не дай Боже да се излекуват, че изтърват клиенти. По-добре е да си влачат болестите цял живот.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Ъъъъъ не че нещо, но обучихте ли пилоти и екипаж точно за този тип хеликоптери ?