58

Пижо

преди 11 месеца

С други думи: Първо, признава, че Прокуратурата продължава да бъде на политическо подчинение. Второ, признава, че прилагат рекет, което е престъпление. И Трето, признача, че ще "спасяват" Борисов и ще го перат! НеSTаници! Колко поразии, колко национални предателства ще направи триото престъпници Кирчо,Ицко и Асанчо, не е истина!

57

До Комунистите

преди 11 месеца

Ти на празните им приказки в НС трудов път ли му викаш? Ама, всъщност май е така, с тоя "славен трудов път" хубави пенсии заработиха + още нЕкои екстри.

56

Комунистите

преди 11 месеца

Комунистите родината изграждат "" иван костов "комсомолците след тях вьрвятХристо, панев, атанасов славен пьт ви чака трудов пьт

55

Анонимен

преди 11 месеца

Бай Иван Цината гони 80 г. Сладко е на толкова години да взимаш по 10 хилядарки на месец към пенсията!

54

НА Мадуро Машините

преди 11 месеца

По грозно в политиката не е било до сега след Костов и Луканов ..

53

Pre e- бан

преди 11 месеца

Какво е джендърьь ме пита моя съсед който е на 88 години, опитах се да му разясня тактично.. но той дойде сам до извод който на нашите бедерасти няма да им хареса, както и на мизбийките. На следващият ден ме срещна и ми вика, че е гледал в петък парлама-ента и е разпознал доста такива, не се бил заглеждал досега в Манолев, Божанков и Асенчо.. какво да ви кажа, стана ми неудобно.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Христо Иванов направи кариера от говоренето си за Барселонагейт и Осемте Джуджета. Ако ДБ попречи имунитетът на ББ да бъде взет, тази партия преспокойно може да се закрие понеже няма да има и 1% останала подкрепа. Това е срам за тях и за цялата държава - когато най-накрая ББ ще бъде разследван за корупция, парламентът да го брани...По-ниско няма как да паднем като държава и отговорността ще е на десните партии това да не стане. Парламентът не трябва да пази ретро м утри от правосъдие.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Гном

50

Анонимен

преди 11 месеца

Атанасов ми прилича на крастава жаба. А на вас?

49

Таня

преди 11 месеца

Ха,ха,ха,Костя Копейкин и копейковци съвсем пре. Вър тяха

48

Анонимен

преди 11 месеца

Дадем ли оръжията си на Зеленски, от НАТО ще кажат, че сме без въоръжение и трябва да бъдем защитавани. Ще настанят у нас още чужди войски. А атакуват ли последните Русия оттук, руските ракети ще ударят веднага пусковите установки и летищата, от където тръгва нападението. Ударът ще е по нас, онези веднага ще поискат примирие. Ще гледат да се измъкнат.А че тук щяло да стане лунната долина. Нищо, няма да остане никой, за да ги проклина!

47

Анонимен

преди 11 месеца

Със същия иgи0Tckи възторг,с който някогашните депутати акламираха победите на хилядолетния Райх,днес наследниците им бленуват за поход срещу Русия.Да дадем тежко оръжие и военна подкрепа на Украйна.Същата порода копои нарязаха ракетите,закриха Козлодуй,унищожиха образованието,сринаха селското стопанство и разбиха индустрията.Сега им е поръчано да ликвидират сетните съпротивителни сили на страната.Те не искат Украйна да стане силна,те искат България да стане беззащитна.

46

К. Ниноватова

преди 11 месеца

Не псувайте комунистите на майка, че ще се размножат начело с този ,,генерал" и Радев.

45

Мен

преди 11 месеца

Копейкин май ми се вижда все по добър избор.След това извращение дето се случва

44

Анонимен

преди 11 месеца

Искането на имунитета на Борисов е първи епизод от поредица искания на имунитети на депутати от първата и втората политически сили и ако мине, да се направят показни арести, което да доведе до конфликти и отказ на част от депутатите да подкрепят своето правителство. Това е целта на Новия тандем за репресии и политическо въздействие. Този тандем може да се нарече ЧК - чорапа и каскета.

43

Анонимен

преди 11 месеца

И няма уговорка?

42

Анонимен

преди 11 месеца

Борисов е способен да заложи 6 млн глави за имунитета си..хаха не сте ли го разбрали

41

Bvulgari

преди 11 месеца

Нима забравихте че 44та комунистите избиха елита на нацията и окупираха България.Паветникът М О Ч А е символ на съветската окупация!

40

Факт

преди 11 месеца

Защо всички викат генерал на това недоразумение?!той е толкова генерал колкото и Борисов .

39

Болшевишки обирджии

преди 11 месеца

8 и нещо череши.