30

Анонимен

преди 10 месеца

Това е достатъчно да доразсипе тази ***.

29

Ха ха

преди 10 месеца

За чорапогаща вече няма криза - повериха му парите на дьржавата

28

Този

преди 10 месеца

човек трябва да се лекува в лудница

27

25% от 25% ала-бала

преди 10 месеца

Сметнете колко са реално гласоподавателите на ППДБЛГБТ!

26

Анонимен

преди 10 месеца

И как беше наказано недоразумението Асен Василев, за провала му като финансов министър и за това, което каза в записа? Никак, дори беше възнаграден с нов пост, на същата позиция?! Цинично! Почти цялото правителство е на ПП,ДБ, чиито членове се държаха антидемократично и като антибългари преди и в записа...Хората виждат всичко, това е лош кредит на правителството, още на старта, за което ще платят голяма цена след време.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Кирчу ще пази Бойко...ще си делкате евраците..единият в чекмеджето,другият зад парапета...

24

Алф

преди 10 месеца

Казваше: -Мнозина са призвани, малцина са избраните!.Значи излиза, че не всеки амбри.аж е министър на финансите, но сега поне е сигурно, че последните трима са амбри. -та.

23

И сега какво?

преди 10 месеца

Тази новина трябва ли да ни успокои по някакъв странен начин?Пробвайте например с АВ няма да е министър и не може да се разпорежда с бюджетни операции следващите 30- тина години или там, до колкото изкара.

22

Зевзек

преди 10 месеца

Няма ли един истински ром да стане министър на финансите.... белким краде по малко...

21

Асан Крадеца

преди 10 месеца

Аз изписа Бойко.Аз краде,жената и той.

20

Гумичка за триене

преди 10 месеца

На тоя нема да му дам пари за хляб и мляко щото ще ме врътне с рестото ! А ние цяла България му поверяваме? Не разбирам честно? До две седмици по негови думи ще овладее цялата държава и после ще падне само с кръв! В понеделник ще трябва да обяви за неработен защото след това жална ни майка!

19

Асан Крадеца

преди 10 месеца

пак ще ограби бюджета за три дни

18

Някой

преди 10 месеца

Камейлече. А си пиши глупостите за закъсалите. Едно заглавие не можеш да напишеш като хората. И по точно травестита с псевдоним ками.

17

анонимен

преди 10 месеца

Асен Насилев ще е само министър на финансите и еврофондовете. Горкия. Долни продажници . Поверихте парите на държавата на един измамник.

16

факти

преди 10 месеца

тия в днеса са неграмотни , няма статия която да не е пълна с правописни грешки ! иначе масово трият коментари .

15

Анонимен

преди 10 месеца

не щем обратни в България, ритник по на---н *** и вън от България!!!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Оправете си заглавието! Авторът е изял буква.

13

Public enemies

преди 10 месеца

Факт е че ПП са в парламента обирайки протестния вот на Борисов, а сега правят кабинет с него, но също така ви е ясно че още 5 години може да се ходи на избори без да се сформира кабинет, хората не гласуват, Борисов си взема своите неколкостотин хиляди 20-30 % избиратели, а всичките останали просто не могат да сформират кабинет защото са крайно различни.

12

ПП-ДБ

преди 10 месеца

Пак е нещо. Че то да се съберат всички пари в ръцете на доказан измамник звучеше зловещо

11

Той

преди 10 месеца

Обеща да приема Устройствен правилник на МФ. Сигурно ще настоява и работещиге пенсионери да се махнат. Но да обясни как в кабинета има 4-*** пенсионера и как оголи държавната администрация, като в повечето м-ва първи си отидоха деловодителките и чистачките. Да обясни защо конкурсите се правят за определен човек. Нивото на новите в държавната и общинска администрация е ужасно некомпетентно. Имам случай нач.сектор от новите да си признае, че е компютърно неграмотен.