265

ппдб

преди 1 година

Хората гласуваха за ПП за да изхвърлят от властта крадците от герб! А те се съюзиха с тях! По-добре пак избори, поне лъжците ще си отидат на мястото - я влезли в парламента, я не.

264

Анонимен

преди 1 година

Радев не им давай власт, да не ни въвлечат в позор и конфликт!

263

Анонимен

преди 1 година

Що за животно е ротационният министър-председател? Не на мерих такова нещо ни в Конституцията, ни някъде другаде. Затова пък се сещам за една друга процедура - за смяната на премиера - премиерът подава оставка и си тръгва заедно с цялото правителство. Смяната му си е цялата процедура за НОВО правителство. Ама няма значение, дотогава вече ще сме най-вероятно я в гражданска война, я във война срещу Русия.

262

Радослав

преди 1 година

Нов проектокабинет съставен от същите стари к*тези! Всичките са изключителни кадри, знаят всяко място за скатаваме в министерствата защото целият им трудов стаж са изкарали в министерство Х изпълнявайки функция фикус! На всичките най голямото постижение в живота е, че един петък са изкарали до 17:00 преди да се изхлузят от министерството, а не са си тръгнали в нормалното за тях 10:00!

261

Финансист

преди 1 година

Браво на тях. Разпрбрали са се Денков да е отгоре, а Габриел отдолу. Щели да им кумуват Костадинов и този от ДПС-то. Последните двама да се разбираг кой ще е кум и коя кума. Честита 2023 г. Как са нещата с бюджета. Пари няма. Да го дават с дупетата депутатите и бюджетните служители.

260

Анонимен

преди 1 година

Денков и Габриел се разбраха...А, хората?!?!?!

259

Абе алоооооу

преди 1 година

Асан Василев НЯМА място в ново правителство !!!!!!!

258

ddwr

преди 1 година

Лидерите на ГЕРБ и ПП дали смятат за хора избранниците си в Парламента? Който и от тях да гласува за това правителство ще се опозори за цял живот, повече парламент няма да види. И кой ще ги вземе на работа после...рискуват си бъдещата кариера и начин на живот. Вместо да призовавате народа да се изнесе към Терминал 2, по-добре така предложеното правителсто да се изнесе натам.

257

Анонимен

преди 1 година

Под ръководството на "приватизатора" Костов + съпругата му с фондацията, крадеца Б.Б. и лъжеца К. дето още му чакаме танкерите с ефтин американски газ ни чакат трудни времена. Гордея се с родината си, но вече се срамувам от държавата си. Цензура ширеща се престъпност и продажници на нашите нац. интереси, които на всичко отгоре искат и пари за да продадат душите ни даже.

256

Анонимен

преди 1 година

Защо губите времето на държавата! Некадърнициииииииииииии!

255

Анонимен

преди 1 година

Добре, тези дето гласувахме и работехме срещу Герб какво ще правим? Да напускане държавата освен? Та единия вот се събра с другия.Направо ни .....

254

Сата НАТО

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ ...... Тебе трябва да те ликвидират само заради името. Събирай партакешите и марш от България.

253

Анонимен

преди 1 година

Коя хубавица ще седна да ни ушие байряка ? Кой ще гръмне с топчето ?

252

Анонимен

преди 1 година

Започнаха изчегъртването на България.

251

Сина

преди 1 година

Лъжците и крадците се целунаха и се прегърнаха! Бойко изтакова с 300 Кирчо и мравояда

250

Сава Томов

преди 1 година

Както и да го гласувате, решаваме ние, има нужда от нова система. Тази не работи. Към избирателите на пп, колко тъпо се чувствате сега?

249

Бате Сашо

преди 1 година

На Гъбривл един чувал на главата и здраво у дупата напън....

248

свободка словова

преди 1 година

Коалициите Са ни найта ковали нас българите. Таз коалиция и тя . Таковата. Тя като от преродени те Сталин Берия Гьобелс Хитлер и чърчил . Невъзможната коалиция възможна стана. Котовис съссик.

247

новини

преди 1 година

Не народ а ***! - да беше гласувал, сега да тегли!

246

АААама

преди 1 година

МОШЕННИЦИ !!! Кога ще станат 120 да издържаме по малко хитреци?