14

До 7

преди 11 месеца

Не съм съгласна. Няма подходяща възраст да загубиш родител. Така че това до колко години било най-тежко, не е вярно. И независимо колко пари има едно дете в наследство, бащата си е баща.

13

sssssss

преди 11 месеца

Бляк :( Впрочем, тоя тип нали щеше да емигрира в Канада, ако изберат Тръмп, кво стана?

12

Пепи

преди 11 месеца

Пишете глупости . Човешката възраст както и размерите растат с всяко едно поколение . Хората стават по големи и живеят повече . Това е свързано и с по късното - относително , първо дете и квото и да е . Няма начин живота на 50 годишен човек и на 90 годишен да е еднакъв . Трябва да се разтегне . А и все пак говориме за Робърт де Ниро - титан с много милиони . Надали състоянието му е по зле от на 50 годишен бачкер който пуши и има 30 кила наднормени .

11

дедо Ташунко

преди 11 месеца

Подмладил се е и се е вдетинил, отдавна не го уважавам като актьор.

10

Дъртия таксиджия

преди 11 месеца

За отглеждането може и да разкаже нещо, но за правенето пълен мрак!

9

До 7

преди 11 месеца

Е моя баща е починал в катастрофа като съм бил на 5. На много хора родителите почиват или се развеждат.Така е устроен живота. Има и много по-лоши неща от това родителя ти да почине.Например да си дете на алкохолици, наркомани, крайно бедни или насилници - дето ежедневно си бият детето.Така, че Роберт де Ниро си е супер - ще му остави милиони. А и сега сигурно е наел няколко жени да се грижат добре за детето

8

Анонимен

преди 11 месеца

В Америка всички ли страдат от деменция? Бидона повлече крак. Този едва ли помни кога го е правил това дете и дали.

7

Анонимен

преди 11 месеца

За дете е най-травмиращо да загуби родител до 12 год възраст. Считат го за изоставяне и имат проблем в живота с доверието в хората и страх от изоставяне. А иначе бащата на хулио иглесиас имаше дете от епруветка и на 92 години. Беше складирал состатъчно материал от младите си години и намери една африканка да го размножи.

6

Милен

преди 11 месеца

Казаха ли кой помагаше?

5

Анонимен

преди 11 месеца

Пък българина на 35 се Претеснява че бил стар ерген хаха

4

Анонимен

преди 11 месеца

Е сигурно не си ги гледат те, а детегледачкиИ да скоро ще останат без бащи, ама с огромни наследство.

3

Paul Newman

преди 11 месеца

Човекът, който остаря достойно....

2

ПроСоТо

преди 11 месеца

хм!...Тояминдил е един от многото "стълбове" на холивудското кино..С удоволствие му пожелавам още поне 11 години щастлив живот ..И да,Ал Пачино е не по-малка звезда от де Ниро....Има обаче един смущаващ въпрос:..-Какво идва след тия /и не само тия/ "колоси" на Холивуд ?

1

Старите ора

преди 11 месеца

казва - не е лесно да откачиш на стари години.