193

Ангелина

преди 10 месеца

"Договаряй се " тогава с педофилите те знаят всички "тънкости" и са "професионалисти- практикуващи " ,за да има "правилно осъществено" законодателство за борбата срещу педофилията.

192

Анонимен

преди 1 година

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. Скоро ще дойде НАРОДНИЯТ съд!!!

191

до ББ

преди 1 година

бако, беги се изкъпи , че вониш . Че дойде 6ти американски и ще избегат от твоята смрад

190

Кура 21 см

преди 1 година

По долни от орка партията няма

189

Rvrgrb5b

преди 1 година

Честито на всички празноглавци,да не кажа и нещо по-силно,че гласуваха за тия и ни върнаха в каменната ера.Бог да пази България!

188

Анонимен

преди 1 година

Алоо...,сервитьорчетооо...! Донеси едно турско кафе в сарая!

187

Сашко

преди 1 година

Евалата на всички които гласуваха за пр ода жника Иванов и Гнома .... за да си създаде мизерната партийка ходи да си дига Рейтинга като мрънкаше закани пред морските сарай .....А сега прави реформа на една маса с хората на Сокола .... направо Ви се подиграва в лицето ..а народа *** кво да се прай

186

А така

преди 1 година

Браво БОЙКИКЕВ разбира се че няма значение -важното е да си във властта и да ***!

185

Анонимен

преди 1 година

Яяя.....политическия труп можел да говори още...шава даже...и мнения дава...Интересно докога

184

истински мъж

преди 1 година

Банкянската герберастка организация,е във фактически разпад.Смело напред!Банкянския крадлив павиан е пред арест.Плъховете бягат панически.Още малко усилия,за да разчистим държавата.Най-главната задача,е ликвидация на това злокачествено туморно образование,наречено банкянско ГРОБ.

183

Анонимен

преди 1 година

Ристьооо, а дано я случиш тая съдебна рИформа преди да се пенсионираш. Че откак те помня, все за нея каканижеш. Ей, някои с приказки за едно и също пенсия заработват, направо талант си е това.

182

Така

преди 1 година

Ало, Маджото, и тебе ще те бием.

181

Анонимен

преди 1 година

Сега, Христо, и ти ли ще ни крадеш, заедно с Борисов

180

Анонимен

преди 1 година

Бившия съдебен министър от ГЕРБ , пак се из а ка неподготвен. Жалка пародия от некадърници. Дай на "умния" власт и чакай филма- "Завръщането на джедайте".

179

аноним

преди 1 година

Тогава защо беше тоя цирк,в компания с дебелия комунист Мирчев,когато ходихте с надуваема лодка да събаряте сараите на ,,приятелят' от когото днес просите коленопреклонно ,да ви съдейства,за да се задържите на клонката????

178

Анонимен

преди 1 година

Христю, прав си монче, ама Бойко е много хлъзгав и да не ви пързулне

177

Анонимен

преди 1 година

Ми що не го сподели това преди изборите? Но тогава тръбяхте наляво и надясно как никога няма да се коалирате с ГЕРБ. А сега даже стигна още по-далеч... да обсъждаш конституционни промени с делян пеевски... без коментар е просто. Би трябвало да има някакъв праг на доверие от гласоподавателите, за да се бара Конституцията. Не може са се прави от хора, избрани с 30% избирателна активност, от която почти 5% са гласували с "не подкрепям никого". Не е редно, а морално още повече не е.

176

Анонимен

преди 1 година

Какво дъно само , какъв обрат - Иванов ще прави съдебна реформа с ........ Борисов и Пеевски . Честито на феновете им . Другият път може да гласуват направо за ДПС . Все едно е

175

Анонимен

преди 1 година

Абе Христов, нали Борисов ни крадеше бе, какво стана

174

Доктор

преди 1 година

Не само физическа нечистоплътност лъха от Пинокио - Христо Иванов , но и политическа нечистоплътност ! Не знам кой е гласувал за него , но трябва да е много заблуден и елементарен такъв избирател!