40

До 39

преди 10 месеца

В това отношение Русия няма равни....колко милиона са убити само от Сталин,гладомора и сега ...

39

2

преди 10 месеца

Междувременно броят на само официалните разследвания по политически статии, престъпления срещу националната сигурност и военната служба от 24 февруари досега в Украйна е десетки хиляди. А колко линчувания са устроени над дисидентите - статистиката мълчи.

38

1

преди 10 месеца

Тийнейджър от Бахмут получи 10 години затвор за предаване на координатите на фашистката гмеж. През април 2022 г. непълнолетният доброволно е помагал на ДНР. Той събира и предава данни за движението на военна техника и зомбита на фашистката craH."Сътрудникът" е осъден по част 7 на член 111-1 от НК на Украйна. Жителите на Незалежная, които не са съгласни с властите, са станали обекти на омраза, с които можете да правите каквото искате. Освен това 10 години затвор не са най-тежкото наказание. Момчето можело да бъде линчувано - за това призовава фашистката u3MeT на страницата на СБУ.

37

XuTbP5bP

преди 10 месеца

Ето друго заглавие за "важните" карета: Журнатутките избушиха, не им се получава пропагандата!

36

Ех, тази Русия!

преди 10 месеца

Ако няма две, три плювни по нея, няма как да се заформи вестинка. А какво се случва в ко чи на та? Ония, които тръгнаха срещу корупцията се целунаха с корумпираните, мила родна картина.

35

Закривай

преди 10 месеца

окрайна!

34

Свобода за Белгород!

преди 10 месеца

На територията на Белгород се провежда специална военна контраоперация от легионът "Свободна Русия". Тази исторически украинска територия трябва да бъде освободена от руска окупация.

33

Муахахах

преди 10 месеца

Въздушна тревога в Киев отново ,лека нощ фашаги

32

Анонимен

преди 10 месеца

Битката е в умовете на хората.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Ало, краварчетата - проамерикански натегачи, специална новина за вас от преди половин час - руснаците с помощта на чеченците днес са превзели над 85% от поредната "непревземаема фортеция" на укро-фашистите Мариинка, от където непрекъснато военните престъпници от ВСУ обстрелват Донецк.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Поредния комплект тъoтии и глупoсти на западната пропаганда! Миналата година гледах американски знаменитости с дрехи с портрет на Путин, имаше и един със златен GSM с Путин. Същото е и в Германия. Дали път не са ги наели за путинска пропаганда, а Христова??? А и в БГ има стотици глyпaци, които са се окичили с американското знаме и други подобни от Краварията. Пусни една статия за "Другата битка в България: Тийнейджъри са използвани да разпространяват USA пропаганда"

29

Анонимен

преди 10 месеца

Глупостите на *** Христова.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на младежите.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Укрите ежедневно от 2014 насам бомбят в Донецк и Луганск всичко живо от болници и детски площадки до блокове.... Каква "про-руска" пропаганда, какви 5 лева??????? На днешната дата преди 8 години украински су-25 бомбардира центъра на Донецк посред бял ден, започвайки гажданската война в Украйна!

26

Xaxa

преди 10 месеца

А така наречената "медия" днес бг бълва ли бълва пропагандата на спонсора си Copoc - за новото нормално, за измисленото "глобално затопляне", за така наречените "европейски ценности", за лгбт-то(сбирщак от платени нарkoмани(уж-гeйoве) и не толкова "уж" пeд-али и истински пеdоф-или), за измислената прокси война с главни поdлоги Путин и Зеления смъpкач, за "ваксините" и как никой не умирал от тези отрови и т.н и т.н

25

Пак

преди 10 месеца

Поредната *** лъжа....

24

Анонимен

преди 10 месеца

В структурите немаш право да грешиш, дори да се правиш на мисирка за без пари :)))

23

Анонимен

преди 10 месеца

Eвала Нeлке. Майсторка на дългия copy-paste разказ. Даже вече не чета

22

до 2 милиона

преди 10 месеца

мерси за точната информация тия явно си там в бункера и си броил хората или си на табуретката и вече не можеш да се изправиш от изпитата ракия да тръгнеш по ревулюционите стъпки на костадин

21

крадеца пише за

преди 10 месеца

крадеца пише за крадеца :) стига бе ! пропагандата протекла освсякъде и си мислите че сме шарани ли? Е има два краварофила - те кълват без стръв!