111

Анонимен

преди 10 месеца

Изкушението да яхнеш тьпигьозите и да ги управляваш чрез низките им страсти, като същевременно им опразваш джобовете

110

Сата НАТО

преди 10 месеца

До ББ ... И защо Народното събрание не затвори казината, а чакате Радев? Нали сме парламентарна република? Радев е ясно, че е тьп и ***, ама ББ ще зсбранк ли хазарта?

109

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя мъдрец още ли не е вдянал, че ни обединява жежката обич към РР.

108

Анонимен

преди 11 месеца

Доларите от едно Посолство ;)

107

Анонимен

преди 11 месеца

събира ги идеята за европейското бъдеще на България, а не евразийското! Друго тоя да не е разбрал?...

106

Анонимен

преди 11 месеца

Бракосъчета ги един посланик, но тази национална измяна ще им коства повече, отколкото си мислят

105

Философ от маалата

преди 11 месеца

Интересът ги събра бе, бате. Толкова ли е трудно да се досетиш или те е срам да го кажеш в прав текст?

104

Анонимен

преди 11 месеца

Не само неяснота, всички са срещу това правителство и срещу подобна коалиция между ПП и ГЕРБ! Предатели! Неслучайно Радев се погнуси, преди да им връчи мандата!

103

Анонимен

преди 11 месеца

А какво предлагате вие господин политолог - ОФ на Възраждане, ИТН, Българско лято, Български възход, партията на Мая и т.н. и т.н.

102

Анонимен

преди 11 месеца

ако няма правителство на бойко ще му извадят още кирливи ризи - може и американски затвор да си изкара - това е истината- до вчера се поливаха с по-ми-я а днсе са чисти като сълза- народеее - на кого си се оставил

101

Анонимен

преди 11 месеца

не обществото а глупакът не разбира - американското посолство - това правителство е за да служи на америка е не на българия

100

...

преди 11 месеца

Не обществото, а глуп акът не разбира (или се преструва) какво ги събира. Предателите и глупците не искат правителство.

99

Агент Зуум

преди 11 месеца

Бойко се навря в ПП и каза: "Гонят ме. Може ли да пренощувам у вас за няколко месеца?". ПП каза: Може, ако вършиш домакинска работа и станеш наш слуга за няколко месеца и слушаш нашите заповеди.". Боко каза: "Готов съм на всичко, ще ви слугувам и ще слушам няколко месеца, докато Гешев падне, а по-нататък нищо не обещавам". ПП: "Гешев е радост, няма да го бутаме още няколко месеца, а ти се крий при нас от него".

98

akudф

преди 11 месеца

до политолога. герб ппдп ги събира точно какво ще разберем след няколко месеца. но ако маправят това което заявяват. вероятно обръчите от фирми и олигарси за който лобираш ще са в затвора

97

ПАРИ и КОМПРОМАТИ

преди 11 месеца

Какво събира ПП-СБ и ГЕРБ: елементарно - ПАРИ и КОМПРОМАТИ. Това ги събира. Тук народ и Родина са понятия, които те вече не използват. Всичко вече се нарича ДЪРЖАВАТА. Ама за коя държава говорят не знам.

96

Анонимен

преди 11 месеца

Абе Пенчугов,само ти ли не разбра бе ?!Бойко спасяват!!!!!

95

Станка

преди 11 месеца

Много си е ясно, колега. Просто ЗА ТЯХ ГЛАСУВАХА НАЙ-МНОГО ХОРА. И аритметиката показва, че събират за правителство. Др. радев трябва да си влезе в кошарата, освен това.

94

Анонимен

преди 11 месеца

ГЕРБ използва парламента и правителството на ПП за укритие от атаките на Гешев. Временно укритие от внезапната и неочаквана атака и разкрития за Мафията. ГЕРБ се крият от предателите от собствената им Мафия. Предателят Гешев да бъде сменен с верен мафиот на Партията, пък после ще видим. Дали ще бягаме, дали ще разваляме правителството и ще навирим гордо пак глава? Ситуацията ще определи бъдещето. Ротацията е за вътрешна упойка за калинките и поддръжниците на Боко. Ротация няма да има.

93

Анонимен

преди 11 месеца

ПАРИТЕ!

92

Хахаха

преди 11 месеца

Къф е тоа смачкан политолог, бе? Откъде го изкопаха? Нещо ,,по-така'' не можаха ли да извадят? Или само тоя приема копейки?