100

Анонимен

преди 11 месеца

Хърватия има същият проблем кото България, а той е, президент путинист, неофашист. Днес, неофашисти са сърбите и руснаците. Доказаха го с Войната в остатъчна Югославия и с Войната в Украйна.

99

Бебо

преди 11 месеца

Има много исторически книги и филми, от където става ясно колко жестоки са били надзирателите-украинци в концентрационните лагери. Дори самите немци са били потресени от подобна жестокост.

98

Анонимен

преди 11 месеца

Историята е много кървава и тежка в тези райони, тя започва през ПСВ, когато немци и австрийци нападат Русия, днешните поляци, украинци, които тогава са били част от Русия и именно немците и австрийците, създават първите конлагери в Европа изобщо и за първи път са използвали химични оръжия, с които масово е било поразявано европейското население като цяло, първите концлагеристи през ПСВ, са били днешните украинци, които немците изпращат, защото не искали да си сменят руската си идентичност!

97

АТАКИСТ

преди 11 месеца

А Слава Кокаинье да се чете Слава, май Фюрер!

96

Анонимен

преди 11 месеца

Миланович трябваше да бъде обявен за персона нон грата, а не да се кани от путиниста Радев в България. Много пъти е обиждал България, но най-много заради ветото ни към РСМ.

95

Анонимен

преди 11 месеца

Не само на него му звучи така , а и на още поне 7 милиарда души на тази планета.

94

Анонимен

преди 11 месеца

Миланович е пълна откачалка. Това казват за него дори съпартийците му и феновете на Радко Младич, сред които е и той. Той е със сръбски корени и хърватско гражданство. Само като си помисля, че преди няколко дена, този ултрас, неофашист, беше в България по покана на путиниста Радев...Че и в СУ изнесе говор, пред студенти. Май, го наградиха? А толкова често обиждаше България, относно ветото ни за Северна Македония. Ужас! Радев е предател.

93

Анонимен

преди 11 месеца

681 година е призната България от Източната римска империя, но тогава са плащали византийците на българите, не се знае кога точно сме нахлули там :)))

92

Анонимен

преди 11 месеца

Даже на Чарли Чаплин му се е налагало да казва Зиг Хайл (Да живее победата на нацистите) за да отърве кожата докато бяга от еврейския квартал където е работил като бръснар, накрая за късмет го правят фюрер по погрешка. Което прави филма още по смешен, но чак после.

91

Тц,тц

преди 11 месеца

И точно наследника на усташите (хърватските фашисти) ли трябва да говори за "Зиг Хайл"? "Слава на Украйна" какво общо има с хитлеристкия призив?

90

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм Костадиновец, не се кефя на Русия хич, но наистина не ми е работа да прославям някоя друга страна, освен моята. Да ги подкрепям, естествено, но не ми е майка Украйна, че да викам Слава Украйни напред, назад. Това, разбира се, украинците могат да си го викат.

89

Анонимен

преди 11 месеца

Поредният бивш комунист, на който годините не му се отразяват добре.Който го е избирал той да му мисли.Слава на Украйна!

88

Анонимен

преди 11 месеца

И на мен така ми звучи!

87

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна и Полша са руснаци по произход, те са били руски територии и руски боляства в миналото, през хаоса на ПСВ и Октомврийската революция, парчета от царска Русия се откъсват и стават самостоятелни територии, едно от тези парчета руски територии е Полша, така в началото на 19 век се образува Полша, а Украйна изобщо не е била отделна част от Русия някога, отделиха я с насилие и я откъснаха от Русия едва преди около 30 годиним, тогава започнаха да налагат нацизма и измисления "украински" език.

86

Анонимен

преди 11 месеца

Абе космонавта да ви начупим кофите ли да го разберете бе нахално създание.ПРОТИВ такива като теб сме дето въртят интриги. И нямате нищо общо с България и нищо общо с ЕС за това не сте в ЕС защото не ставате за там.Ти можеш да искаш много работи,ама дали ставаш за ЕС е нещо съвсем различно.

85

Анонимен

преди 11 месеца

Слава на Украйна!

84

Анонимен

преди 11 месеца

Ако става на въпрос, България е най-древната държава в Европа, но не се хвалим с това нещо, скромни сме донякаде :))) Това урки, това северни макета със сръбски привкус са ни чужди :)))))

83

Анонимен

преди 11 месеца

Еми същото е отвсякъде. Затова има СВО.

82

Анонимен

преди 11 месеца

До КосмонавтС фалшификации е ПЪЛНО, създавани са фалшификати , предимно от някои западни държави, поради чувството им за непълноценност, до Наполеоновите войни, даже Германия и Италия не са съществували изобщо като държави, а Европа се е състояла предимно от феодални владения и държавите в Европа, сред които са Русия, Франция, Англия, са се брояли на пръстите само на едната ръка, а "Украйна"(У КРАЙ на) е географски термин, на една малка част от Русия и означва "в покраийнините" на Русия.

81

Анонимен

преди 11 месеца

Абе космонавта не разбра ли,че вас не ви харесваме и това няма нищо общо с Русия.Набий си го в тъ-пата тиква или искаш някой да ти го вкара насила в нея.България няма нищо общо с кирливата Украйна и никой не се интересува от нея.Е затова с ме против вас.Настанило се тука бе да бъде канено и нахалства.