18

ПП

преди 10 месеца

Защо толкова много хора има, дето постоянно хулят и обиждат? Румен Радев е много добър президент - само той истински отстоява само и единствено българския интерес! Не ви разбирам, защо вие само обиждате малкото истински българи! Значи според вас всеки българин, който държи на България и на българския интерес е русофил, така ли? Първо се погледнете отстрани и се замислете защо постоянно хулите по честните родолюбци и патриоти на България.

17

Анонимен

преди 10 месеца

По добре от Плювню!

16

Българин

преди 10 месеца

Радев...и да ги следваме в делата им...Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии!!!Ботев е велик Българин и Родолюбец!!!!!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Времето на Румяна Радева безвъзвратно изтича, руска матрьошка

14

Анонимен

преди 10 месеца

Радев, нямаш право да се изказваш за Ботев и който и да било борец за свободата на майка България! Всички те до един са върли русофоби, а ти си едни кремълски роб.

13

Българин

преди 10 месеца

Не само зеления чорап се е поклонил пред героите. Цялата ни армия която си няма генерали също се е поклонила. Но не пред мутрата от Банкя, която все още си търси шапката, тази пожарникарската. От Симеоново.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Езика на омразата на РР и Копейките вчера призоваващи за кръв и бутове Затова нашите герой си дадоха живота ???

11

Анонимен

преди 10 месеца

Ботев и Левски светла им памет герой ще бъдат почитани и ще останат завинаги в Историята но много ме боли когато фалшиви родолюбци и патриоти ги използват за свой мръсни цели България е раждала и ще ражда достойни хора но за съжаление в момента не ги виждаме и разпознаваме защото омразата и пропагандата ни е заслепила РР ти не си моя президент

10

Анонимен

преди 10 месеца

Как почитате героите ни от възрожденската революция?На 24 май всички въздишахте по някаква наградка за един автор, който каза дословно:Освобождението ни е поробване и е нямало турско робство.Иначе почитате, но позволявате такива неща и мълчите за такива глупости, а те се награждават международно.Затова ли се бориха Левски и всички революционери?

9

bl

преди 10 месеца

"Американското посолство в София публикува информация относно готвения протест пред Президентството в 18:30 часа днес" ... За такова намесване във вътрешните работи на България трябва да се привика посланика или да се изгонят няколко дипломата.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Със словестни изказвания няма да се оправят нещата

7

Анонимен

преди 10 месеца

Срамно е тази руска разведка да петни паметта на Ботев с изказвания.

6

посолството

преди 10 месеца

Американското посолство в София публикува информация относно готвения протест пред Президентството в 18:30 часа днес. На официалната страница на институцията е посочен начален час, място, както и че в акцията се очаква да се включат хиляди души. Ето какво още пишат американските представители у нас в съобщението си:В петък, 02 юни 2023 г., около 18:30 ч. ще има демонстрация, която ще започне пред Президентството в центъра на София. (18:30).

5

Granik

преди 10 месеца

Радев остави тия високопарни слова, по добре влез в реториката на жена си и говори за еничари, ибрик*чии, мъжки ласки и т н..Явно така си говорите с нея вечер на масата на шише ракия.

4

Дедо

преди 10 месеца

Митрофанова що я няма на тържеството до Радев? Ама те руснаците много май не са одобрявали Ботев и Левски.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Скрий се най-после, БРЕ! Като кукувица от часовник - ку-ку, по повод и без повод! Сквернословие е от твоята паст да споменаваш името на светиня!

2

анонимен

преди 10 месеца

започна лицемерието

1

ЕС момче за всичко

преди 10 месеца

украински наратив прокарва пр,имата и тук