115

хунтата

преди 10 месеца

А честита ви военната хунта. И да се готвим за Майдан. После всичко е ясно. Следва екзекутиране на инакомислещите .

114

Анонимен

преди 10 месеца

Кабинет от фигуранти-услугаджии и ченгета-услугаджии. Единственото, с което ще се занимават, е да орежат всички разходи, за да ни вкарат в еврозоната, и ако успеят, скоро ще си плащате кредитите и ипотеките в евро.

113

Мнение

преди 10 месеца

В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират - като Костадин Костадинов, а другата половина не разбира за какви неща се говори - като ВъZраждане.

112

Анонимен

преди 10 месеца

До 31. Бабо Маро, гледай си компотите и турските сериали, това са ти експертните области. Не се излагай с неща, които не са ти по ума.

111

Анонимен

преди 10 месеца

... изказа се продажното, невежи говедарче с късата п. ...

110

Какво падение

преди 10 месеца

Платените *** се оказаха тайни гербаджии. Сега за вас боко е чист като Дева Мария. Защо протестирахте 2 г против тиквата като сега ще сте в коалиция? Посолството, Америка за България и фондация Отворено Общество на С.о.р.о.с ви плаща да сте антибългари. Каква радост е за вас коалицията. Падение е меко казано. Възраждане на следващите избори ще има 60%

109

Анонимен

преди 10 месеца

Не се ослушвайте ами вдигайте 300 000 които са гласували за вас и изринете от падъка от парламата. Всичко смъ рди та се не трае.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Само е България, хоря които говорят и стоят зад думите да извършат държавна измяна може да съставят правителства вместо да са подсъдими. Какъв кабинет, какво правителство. Направо за министър председател да сложат американския посланик. И без това той ще управлява "независима" и "суверенна" България. Дано народа ги помете още първата седмица

107

тоя па

преди 10 месеца

що бе костя дето парите в банката са ти в долари и евро , та твоето правителство дето ше предложиш ако имаш възможност кво ше е , нали ти ше ги предложиш , значи ше са партийни .

106

Анонимен

преди 10 месеца

Късия е държан на каишка от Баце. Само лае и до там, тръгне ли да хапе Баце ще му извади наяве всички негови мръсни тайни

105

Евтино

преди 10 месеца

Трагичното е, че американско посолство организира днес протест , в деня на Хр. Ботев. За тази наглост говорим.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Много си е хубав кабинета. Нека да го приемат и да започва да действа, че в България само народа работи, а властимащите бездействат. Не им се полагат високите заплати на тези хора.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Възрожденците нали щяха да правят революция? Кво стана? Викаха цяла седмица за преврати, убийства по улиците, въстание със сопи и лопати, нов народен съд, партизанска борба и т.н., а гледам навън всичко си е нормално. Кво стана? Нали щеше да има кръв на кравари по улиците и набити на кол еврообратни?

102

Мен

преди 10 месеца

Тоя е с чело на астралопитек. Няма право да го водим за Хомо сапиенс.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо на другите избори пп и герб ще бъдат изметени

100

Анонимен

преди 10 месеца

Костадинов служи само като плашило, да подкарва стадото към капана на Боко.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Това с "руските интереси" стана досущ като с "европейските ценности". Всички говорят за тях и никой не знае какво представляват. Ако ви е възможно избройте някой "руски интерес" и сосбено уточнете защо той е вреден за България. Освен това без празни приказки и глупости. Ще се намери ли такъв, който да му е възможно да даде отговор ?

98

Ахмак

преди 10 месеца

До преди месец маркетинговият враг беше ГЕРБ а сега е Възраждане

97

Аз

преди 10 месеца

Абе стига сте ни занимавали с тоя манг.ал гну.сен !!! Журналистите носите огромна вина за положението в което е страната в момента! Сутринта Цомчо по БТВ, ненормална работа!!! Вчера плюе по хората, днес вместо да го заклеймят го канят да дава интервю! Изолирайте ги тия кукувци от ***.

96

Анонимен

преди 10 месеца

Копейкин го е яд,че и него не са поканили.А иначе,каквото сме си надробили,това ще сърбаме.