16

Беко

преди 10 месеца

Ами, аз където и да бях днес за череши, масово бяха по 10лв. И то едни аха зазрели, вероятно абс безвкусни. А намерих черни направо за под 4лв/кг и ги взех всичките...

15

Анонимен

преди 10 месеца

Не искам да купувам мухлясали плодове. Благодаря!

14

Анонимен

преди 10 месеца

5 лева черешите някъде, ама в СВА кварталния магазин днес ги гледам 7.50 лева и имаше 4-5 човека да си пълнят кесийките. Толкова прооост народ, бате!

13

Deep Zone

преди 10 месеца

Тези "ягоди" са всичко друго, но не ягоди. Още като ги купиш, миришат на инжекции, а след един ден всичко се разваля и вони на гнясс!

12

Анонимен

преди 10 месеца

Черешите продължават да ги продават на 7-8-10 лв/кг. В една верига обявиха цена 6 лв/кг, ама череши има само в хипермаркета в някои градове, в други градове- ни череши, ни краставици. Обаче по високоговорителя върви рекламата за евтини череши.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Черешите са с кратък живот и ако искат да не станат на стафиди да им свалят цените. Колкото повече стои една череша изложена на атмосферните влияния толкова повече губи вкус и сладост. Имам две черешови дървета които всяка година раждат много череши от които слагам компот и раздавам на комшии и приятели.

10

до 7

преди 10 месеца

В голташка Турция кое как било ИЗОБЩО не ме интересува. PLI на средностатистическия БЕДНЯК турски е около петорно по-нисък от PLI на средностатистическия софиянец. Данни от СБ. А, ако мислиш, че в Турция има някакво качество, жестоко се лъжеш. Същото като със строителството им.

9

пик

преди 10 месеца

Череши 6лв, а ягоди 5лв

8

Анонимен

преди 10 месеца

Череши не купувам от пазара... ако толкова реша да ям - намирам къща с двор, давам двайсе лева на някоя баба и тя ми бере. Хем бабата щастлива, хем аз с череши, хем държавата надупена с данъци, хем прекупвачите гладни седят.

7

Анонимен

преди 10 месеца

В Одрин килограм супер череши са по 3лв, само казвам де как ви дерат тукашните. Ама нищо, всеки иска с един сезпн да подкара мерцедес и да вземе поне още 1 апартамент да има за децата, пък и любовницата иска в Монако.

6

a

преди 10 месеца

Мхмммм. Вчера бях на пазара в Младост - череши 8-9лв., ягоди 6-8лв. Та не знам къде ги гледате тези цени.

5

ан те такааа....

преди 10 месеца

Напротив, черешите в магазина са 10-12-15 лева килограм, ако не са промоция!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Ами те тея по 12-13 лв изгниха ,но Пак ще ги пробутат да ги продадат ,особенно по пазарите е Леш и Отврат -Никога не купувам от пазар -Винаги мамят и е страшна простащина.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Във Варна започват от 7.50 .....

2

от района на Дунава

преди 10 месеца

В имота който го стопасива на брега на Дунава, а той е от 9.4 дка, имам 12 броя череши резлични сортове, с различни срокове на зреене. По времи на цъфтеж в края на март месец имаше обилен цъфтеж, но след това паднаха критични минусови температури в продължение на три дни; почти нищо не остана ат завръзите, а това което остана, то беше помляно от дъждовете през май месец. Климата се променя! В имота имам само млади каисии, всичко останало е нападнато от апоплексия.

1

баба мара

преди 10 месеца

на пазара в люлин има ягоди по 2.50 лв за кг отвратително качество една нощ настаина темп и протекоха между ръцете ми