30

Алито от София

преди 10 месеца

По начало у телк комисиите са само пенсионери на отз, или 780 лв, корупцията от много години е у тези комисии, даже си имат тарифи, зависи какъв процент искаш да те пенсионират, ако искайте вярвайте, но познавам доктори по на 40 години и пенсионери, просто държавата ни е под всякаква критика, и никой нищо не прави, ако не е за негов интерес, така че колко и да си чешем езиците, ние сме глас в пустиня

29

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да се обесят няколко антиваксъри по стълбовете за дето плашиха хората с ваксини. Сега всички плащаме телковете на увредените до живот, търсещи натурален имунитет.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Да сте видяли лекар телкаджия със стара кола!?

27

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва се обесят няколко лекаря по стълбовете и нещата ще се оправят. Повече от половината инвалиди са фалшиви.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Инвалидни пенсии не трябва да има. Трябват ти лекарства - ето ти. Трябва ти някакво помощно средство - заповядай. Пари не трябва да се дават.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Измамииииииииииииии.

24

Рамбооо

преди 10 месеца

Голям брой от ромите се искараха инвалиди....Къде е контролът на държавата

23

Анонимен

преди 10 месеца

Това че има фалшифи експертизи - има, но има и бум в онкологичните заболявания, които по закон, след издаване на експертиза получават пенсии. Така, че човек може да вижда, да чува и да ходи, но да има и още нещо в него. Не прибързвайте с оценката и критиките.

22

Анонимен

преди 10 месеца

И какво излиза,през първото тримесечие на 2023 всяка втора пенсия е инвалидна,предлагам да увеличите още стажа за пенсиониране и тогава почти всички пенсии ще са инвалидни!

21

Георги Илиев Митев

преди 10 месеца

Не само , че лъжете и мамите и стимулирате корупционните схеми и практики , а и публично се хвалите , че добрувате , а не слугувате на измамниците и крадците . Хора , които са трудно подвижни пенсионери и хора с нулеви доходи , които не могат да полагат ефективен труд и са реално болни или в следствие на заболявания продължават да не им се отпускат обезщетения или да бъдат освидетелствани за реална нетрудоспособност . Да не споменавам , че някои са с минималните пенсии и други са с нулеви доходи

20

Анонимен

преди 10 месеца

Това е поради повишената възраст за пенсиониране и изискване за стаж. През последните 30 години имаше периоди с голяма безработица, хората се хващаха на всякаква работа, работодателите не плащаха осигуровки и сега хората се разболяват преди да се пенсионират.

19

Ужас

преди 10 месеца

Над 40 000 държавни служители не внасят осигуровки и данъци лично в НОИ,но получават огромни пенсии ,за който плаща народа от свойте данъци,и така вече 30 години.А вие с инвалидите се заяждате...

18

А ха

преди 10 месеца

НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ, КОЙТО МУ Я ДАВА!!!! ЯВНО ЖИВЕЕМ В. ПЪЛЕН ПОГРОМ НА ДЪРЖАВНОСТТА.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Преди години се оказа,че цяло едно село са инвалиди.Да не е същия случай?

16

Обективно

преди 10 месеца

Познавам инвалиди със слуха, които продължават да си работят на служебното си място без проблем, и съответно си получават и инвалидна пенсия, и пълна заплата!!!Това редно ли е???

15

Анонимен

преди 10 месеца

разговор пред вратата на телк комисия - ако не те познавах щях да повярвам че не можеш да ходиш.

14

До 13

преди 10 месеца

За това не е виновен народът, а всичките подкупни доктори и членове на ТЕЛК, които те пишат инвалид, а ти не си. За това си избираме управлени, за да ни ръководи и глобява!

13

а после

преди 10 месеца

политиците били крадяли,а народа чрез тези инвалидни пенсии,чрез другите пенсии,и какво ли още не краде ли краде със задните си части,ама после бил много изстрадал и беден,въшливи с пари,това са българите,с КРАДЕНИ ПАРИ,да ви приседнат дано,за лекарства и свещи да ги дадете.

12

Анонимен

преди 10 месеца

До баба мара.........бабо маро запиши се като инвалид в общината и ше ти дадат безплатно парко-място да си паркираш клошарската количка

11

баба мара

преди 10 месеца

и кои са инвалидите тези които не учат и не работят тази практика с тезиинвалидни пенсии трябва да се прекрати и от там и корупцията в този браншвсички сме болни в българия ама не тичаме да ставаме инвалиди