72

Копейки за донги

преди 11 месеца

Тез па!...

71

Анонимен

преди 11 месеца

Рубладжии мислят на една маса... Ликувай България!! Руската зависимост отпада... поне временно!

70

Алекс

преди 11 месеца

ПП/ДБ кухарниците ще бъдат употребени от ББ и преди местните избори ще получат мощен шут в посока политическото сметище.ББ изпран,парфюмиран и в пълна кондиция ще се яви на изборите.Проостто Киро доказа,че прякорът му не е случаен.

69

Анонимен

преди 11 месеца

След толкова години СДС и ДСБ са отново заедно в едно правителство! Добра поличба! Явно Бойко им добре влияе!

68

Анонимен

преди 11 месеца

на джорж сорос галоша любимците тролчета платени цъкат минуси и дизлайкове :))))

67

Анонимен

преди 11 месеца

в изборна платформа на сатанисти от пп-дб е заложено одобрение на еднополови бракове, джендърска идеология, както и здравен фашизъм в закона за здравето..

66

Анонимен

преди 11 месеца

Асен Василев сложиха на точното място, финансиите, където може да скрие следите от престъпни трансфери.

65

Анонимен

преди 11 месеца

ПП,ДБ са във властта, за да изпълнят нечии поръчки, да. За да оневинят спонсорите си -Божков Васил черепа, Цв.Василев, Нексо, Маджо, Бобокови, всички преследвани от закона.

64

Българин

преди 11 месеца

Бойко отново ги прекара всичките! Даже и за записите забравиха, и се втурнаха по показанията на една оборотна ***, да громят ГЕРБ! Жалко и плитко! Всички знаем, че е е една обикновена димка, която искаха да я пуснат в подходящият момент!

63

Анонимен

преди 11 месеца

Като ги гледам тия от ПП и ДБ с този техен кабинет ,Гешев почна да ми става симпатичен..

62

Обективен

преди 11 месеца

Не познавам другите , но кандидат - министър на земеделието и храните - да. Шефа на колбасарите " Тандем" - в зората на "демокрацията" Киро и брат му Тошко основаха фирмата, Киро беше състезател по борба, т.е. беше " борче". Точно когато "борците" владееха страната. Не че сега не е същото де.

61

Спеца

преди 11 месеца

Ще спасяват Бойко , а народа ще прецакат жестоко!Интересна мотивация!

60

Анонимен

преди 11 месеца

Много добър "Въпрос", 54, но да: трябва да са срещу някой. Фашистите винаги трябва да са срещу някой, винаги трябва да има Руски Агенти и Врагове На Народа, иначе полезните им идиътс ще ги изоставят и няма да могат да съществуват. Самопризнати изборни измами, незаконни планове в стил Хитлер за овладяване на институциите, полемиката в Руските Агенти с Десния Екстремизъм, и дори фашистките Зелени Сертификати от преди две години. По делата им ще ги познаете! Ликуй народе, хвалете днес бога и царя.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо против хората, но погледни тези лица.... Те нямат идея за пътя в живота си, а тръгнали да дискутират обстановката и постъпките на други....

58

Анонимен

преди 11 месеца

Не трябва да се забравя с колко гласа е избран Радев и с колко всяка от трите партии.... а едната от тях даже призна, че са си купили резултата.

57

Реалист

преди 11 месеца

Кабинетът е съставен изцяло под външен натиск, като най-вече е натиснат Бойко от амерканците, ПП/ДБ ги знаем - те са си изцяло проект на американците, и кабинетът ще работи изцяло против интересите на България, само гледайте първите закони, които ще се приемат. Аз какво съм виновен, че хората са наивни и гласуваха за ПП/ДБ и ГЕРБ, сега ще тегля заедно с тия лу...ни!

56

За севте да се

преди 11 месеца

съглася с експертите в студиото. Но пък водещите на предаването се постараха да оближат някои части на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

55

Анонимен

преди 11 месеца

Срещу Радев и Гешев са,защото те защитават обикновените хора.Всъщност кабинета си е срещу народа и ще ни заробят да слугуваме на чужденците.Народе,гласувахме,подправиха ни изборите с машинките,а сега ще гладуваме.Ще плащаме хотели,оръжия и ще плащаме милиони все едно репарации плащаме.Нищо не може да се направи.Здраве да е само.А тези с времето ще си платят.

54

Заглавие

преди 11 месеца

Кабинетът на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще е срещу Радев и Гешев? Трябва ли кабинетът да е срещиу някой. Не трябва ли този кабинет да работи ЗА Република България и нейния суверинитет и благоденствие. Какви са тези кабинети да са срещу някого, те трябва да са за добро бъдеще на нарадо и държавата. Всички Вън всички до един.

53

Мария

преди 11 месеца

Спрете да плямпате бе плямпачи невежи,ще затриете България !