109

cazzo duro

преди 10 месеца

До дежурните по путин :Как сте бе мишочета ?Търсите ли си вече нова работа ?Изкарахте ли някакъв курс ?Придобиете ли някакви умения ?Скоро няма да име кой да ви плаща за "работата". Да натискаш копчето "изтрий", ако някой каже нещо против жужи. :-)))Такива "специалисти" никой не търси.:-)))

108

Star

преди 10 месеца

Копейкин има още много да учи от Рубльов.Трябва да научи поне 100 пъти повече от това което знае,за да стигне Рубльов.Между другото да кажа само,на русофилът като започнат да му четат ,,Записките" на Захари Стоянов и вратата е заключена,засилва се и рипа през джама,без да мисли за последствията.Копейката е голям историк,защо никой не го пита,каво е било мнението на Българските Възрожденци за платците му от Масква?

107

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен "Какво му е отговорил началника.." Отговорът със сигурност е бил: DU Хай бе! (т.е. прави като вятъра)

106

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен "Къв *** трябва да си...." Ами трябва да не си човек!!!! Ние пък да се помолим за Свободата и Независимостта на УКРАЙНА и за Просперитета на останалия демократичен СВЯТ!!! Амин!

105

Анонимен

преди 10 месеца

Ама вече западната пропаганда съвсем изкуфя. Сега, ако ми обясните и какво и е тежкото на състоянието на Русия, ще бъдете отличници. Какво и е тежкото? Дефицит на стоки ли има, безработица, мръсни, разрушени градове и улици? Русия укрепва, а Путин е вярващ ихристиянин за разлика от Зе-то и защо да не подари икона и да не се моли? Иначе чакайте Русия да се разпадне, има да си чакате.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Къв *** трябва да си да си виновен за смъртта на хиляди хора и да влезнеш в църква да се молиш да продължиш да убиваш.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Какво му е отговорил началника?

102

а

преди 10 месеца

И за какво моли Бог - да продължи да убива жени и деца ли,да гори в ада с хилядолетия проклетото кремълско джудже.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Бог с вас, братя !

100

dsadasa

преди 10 месеца

До АнонименА атаките срещу Харковска област показват същата нужда спрямо МАЦКВА

99

ВангелияГущерова

преди 10 месеца

Убий Путин,спаси Русия!Убий руски войник,спаси украинско дете!Убий русофил,спаси България!

98

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на В.Путин!

97

Анонимен

преди 10 месеца

119, атаките срещу Белгородска област доказват необходимоста от пълна денацификация на Харковска област. Като начало.

96

Анонимен

преди 10 месеца

Тази нощ украинските терористи отново атакуваха Белгородска област. Имаше опити за удар по Белгород, но противовъздушната отбрана се справи успешно. По предварителни данни всички цели са свалени, щетите на земята се оценяват. Белият дом: "САЩ са уверени, че са отговорили на нуждите на Киев за контранастъпление."

95

Анонимен

преди 10 месеца

Нацистко-терористичният режим продължава да извършва терористични атаки. В района на Запорожие украински терористи взривиха кола, в която беше бизнесменът Сергей Гидоводюк, който се занимаваше с хуманитарна помощ и хранеше безплатно нуждаещите се в своите кафенета. Такива хора, според фашистката хунта, са колаборационисти и трябва да бъдат убити. Това още един път доказва необходимоста от СВО и пълна денацификация с подходящо наказание за нацистите и терористите.

94

2

преди 10 месеца

Отчитат се успехи в северната част на града, където фашистката u3MeT беше изтласкана от редица окопи. С подкрепата на танкове гмежта беше изтласкана от укрепените огневи точки в руините. Авиацията и артилерията поддържат настъпателните операции. Някои източници обаче съобщават, че няма кой знае какво придвижване на Въоръжените сили на РФ в района на Маринка.

93

1

преди 10 месеца

Сватово-Кременное:Руската армия продължава да напредва в Масютовка и Новоселовски. Руските витязи атакуваха и в посока Стелмаховка. В Белогоровка се водят ожесточени битки.Донецко направление, Авдиевка. На участъка Авдиевка се водят битки в района на Опитно. Не са наблюдавани съществени промени в тази област. Донецко направление. Маринка. ВС на РФ след подкрепата на 30.05.23г. продължават настъплението в разрушената Маринка. Съобщава се, че отбраната е успешно пробита по фланговете и в руините на самия град.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Старобелско направление. Купянски район. Подразделенията на ВС на РФ подновиха щурма на позициите на фашистката гмеж на север и североизток от Купянск. Артилерийски обстрел по гмежта край Двуречная, а позициите на craHTa бяха атакувани от разузнавателни групи на ВС на РФ. Това селище се намира в низината, така че тактическото преимущество е на страната на ВС на РФ. В Двуречная има огневи позиции на фашистката гмеж, следователно за по-нататъшно нападение срещу Купянск, това селище трябва да бъде превзето.

91

Анонимен

преди 10 месеца

"Рибар" съобщава, че продължава да е отворен преходът на ВСУ през Печенежкото водохранилище, през който само вчера няколко танка преминаха във Волчанския район. Заедно с това ВСУ свободно монтират мост във Федоровка. Такова разрешение повдига някои въпроси. Освен в Белгородска област, удари с помощта на артилерия и БПЛА се нанасят и в други региони на Русия. Регистрирани са атаки в Смоленска област (БПЛА в Пересна и Диваси), в Калужка област (паднали БПЛА), в Курск (ПВО сваля 8 БПЛА и обстрел на Тьоткино), в Брянска област (обстрел на село Ломаковка). и Нова Погощ).

90

Анонимен

преди 10 месеца

Украинските терористи продължават да обстрелват селища в Белгородска област. Само през вчерашния ден са изстреляни над 850 снаряда. Фашистката гмеж удрят гражданска инфраструктура. Терористите от РДК отново се опитаха да организират PR кампания със заход към Белгородска област, но бяха спрени с помощта на артилерийски огън - два танка и друга фашистка техника бяха унищожени. Опитът със сигурност ще бъде продължен - по границата с Белгородска област има поне 20 вражески ДРГ. Възможни са и по-големи разузнавателни атаки.