31

9

преди 11 месеца

Печатането се отразява след време в световен мащаб ама гъбите масово не осмислят това....

30

Реалист

преди 11 месеца

САЩ отдавна са фалирали, просто монетарната система, която те ръководят ги спасява. Не може една дебела *** 150кг с ръце в *** да ми кара кола за 200к и да взема същите пари на година като заплата, всичко да му е евтино и т.н. Някои трябва да плати сметката, плаща я останалият свят. Да видим до кога.

29

L.

преди 11 месеца

Един път стомна за вода...

28

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

Тази думичка какво значи на английски "КРАВАРИСТАНЦИ"? Май основното и най употребявано значение беше "ПО ПОДРАЗБИРАНЕ". Съдбата на тази мизерна империя се подразбира с алтернативното значение на този термин. Много точно описание на тези БЛАТОВСКИ М И З Е Р Н И Ц И. Те нямат нищо и не струват нищо.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Държавният дълг на САЩ е нищо. Малко над БВП за 1 година. Вече при средностатистическия беден русофил дългът му е около 20 негови годишни заплати. Особено, ако е купил апартамент НА София ахахахах. Факт.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Предполагам са наясно, че това не се връща НИКОГА - или както в казал бай ромЗАВИНАГИ.Въпрос на време е да занулят.

25

ЧетитНовЗаем

преди 11 месеца

Статията отново е некоректна - заблуждаваща хорицата ... Това което е гласувано в САЩ е премахването на тавана на дълга до 1 Януари 2025. Тоест до тогава ще могат да си издават облигации колкото душа им сака... :) Ся да видим кой ще ги купува тия облигации... Ако нема купувачи - е каквото и да са гласували е безсмислено. Ако само западните банки са купувачи това означава огромна финансова криза и сигурна жестока рецесвия за целия запад...

24

Кредитен Милионер

преди 11 месеца

Преди около 80 години американският законодател въвежда таван, над който правителството да не може да тегли дълг, но оттогава той е повишаван над 100 пъти ....... Ако все още има някой наиник дето да вЕрва че САЩ са икономически силна държава , нека прочете статията . И особено ТОЧНО това изричение . Истински късметлии са че след ВСВ се напънаха да направят националната си валута международна . ЕДИНСТВЕНО това ги крепи в момента .

23

Анонимен

преди 11 месеца

Най-силната държава на света, а не може да си плаща сметките?!

22

Анонимен

преди 11 месеца

Нали Русия щеше да фалира? А май се оказва, че това ще са Щатите.

21

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ рано или късно ще фалират, дали тази година, след 5 или 10...просто е въпрос на време. Затова много държави вече се отказват от долара като междудържавно платежно средство.

20

Prеебан

преди 11 месеца

Ще се копува май самолетоносач за панчеревското езеро.. трябва да им помогнем все пак братски народи едните Кравари другите Овчарее..

19

ъцз

преди 11 месеца

ако сте нормална фирма и имате подобен дълг то вие отдавна да сте фалирали защото спасение няма и никога не може да изплатите тези задължения... положението в Япония и Еврозоната е същото... мантрата ама те са богати и живят добре е идиотска...

18

Киро Ленин

преди 11 месеца

Изпра им гащурите Джо и няма нормален человек който да не симпатизира на Джо в този му период от живота. Това негово безсмислено съществуване е може би най смисленото за някои. Жалко само за Американският народ, това са едни земни и човечни хора в болшинството си, както и Руският също. Непознавам човек който е бил в контак с тези народи и да не им симпатизира, а всички други са просто .. Киро .. и пренадлежът към излишъка на обществата.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Да не обсъждаме страни от третия свят.

16

селянин

преди 11 месеца

печатат печатат ама веке ного ного не им искат хартийте та остава само с джепането което не е на убаво

15

Анонимен

преди 11 месеца

Харченето на пари за отбрана е неизбежно, а освен това създава и работни места. Добре да си помислят колко десетки милиона са техните здрави, прави хрантутници под 60 г., които подобно на едни тукашни, нито искат да учат, нито да работят, но в замяна на това се размножават успешно.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Въпросният дълг от 32 трилиона е несъбираем, така че само отлагат неизбежното.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Това да не се окаже някой изкуствено създаден дефолт, защото мошетата от Уолстрийт са намислиили нещо?

12

Не ги жалете

преди 11 месеца

Това, че не си плащат навреме някои задължения не означава, че страната е обедняла. Пак са най-богатите в света и могат да се оправят - и ресурси имат, и работна ръка има, защото милиони напират да отидат да живеят в САЩ. Да не говорим пък за резервите от работна ръка в гетата, цоцащи социал. Начини за справяне имат. Ние да му мислим.