73

Анонимен

преди 1 година

И продължате с жалката си проУкроФашистка пропаганда но ще дойде възмедието за всипки слуги на Сорос

72

До Гошо

преди 1 година

Гошо, след като си знаеш името и евентуално като знаеш имената на останалите путинофили дето ви командват от кремъл, та що ме питаш за имена на тези дето са писали за 3 дни!? на си ли спомняш бре гошо! ааа да верно ти си путинофил! А путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! в твоя случай ще добавя и НЕ може да помни повече от 5 минути! :))))

71

Анонимен

преди 1 година

Руският Министър на Отбраната вече заяви, че когато Русия изстреля 1 ракета, посраинците сваляли по 6.

70

Анонимен

преди 1 година

хем сваляш 99,99% от дроновете хем даваш как гасиш пожари и ревеш.Нещо не се връзват 2 и 2

69

Гошо

преди 1 година

До До 60Освен такива като теб друг никой не споменавал че за 3 дни ще завладеят Киев Виж Зеленски презден ги разправя,я за Крим, я за Москва ,я пък че Украйна ще влезе в НАТО и ЕС и освен нощни концерти от градските сирени друго не е уредил

68

До r3v0lv3r

преди 1 година

....използваха още 4 дена. ама, втория комплекс, разположен да брани летището..На 5 тия ден, го свитнаха и него..В момента действащ Патриот в Украйна няма, няма и даима..

67

До 73

преди 1 година

Значи пак ли ти с имената! Добре ще ти ги кажа! Ама ти знаеш ли си името! Не за друго ами ти си си путинофил а путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! та като се вземе това из в на предвид, та знаеш л иси името! барем това да знаеш? та това ми е въпроса!

66

r3v0lv3r

преди 1 година

До Дзивко след като го свитнаха, украинците го използваха още 4 дена. Това е както с опорките за смърта на Залужни и Сирски, докато нямате твърди доказателства не повтаряйте опорки.

65

Анонимен

преди 1 година

Украйна тотално срината, икономиката съсипана, енергетиката срината, демографски срината, инфраструктура срината,..... Но на уркопитеците им бавнее някакси.... Бавно им се вижда. Форумни празноглавци!!!

64

Анонимен

преди 1 година

Украйна тотално срината, но уркопитеците във форума побеждават ли побеждават.... Жалки хорица

63

Анонимен

преди 1 година

Уркопитецка медийна боза

62

Един от многото

преди 1 година

Добре бе , укропитечета, да приемем за секунда, че шизофреничните ви фантазийки са истина и руснаците са некадърни и неподготвени. Защо вече за повече от година не можете да ги приключите и да си вземете окупираните територии? Получихте 100 милиарда плюс всички технологии, включително и сателитите на Елон Мъск. Усещам, че нямате отговор, но как да имате..

61

До 55

преди 1 година

Прочети коментара на 67 и после ще си пишем! :))))))))))))))))))

60

До Те украинцити

преди 1 година

Ми не, ама можеш да видиш в интернет рашистански ракети точно след изстрелване как веднага се връщат в рашистан! :)))))))) има стотици такива клипчета! :)))))))))))

59

До 60

преди 1 година

Значи ще ти кажа какво стана с офанзивата! Но само при условие, че ти ми кажеш дали минаха ония 3 дни за дето щяхте да завладеете Украйна? :)))))))))))))))))))))))))))))

58

Вчера украинци

преди 1 година

Умряха, защото бомбоубежищата били заключени! Днеска търсят от кметството ключа!

57

Те украинцити

преди 1 година

Ги свалят ракетите още преди Русия са ги изстреля..

56

Анонимен

преди 1 година

Има видео на иксплозии в Киев..

55

Анонимен

преди 1 година

Да да..верваме!

54

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица Буданов е отишъл на среща със Залужни. Подготвят контранастълението...Имаш предвид, че и той е ритнал бакърчето ли?