269

Какво толкова

преди 6 месеца

Това е негово демократично право !

268

Анонимен

преди 10 месеца

Посмешище управлява краваристан

267

Анонимен

преди 10 месеца

Усеща се истерията в русофилскита пропаганда в коментарите, всичко наред ли е в Московия?

266

Shark

преди 10 месеца

Разбирате ли ужасът на тази ситуация. Това не е просто възрастен човек, който се е спънал и паднал . От това изкуфяла дъртаче зависи целия свят. Утре може да откачи и не се знае какво ще направи. Ако ще го пари само в САЩ изобщо не ме е еня. Но той може да подпали целия свят. Както и започна от Украйна

265

Black River

преди 10 месеца

Колкото и да не ми харесва Байдън... никак не е смешно, нито забавно, да видиш, как човек на неговата възраст се спъва и пада. Жал ми е за Байдън, понеже, вместо да си гледа живота и спокойствието в семейното ранчо, някъде във вътрешността на Щатите с чаша кафе в ръка, той се превърна в световно посмешище! Без значение дали си комунист, демократ, ляв, десен, либерал или какъвто и да било - старостта е една за всички. Дано не е пострадал сериозно.

264

не може да бъде!

преди 10 месеца

Това падане на г-н Байдън едва ли би имало някакво значение,ако не беше "поредно ".То повдига някои въпроси за здравето му-евентуално отслабване на мускулната система,лоша ориентация или възможно развитие на Паркинсон!?В допълнение на това идва и информацията че си е ударил главата при слизане от хеликоптер? !/Разбира де успокояващо е,че хеликоптерът няма да се нуждае от ремонт!?/И като се допълни всичко това с разни проблеми на речта/исказа ,аз бих казал че за втория мандат той вече е обречен!?

263

Анонимен

преди 10 месеца

Щом още памперса удържа напъна няма проблем излагацията е умерена. Кат изтърве памперса тогава ще стане резила.

262

Ром"с

преди 10 месеца

На кого/кои е изгодно да държат този слаб и неадекватен президент и защо!? На клана Кинтонови ,на някоя оргонизация...вижте кои са обкръжението на Байден и най-яростни антипутинсти + 75-80 години..демокрация ))

261

Бонго

преди 10 месеца

Дълга е Зловещата ръка н Путин, щом може да постави торбичк с пясък на сцената по време на такава церемония в САЩ ! :-)

260

минаващ

преди 10 месеца

Би могло да ми бъде жал за дъртото *** ако заради него не са почернени незнаен брой човешки животи и съдби. Иначе когато не е на супер силно действащи медикаменти Бай Данчо е направо неадекватен. Голяма част от официалните присъстващи лица се хилят.-явно не им е сефте този род излагация. И като се замислиш само, че от решението на тоя с едно само обаждане може да подпали Света.... Гардовете и те не знаят какво да правят... Жива мъка... Вземете му една проходилка-паяк, че да се кротне малко

259

Имаше една песен

преди 10 месеца

"За кой ли път " !

258

Анонимен

преди 10 месеца

Това че се е спънал няма никакво значение, важното е да праща оръжие на Украйна.

257

Анонимен

преди 10 месеца

*** дано!

256

Анонимен

преди 10 месеца

Дедо е бил пиян. Нема страшно, ша са кандидатира за още един мандат.

255

Анонимен

преди 10 месеца

Великата Америка.....

254

ПорЦелан

преди 10 месеца

В тоя ред на мисли трябва някой от охраната да му счупи крак и да го возят в количка като Рузвелт. Човека дето го бута отзад може да му управлява ръцете, та да се ръкува с който трябва и да говори без да му мърдат устните вместо него.

253

Анонимен

преди 10 месеца

туй дементното изложи Америка

252

Някой си

преди 10 месеца

И боже,о боже!-:((( Този е срам за Америка! Да си го взема тая с " косата" и да се приключва! И войната в Украйна и неговата сага като " президент"!!!-:)))

251

Анонимен

преди 10 месеца

Тежат му памперсите явно.

250

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя сатанист докога ще ни го натрапват?