7

Анонимен

преди 10 месеца

В странни времена живеем - Ивайла Бакалова, заплашвана от кръга около Баце и не иска охрана, а Руди Гела, заплашван от незнайно кой, се движи с охрана, платена от държавата. Жените станаха по-силни и по-безстрашни от мъжете

6

ХАХА

преди 10 месеца

Охранява Семерджиев и им носи стълби да се крият!Хахах!

5

Анонимен

преди 10 месеца

То МВРту яде,пие се весели с бандитите!Да не ги чака навън на дъжда я?Много се презорило!Тоз нищо не върши а само се оплаква!

4

Анонимен

преди 10 месеца

В България не можеш да съдиш никого за нищо ... Това е просот ненорамлна работа! Полциията те охранява, само и еиднствено, ако от прокуратурата кажат. Това, че имаш записи, как пиян комшия крещи и размята пушка, насочва я към къщта ти, а после прозивежда изтрел във въздуха, преди да почне да повръща ... Не е проблем според МВР, защото братовче прокурор на нашия човек, казал, че няма проблем :)

3

Анонимен

преди 10 месеца

Основната официална функция на МВР е да опазва обществения ред, да следи за законите и да предпазва човешкия живот и здраве от насилие, кражби и други посегателства. Няма НИЩО нереднов това, кеото прави МВР.

2

Анонимен

преди 10 месеца

И защо трябва да ги охраняват?Това в друга държава къде го има?Милицията охранявала свидетели!Да се оправят сами не

1

Анонимен

преди 10 месеца

Свидетелите да ги охраняват политици Не те свидетели са ако е така да ги охраняват ако Не от какво ги охраняват от народната обич ли?