8

Корпо

преди 10 месеца

Защитник на корпоративни интереси! Каквото му поискат директно одобрява. Ама нали трябва да се компенсира неплащането к краденето на ток. За едно и също потребление на 1 работещ уред -хладилник с фризер сметката нон стоп се движи от обикновено5.90-6.20 до. 9.80 лв после да ми обясняват че не надписват сметките.

7

Ток и жица

преди 10 месеца

Един "Цанков камък" на шията и скок.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Разпределителни им табла жици и стълбове са от преди 90та година с кво се охарчиха

5

Анонимен

преди 10 месеца

Нали поевтиняват горивата или щот у нас всичко вдигат и няма протести но има имунитет на управляващи затова е така Да кажат кой кого краде тези дето намаляват цената на горивото или инези дето определят някакви цени щот имат имунитет и големи държавни заплати от които не им се удържат лични осигуровки

4

Тесла

преди 10 месеца

Какви разходи имат? Разпределителните им табла за домакинствата не отговарят на техническите изисквания. А този ток да не би да го носят с кофи на ръка?

3

Lina

преди 10 месеца

Да обобщим -скок на всичко, но не и на пенсии и заплати , защото Асена спецова е обещала 3%дефицит , правителството алабалисти и граб е наредено. Ще ни крадат на ротация ??

2

Анонимен

преди 10 месеца

Този е за смяна отдавна -- на базата на какво иска увеличение ? Смислено обяснение не може да даде -- сигурно така са поискали от чужбина ? На Кунева-Пръмова трябва да се повдигне обвинение за затворените блокове на аец Козлодуй.

1

Анонимен

преди 10 месеца

А стига бе, лисия.....